22 Aug
22Aug

Det skjer en del rundt troppen drøye 23 dager før seriestart. Både skader og nysigneringer står på tapeten, under følger en oppdatering.


NYSIGNERING

Kristoffer Fayen-Vestavik hentes til Lørenskog fra Furuset på kontrakt ut 2023/2024 sesongen. Etter skade på både Aas Larsen og Aarseth Opsahl er behovet stort for et tilskudd til løperrekka vår. Fayen-Vestavik med oppvekst i Asker gikk som 18-åring til Narvik før turen gikk til Furuset og et kort låneopphold i Grüner. 


Kristoffer er klar for kamp allerede i dag, borte mot Sparta Sarpsborg og blir med det rød og blå kommende sesong.

Foto: Kjetil Janson


OVER 900 KAMPER I NORSK HOCKEY

Det er ingen hemmelighet at mannen med fleste kamper i norsk hockey har trent med Lørenskog en periode nå. Steffen Thoresen ønsker å kjenne på kropp og motivasjon før en endelig avgjørelse faller. Steffen ønsker ikke å gå inn og gjøre noe halvveis, men en avgjørelse kommer før sesongstart

Foto: Knut Ostun

DAVID AAS LARSEN

Som de fleste har fått med seg, så opererte David Aas Larsen kneet ved avslutningen på sesongens sommertrening. Når de andre gutta tok på seg skøytene måtte Aas Larsen finne seg til rette oppe på tribunene. David skal være klar i desember om alt går etter planen.


JOAKIM AARSETH OPSAHL

Joakim Aarseth Opsahl fikk en upperbody skade under kampen mot Lillehammer. Skadeomfanget er fremdeles usikkert og skal undersøkes.


FREDRIK PEDERSEN

Pedersen er ute med betennelse i hofte, day to day evaluering og vanskelig å spå når han er tilbake.


KRISTOFFER THOMASSEN

Kristoffer Thomassen startet i likhet med David Aas Larsen på tribunen, er nå tilbake på is og forventet spilleklar tidlig oktober.


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern