03 Jun
03Jun

En kjempenyhet for mediesatsningen hos Lørenskog når Megapiksel ved Emil Saglien Ruud går inn som sponsor hos oss!


Megapiksel som har film og foto som tjenester har siden oppstarten i 2021 jobbet med mange store aktører innen Norsk idrett. Norges fotballforbund, Norges ishockeyforbund, Norges håndballforbund og Lillestrøm sportsklubb, for å nevne noen.


- EN VIKTIG SIGNERING

Det er klart at denne avtalen betyr veldig mye for oss. I løpet av en sesong er det mye innhold som må leveres til folket, og mye som krever profesjonell hjelp. Vi har mange spennende planer for sesongen som kommer, og ikke minst fyller vi 60 år dette året, så det er mye man kan glede seg til å se fremover. Sier Mathias Dulsrud, media- og kommunikasjonsansvarlig (Som til vanlig jobber i Megapiksel)


- Lørenskog er et prosjekt vi kan støtte oss bak, en klubb som endelig er tilbake der de hører hjemme. Og vi ser mye av oss selv i det Lørenskog holder på med, så for oss faller det helt naturlig å bidra når de igjen skal kjempe mot de beste. Det blir utrolig kult å samarbeide med Lørenskog kommende sesong. Jeg er jo Romeriking selv, så har vært på noen kamper opp igjennom årene, men regner med det blir enda flere kommende sesong. Smiler daglig leder i Megapiksel, Emil Saglien Ruud.


Megapiksel vil bidra med følgende denne sesongen:

- Portrettbilder

- Ny introvideo til A-lagskamper

- Video og foto fra camper, turneringer, arrangementer osv

- Vår lille hemmelighet (LIK 60 år)

Og mye mye mer.


Trenger du eller ditt firma bilder eller video?

Da kan du ta kontakt med Emil Saglien Ruud for en uforpliktende samtale.

E-post: Emil@megapiksel.no

Tlf: 412 07 300


Sjekk ut noe av det Megapiksel har gjort her


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern