03 Jul
03Jul

Vår fantastiske supportergruppe ledet av Ronny Thorkildsen ønsker igjen å bidra med Skauen sin "egen" spiller ved å samle inn penger på Spleis.

(ALLE PENGER SOM SAMLES INN GÅR DIREKTE TIL Å BIDRA MED Å FINANSIERE EN SPILLER)


Link til spleisen HER


- INSPIRERENDE

Utrolig inspirerende at Skauen setter i gang en slik innsamling og det er kult å se alle som allerede har bidratt. Sier en meget glad hovedtrener Niklas Andresen


- Det sier seg selv at det er veldig behjelpelig. Det er ingen hemmelighet at vi opererer med ligaens desidert minste lønnsbudsjett.


- Det er jo klart at jo høyere kvalitet desto mer pleier det å koste. Sånn er idretten, vi må nesten se litt hvor det lander og hva som er tilgjengelig på markedet, innenfor budsjettet, avslutter en optimistisk hovedtrener


- ALLE BIDRAG BETYR MYE

Helt ærlig så håpet jeg større engasjement rundt Spleisen, at det var enda flere som raskt hang seg på. Men en stor takk til alle de som har bidratt hittil, sier Skauen-leder Ronny Thorkildsen om spleisen.

Man må bare innse at det er vanskelig med Sponsorer den første sesongen og da må vi som supportere og alle på Romerike hjelpe til. Mine personlige forhåpninger er vel at vi klarer en 8.plass slik at vi slipper kvalik, det mener jeg også vi har en reel mulighet til. 

Jeg regner vel også med at vi i løpet av sesongen kommer til å gå på noen ordentlige smeller, men forhåpentligvis også være med å lage noen bra overraskelser.

Jeg mener det er viktig at vi supportere er realister og ikke tror og «forlanger» at vi nå skal knuse Enga, Oilers osv, i første sesongen tilbake. Vi må være støttende og vise at vi er der for gutta på isen, avslutter Ronny Thorkildsen


Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern