28 Aug
28Aug

Steffen Thoresen uttalte etter kampen mot Stjernen at avgjørelsen om hans fremtid ville komme innen helgen. Klokken 10:30 i dag kom beskjeden om at Steffen Thoresen har signert for Lørenskog.

Dette er en signering vi selvfølgelig er veldig stolte av. Steffen har barn i klubben, bor et steinkast unna og har en erfaring som er ekstremt viktig for den yngre generasjonen på laget. 


Thoresen som kanskje er mest kjent for sin aggressive og markante skøytestil hadde hele 147 målpoeng på drøye 200 kamper under periode han sist var i Lørenskog. 

På torsdag bidro han med 2 nye målpoeng i Lørenskog-drakta, det ga mersmak for Thoresen som nå blir å se i rødt og blått den kommende sesongen.


Niklas hadde dette å si om Steffen etter kampen mot Stjernen:

Han finner mer og mer nivået sitt. Kommer seg utover matchen. Han har hatt 5-6 økter før kampen. han kan bidra med noe ekstra, rutine, det å være litt tøff. Det å spille tøft og hardt, det ligger nok i det for han. Han har mye å tilføre. Valget står på han nå. Jeg håper opplevelsen av matchen kan gi han mersmak og at han tror han kan være med å dra den gruppa her i en kul retning. Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern