30 May
30May

Den 21 år gamle forwarden Nicolai Elisen kommer til oss fra Grüner. Han startet ishockey karrieren i Vålerenga Ishockey og har de siste sesongene spilt for Grüner i Fjordkraftligaen. Etter kvaliken er Nickolai nå klar for å bytte ut Grünerdrakta med rødt og blått. Nicolai er en fysisk forward med bra intensitet i spillet sitt.


Jeg er en ekte Vålerenga gutt uten tvil, uten om noen år på Løkka, men det var alltid spennende å se Vålerenga mot Lørenskog back in the days. Men det blir det annerledes nå, nå skal skauen opp og fram sier Nicolai om sitt forhold til Lørenskog.

Hvordan tror du det blir å spille med Lørenskog nå som vi er tilbake i eliten?

Det blir veldig spennende. Det blir vel noe annerledes enn det jeg har vært med på før, men jeg gleder meg!


Niklas sier dette om hvordan Nicolai passer inn i gruppa: «Nicolai passer bra inn med sin gode fysikk, intensitet i spillet og ydmyket. Han er hardarbeidene og setter alltid kollektivet først. Jeg mener han passer godt inn i vårt system, med intensitet, fysikk og en fremoverrettet spillestil, så jeg tror vi er en god match!»


«Jeg har visst om Nicolai en god stund, men man kan si jeg fikk et enda bedre syn på han i kvaliken. Jeg mener at han ikke har fått ut det beste av seg enda, noe vi skal hjelpe han å gjøre.»

Vi gleder oss til sesongen som kommer med Nicolai på laget og gleder oss til å være med å utvikle Nicolai sånn at han kan ta det neste steget i sin karriere» avslutter Niklas.


Jeg ser frem til å krige for Lørenskog og har selvfølgelig et mål om å være med i sluttspillet, avslutter Nicolai. 


Alle bilder: Hockey4You


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern