24 Oct
24Oct

U-20 VM starter 26. desember mot selveste USA og i oppkjøringen skal laget spille 4-nasjonersturnering. 9. november skal Norge spille mot Østerrike, der er to nåværende og to tidligere Lørenskog-spillere representert. 


Den 18 år gamle backen Daniel gloppen (fyller 19 2. november) og 17 år gamle Mathias Dehli er med fra vårt nåværende EHL-lag. to spillere som har taklet EHL med bravur så langt denne sesongen får også med seg to tidligere skauen-gutter til oppkjøringen. 


De fikk begge sin debut i A-VM i Riga tidligere i år, og er nå klare for nok en VM-oppkjøring. 


Petter Vesterheim har vokst opp i klubben og gått alle gradene frem til han i 21-22 sesongen tok turen over grensen til svenske Mora. Petter var også en sterkt bidragsyter på U-20 laget som rykket opp fra B til A vm i Asker i desember 2022. Med 7 målpoeng på 5 kamper endte Vesterheim opp med flest målpoeng av samtlige norske spillere i forrige B-VM og ble kåret til den norges beste spiller i mesterskapet.


Noah Steen fikk i likhet med Petter også sin debut i VM for herrene i Riga. Noah spilte i samme rekke som Petter i finalen i U-20 vm i Asker og bidro med 3 målpoeng på 5 kamper for det norske laget. Noah gikk også i likhet med Petter over grensen til svenskene og Mora IK. Men Noah gikk 20-21 sesongen og har spilt bra for både U-18 og U-20-laget til Mora. Han fikk i fjor sin debut for A-laget til Mora i Kvaliken hvor han noterte seg for tre mål på fem kamper. 


Gratulerer til alle fire med uttaket til kommende VM-oppkjøring!


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern