Skøyte og hockeyskole: semester 1

Lørenskog ishockeyklubb i samarbeid med Strømmen sparebank, Bufdir, Spleis og Erkeengler inviterer til GRATIS hockeyskole! 


Vi starter opp igjen lørdag 31. august 2024 og gleder oss til å se dere igjen!

Alle barn, jenter og gutter fra 4 år er velkomne til aktivitet og lek i Lørenskog ishall hver lørdag fra kl. 10-11.00. Det legges opp til at barna skal føle seg trygge, ha det moro og få mestringsfølelse på isen. Våre flinke trenere sørger for å motivere og veilede barna.

For påmelding trykk her

Ved spørsmål kontakt oss på: sogh@likail.no

Hilsen Erkeengler & Lørenskog Ishockeyklubb


Det vil være påmelding i forkant slik at vi kan sikre at alle barn og foreldre blir godt ivaretatt. Foreldre får ikke være med på isen, de må oppholde seg på tildelte plasser på tribunen. Vi vil derimot ha mange voksne til stede både på og utenfor isen sånn at vi kan skape en trygg ramme for alle barna.


Formålet til Erkeengler er å tilrettelegge for – og bidra til – at barn og unge i Lørenskog og Rælingen kommune får delta i lek og fritidsaktiviteter. Dette inkluderer alt fra å bygge lekeplasser og idrettsanlegg, til å støtte og finansiere medlemsavgift til diverse fritidsaktiviteter for barn fra lavtlønnede familier.


På Erkeengler Skøyte & Hockeyskole vil barna lære å gå på skøyter. Enten de vil spille ishockey, gå kunstløp eller rett og slett bare bli bedre med skøyter på beina. Dette gjøres gjennom lek og lavterskel øvelser.


Den naturlige veien videre etter endt Skøyte & Hockeyskole er og bli en spiller på ett av våre lag. Vårt mål er å være en gledespredende idrettsklubb, og på lagsnivå vil vi følge opp ditt barn tett, med dette som rettesnor! Trenere for de yngste lagene i klubben stiller som instruktører, Sammen med ildsjelene og klubbveteranene som har bygget opp Skøyte & Hockeyskolen.


  • Se infovideo om skøyte og hockeyskolen her.
  • Les mer om Erkeengler her.
  • Se infovideo om Erkeengler her.


Vårt felles mål er å få flest mulig barn inn i idretten.

Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern