27 May
27May

Noah Bergersen Aarthun kommer fra Stavanger Oilers og har hele 85 kamper fra Fjordkraft i bagasjen. Noah er en ung back som allerede har rukket å bygge på seg masse erfaring fra høyeste nivå i Norge og vært fast inventar hos den regjerende norgesmesteren før han hadde et lite låneopphold hos Ringerike i slutten av sesongen, så noen husker han kanskje fra kvaliken.

                         Foto: Hockey4You


Noah er en spennende og moderne backtype. Beveger seg bra på skøyter, god i spill med pucken og en jeg vil beskrive som en solid toveisback.

Han passer også bra inn i vår filosofi, ung, ambisiøs og seriøs. Derfor ønsket vi å styrke troppen med han. Noah kommer fra en veldig bra hverdag i Oilers, med gode vaner og sikter på å ta det neste steget i karrieren, med en større rolle og et større ansvar hos oss.

Erfaringene han tar med seg fra nevnte Oilers, er noe vi ønsker han tar med seg inn i garderoben vår. Stiller høye krav og hever nivået både på isen, men også utenfor sier Niklas Andresen om den talentfulle backen.


Hvordan er det å ha signert for Lørenskog?

Føles veldig bra, det blir gøy med en ny utfordring, gleder meg veldig til å komme i gang og møte de andre spillerene. 


Er det noe spesielt du tar med deg fra Stavanger?

Jeg ønsker å ta med meg noe som står sterkt i Stavanger, treningskulturen og vinnerviljen er veldig viktig for å kunne lykkes.


Hva gjorde at valget endte på Lørenskog?

Det var vel egentlig en god blanding. Først og fremst virket muligheten for å utvikle meg som spiller best her, har også hørt veldig mye bra om trenerteamet og treningshverdagen i Lørenskog. Samtidig er jeg ute etter mye spilletid sier Noah om valget han tok.


Slik beskriver den unge backen seg selv:

En skøytesterk back som vil gjøre alt som trengs for å vinne.


Se statistikken til Noah herCopyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern