03 May
03May

Endelig har tiden kommet for at vi kan presentere vår nye nettside⌛️ Her vil vi ta for oss alle sider utenom sponsorsiden (denne sier seg selv)


NYHETER

I hovedmenyen under Nyheter ligger det tre kategorier delt opp i "Elite", "Klubb" og "Bredde". Dette er for å gjøre det enklere for deg å finne frem til nyheter du ønsker å lese. 


Når du klikker deg inn på en av sidene har du tre valg for å åpne en artikkel:

1. Du kan åpne ved å klikke på overskriften: 

2. Du kan åpne ved å klikke på "LES MER": 

3. Du kan åpne ved å klikke på bilde:


I bunnen på hver artikkel ligger det nyheter som er relevante for saken du nettopp har lest.


KONTAKT OSS

Under Kontakt oss ligger tre forskjellige sider: "Administrasjon", "Styret" og "Presse".


1. Administrasjon: Dette er siden hvor både ansatte og frivillige med en større rolle i klubben ligger. Her finner du blant annet kontaktinformasjon og hvilken rolle de forskjellige har. 

2. Styret: Her ligger alle i styret inne med kontaktinformasjon og rollen de besetter (det kommer når alle oppgavene er ferdig utdelt). En ny og betydelig funksjon er "Forslag til styret". Her kan du sende inn hvilket som helst forslag til styret, både anonymt eller med navn.

3. Presse: Denne siden er helt ny, men bidrar til et lettere besøk for presse som ønsker å dekke kamper i Lørenskog ishall. Alle fra presse skal benytte seg av skjema som ligger nederst på siden.LAGENE

Under Lagene så ligger A-laget, U-20 og U-18 med egne sider med navn og bilde av alle spillerene. Per dags dato er ikke alle spillere lagt inn grunnet at troppene ikke er satt. En egen side er laget for Øvrige lag.

Under B-lag, ungdomslag og jentelag vil informasjon om trenere og lagleder bli lagt inn fortløpende etter ting er satt.


KONTAKTINFORMASJON PÅ FRIVILLIGE

Her inne finner du kontaktinformasjonen til alle som er ansvarlige for de ulike områdene. 

Nederst på siden finner du kontaktskjema for de som ønsker å melde seg som frivillig. Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern