06 May
06May

Lagbygge for kommende sesong skyter fart, Joakim Aarseth Opsahl følger David Aas Larsen og tar en nye sesong i rødt og blått.


"Jeg gleder meg veldig til å spille for Lørenskog også neste sesong. Jeg trivdes veldig godt i klubben i årets sesong og det at vi klarte å rykke opp var helt rått å være med på"


"Valget om å bli i klubben kom etter en sesong hvor jeg trivdes veldig godt i klubben og at vi som lag skal gjøre alt vi kan for å gjøre en bra første sesong i Eliteserien" 

Foto: Hockey4you


"Opsahl har tatt store steg siden han kom til oss før sommeren i fjor. Vi er veldig fornøyd med utviklingen hans og er glade for å kunne fortsette å utvikle han. Han er en hardtarbeidende spiller som jeg har veldig troa på at vil ta ytterligere steg som spiller gjennom neste sesong" sier hovedtrener Niklas Andresen om unggutten.

Foto: Megapiksel


Sportssjef Peter Messa hadde følgende å si om Joakim

"Joakim har kjent på nivået i Eliteserien før, så han vet hva han kan forvente. Målet vårt for Joakim forrige sesong var å forberede ham på tilbakekomsten til Eliteserien, og vi syntes han har hatt en veldig fin utvikling gjennom sesongen, så vi er veldig fornøyde med å få Joakim med videre" 


Hvor viktig er det at troppens unge spillere kan møte de beste i Norge?

"Jeg mener det er veldig viktig ettersom klubbens visjon er å være Norges beste utviklingsklubb. Det betyr ikke bare at unge spillere skal utvikle seg, men vi har også et mål om å produsere flere spennende og lovende spillere som ikke bare gagner vår klubb, men også norsk hockey på sikt"

"Peter avslutter med: Vi gleder oss til den kommende sesongen og er fullt klar over at det vil kreve mer av alle i og rundt laget, men vi er fornøyde og jobber hardt med forberedelsene inn mot sesongen"


Følg lagbygge for 2023/2024 her


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern