16 Aug
16Aug

En treningskamp mot laget vi slo 5-0 i fjor ble av det dystre slaget. Av 33 skudd på mål, var det kun en puck som fant veien bak Furuset keeper Aleksander Johnsen.


Det tok hele 19 minutter og 35 sekunder før hjemmelaget satte første pucken i nettet og Furuset gikk til første pause med en 1-0 ledelse. 33 sekunder ut i 2.periode satte Christian Blomqvist det som skulle bli vårt eneste mål i kampen. Like etter utligningen setter Frank Tangen 2-1 før Shafaat Hashim står alene foran slottet og øker ledelsen til 3-1.

- VI MØTER IKKE OPP

"Vi vet at Furuset kommer ut i hundre når de møter et lag som skal spille i toppen denne sesongen, allikevel møter vi ikke opp til kamp og da blir det tøffe 60 minutter utpå der" Sier hovedtrener Niklas Andresen


- ALT FOR DÅRLIG OVERTALL

Vi har 8 overtall og scorer ikke i en eneste av de, det er alt for dårlig! Og 33 skudd hvor en av de går i mål, det er bare helt mørkt. Sier Joakim Aarseth Opsahl etter tapet mot Furuset.


Med 3-1 før siste periode har vi ingenting å tape og vi kjører hardt ut for en utligning. Utligningen kommer aldri og en gammel kjenning i Kristoffer Skjervold setter pucken i åpent bur 58 sekunder før slutt. 


- GÅR VEKK FRA GAMEPLANEN

"Vi følger ikke den ideen vi står for, vi går vekk fra gameplanen og kjører mye en og en. Det kollektivet vi viste på lørdag mot Grüner var fraværende i gårsdagens kamp. Nå må vi bare fortsette å jobbe på det vi viste mot Grüner, så viser vi oss fra en bedre side mot Lillehammer" avslutter assistenttrener Peter Messa.Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern