26 May
26May

Advokatfirmaet Økland blir ny sponsor for Lørenskog hockey sesongen 2023-2024. 


Økland er forretningsadvokatene på Romerike, med hovedkontor på Lillestrøm. Økland yter juridisk rådgiving og tvisteløsning til små, mellomstore og store bedrifter innen alle forretningsjuridiske områder.

Økland har høy faglig kompetanse, og tilbyr relevante, kunnskapsrike og forretningsmessige råd til sine kunder i tråd med kundens behov. Kundens hverdag skal gjøres enklere, og Økland skal skape verdier for kunden. 

Med sentral beliggenhet i Lillestrøm er Romerike Øklands viktigste nedslagsfelt. Økland kjenner næringslivet, kommuner og samfunnet generelt svært godt i denne regionen. I tillegg til å være et full service forretningsjuridisk advokatfirma, bistår Økland også private kunder innenfor blant annet fast eiendom, erstatningsrett, arbeidsrett, kontraktsrett og tvisteløsning. 

Vi gleder oss til å bli en del av Lørenskog hockey sitt nettverk, og ikke minst bidra til den gode utviklingen som skjer i klubben. Det er imponerende hva klubben fikk til forrige sesong, og det blir spennende å følge klubben i Fjordkraftligaen. Lørenskog er et av våre satsningsområder, og vi gleder oss til å knytte nye kontakter gjennom klubben, sier senioradvokat Marthe Sacco Karlsen i Økland.


Les om medlemsfordelene her


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern