20 Jun
20Jun

Han står med solide 149 poeng på 157 kamper i HockeyEttan, nå er Christian Blomqvist klar for kommende sesong. Christian startet karrieren i Sollentuna, etter det har han vært innom forskjellige klubber blant annet J20 laget til AIK, Linköping og Djurgården. I 2012-2013 sesongen spilte han i Svenske "Tv-pucken" for Stockholm Nord. Der endte han med 9 poeng, foran Minnesota Wild spiller Joel Eriksson Ek (8). 

Forrige sesong spilte Blomqvist for Polske GKS Katowice og Zaglebie Sosnowiec, men nå går turen til Norge og Lørenskog.


- LAGSPILLER

Christian har produsert bra og vi har stor tro på at han skal gjøre det samme hos oss. Vi har fått gode skussmål fra alle vi har snakket med, både som spiller og som person. Han er en lagspiller, som trener hardt, stiller høye krav til seg selv og de rundt seg og en veldig bra person å ha i garderoben.


- TOPPSPILLER

Christian skal bekle en topprolle hos oss. Vi er fornøyde med bredden i laget og nå skal vi spisse til i toppen av troppen. Han er en spiller som har en evne til å dukke opp på rett sted til rett tid, som gjør at han scorer en del mål. Han er også right som passer bra inn i et powerplay og vi tror han har en x factor som vil hjelpe oss i den produserende delen av spillet.


Photo: Klaudia Baron

HVORDAN FANT DERE CHRISTIAN?

Navnet til Christian dukket opp via en agent. Derifra førte det til samtaler og vi gjorde vår research som vi gjør med alle spillere som kommer inn i troppen. Vi har et lite budsjett, et satt system og er ekstremt opptatt av å bygge en kultur i laget hvor vi trener hardt og bra. Derfor er vi veldig nøye med spillerne vi tar inn, så etter samtaler med Christian, agent, noen timer med video og tilbakemeldinger fra våre kontakter så landet vi på at vi tror dette er en veldig bra match.


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern