03 Feb
03Feb

Det er en stor glede å fortelle at vi har landet en samarbeidsavtale med Jenssen Turbuss!

Jenssen Turbuss er en tradisjonsrik turbuss operatør som ble etablert i 1977 og selskapet har sitt hovedkontor på Fjellhamar i Lørenskog kommune.


JENSSEN TURBUSS HOVEDSIDE

OM JENSEN TURBUSS

TOPP MODERNE BUSSER

ETIKK OG POLICY


Jenssen Turbuss er ikke bare en solid turbuss operatør, men i tillegg er det en lokal bedrift og det setter vi ekstra stor pris på. Selskapet tar et betydelig ansvar lokalt og de har også tilsvarende avtaler med andre lokale idrettsklubber. 

Med denne avtalen så kan vi nå tilby alle lag i klubben fordelaktige betingelser på kjøring til kamper og turneringer. Både A-lag Elite, U20 Elite og U18 Elite kjører primært felles buss til bortekamper utenfor Oslo o/omegn, slik at bare her ligger det et stort behov. I tillegg er det flere av breddelagene våre fra U16 og nedover som ofte velger buss til både kamper og ikke minst turneringer fra tid til annen. Totalt sett kan det ofte være lønnsomt for et lag å kjøre felles buss og ikke minst er det sosialt og hyggelig. 

Med denne avtalen vil alle lagsenhetene nyte godt av tilbudet vi har. Den erfaringen vi har fra respektive lags turer med Jenssen Turbuss fra tidligere er meget bra og det er en av årsakene til at vi nå inngår en avtale som skal være hensiktsmessig og god for begge parter.

Til info: Klubben sender ut informasjon internt til lagsenhetene i løpet av kort tid.


Daglig leder Frode Gjerde Jenssen (Jenssen Turbuss) og nestleder Kristine Dalen Jonsson (LIK AIL) er begge stolte og godt fornøyde med avtalen 🤝


Et lokalt samarbeid slik som dette med en aktør i det lokale næringslivet er først og fremst veldig gledelig, sier Kristine! Samtidig er det viktig for oss å si at vi også er helt avhengige av at det lokale næringslivet stiller opp og støtter oss. Det er krevende å drive Eliteklubb og utviklingsklubb. 

Vi ønsker oss flere samarbeidspartnere og ikke minst å bygge opp nettverket vårt med flere næringsdrivende slik at vi også kan lykkes enda bedre sammen i fremtiden. Mulighetene for blant annet B2B vil naturligvis også forsterke seg i takt med at vår avtale pool vokser seg større. Vi mener åpenbart at vi har et produkt å selge. Vi har et A-lag i toppen av 1. divisjon og vi har en av Norges største breddevirksomheter med lag i alle alderstrinn, hockey og skøyteskole, økende jentegruppe i flere aldre og ikke minst vårt Unified lag! 

Vi har i mange år vært en stor bidragsyter med spillere til blant annet ungdomslandslag og A-landslag, noe som forteller at vi driver utvikling på et veldig høyt nivå. Vi har et utrykk i klubben som heter: «Bredde skaper Elite og Elite skaper Bredde». Dette er vi Lørenskog IK AIL et godt bevis på og vi håper å få med oss enda flere lokale samarbeidspartnere til å ta del i dette og bli en av oss.


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern