09 Jun
09Jun

Endelig kan vi slippe nyheten om at Stian Berntsen har blitt ansatt i en 20% stilling som sportssjef for bredde.

Peter Messa har hatt stillingen som sportssjef for hele klubben over en lang periode, men fra sesongen 22/23 ble denne stillingen endret til kun å gjelde Elite – U18, U20 og A-laget. 

Så vi har over tid jobbet med å bygge en mer organisert klubb på alle arenaer, og da har vi sett på løsninger for en bedre struktur, gode rutiner og løsninger. 

Vi har derfor sett på løsninger for å kunne ivareta bredden på en god måte. Det har tatt tid, men styret i samarbeid med SU har nå ansatt Stian Berntsen som sportssjef bredde, dvs. for lagene fra og med U7 til og med U/JU16, hockeyskolen, B-laget og Unified.

Det er foreløpig en liten stilling, og vil inneholde noen få prioriterte ansvarsområder, men vi håper at vi med tiden kan utvide den.


Styret er begeistret over at Berntsen har takket ja til rollen som Sportssjef Bredde. Stian har god sportslig erfaring gjennom sin karriere som spiller på øverste nivå i Norge, på landslag og han har vært trener for yngre lag i klubben gjennom mange år, så Stian har de personlige kvalitetene vi er ute etter i rollen som sportssjef. 

Stian er en type som representerer våre verdier som klubb på en utmerket måte og vi ønsker han hjertelig velkommen til oss!

Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern