Billetter til våre hjemmekamper kjøpes i LIK-appen. Den kan lastes ned både i App-Store og i Google Play. Søk opp Lørenskog hockey og last ned appen til din enhet. Under følger mer informasjon om appen, billetttyper og priser.

I LIK-appen kan du bestille kampbiletter, lese siste nytt, og holde deg oppdatert på statistikk. Du finner også auksjoner i appen når det er tid for det.

I appen kan du kjøpe enkeltbilletter til kamper etterhvert som disse legges ut. Ønsker man sesongkort kan dette også kjøpes i appen, les mer om sesongkort og priser lenger ned på siden. 


Her er lenke til ekstern billettside: https://websale.fangroup.io/lorenskog


SLIK BRUKER DU APPEN

  • Last ned appen og registrer deg. Logg inn med ditt telefonnummer og registrer deg med korrekt navn, telefonnummer og lag deg et passord.

  • Du kan nå finne kampbilletter i appen. Har du sesongkort eller er det noen som skal dele billett med deg, så kan du nå motta billetter. Disse vil dukke opp i menyen under «Mine billetter».

  • For å validere billetten venter du til du står med en vakt ved inngangen og trykker deretter på valider billett. Ved behov kan vaktene hjelpe deg.

  • Du kan også sende dine billetter fra en app til en annen dersom du selv ikke kan bruke din kampbillett, eller at du har flere billetter til samme kamp. Mottakeren av billetten må da også laste ned appen og registrere en bruker. Du sender billetten via "Send billetter" knappen i bunnen av skjermen når du markerer billetten. Dette gjelder for både enkeltbilletter og sesongkort. 

HANDICAP

Har du spesielle behov i forbindelse med plassering eller trenger parkering nær inngangen, ta kontakt med billett@likail.no innen klokken 12 på kampdagen. I mailen må du oppgi navn og antall billetter som ønskes. Vår billettapp må lastes ned slik at billettene kan legges inn der. Link til appen finnes nederst på siden. Det tas forbehold om at det kan være utsolgt for billetter.

LEDSAGERBEVIS/FORBUNDSKORT

Dersom du/dere har ledsagerbevis eller forbundskort og ønsker billetter til en av kampene i Lørenskog ishall så send en epost til billett@likail.no innen klokken 12 på kampdagen. I mailen må du oppgi navn og antall billetter som ønskes. Oppgi også om det er spesielle behov ifbm plassering. Vår billettapp må lastes ned slik at billettene kan legges inn der. Link til appen finnes nederst på siden. Det tas forbehold om at det kan være utsolgt for billetter.


PRISER KAMPBILLETTER SESONGEN 2023-2024

BillettPRIS
Voksenkr 160,-
Ungdom 13-18 årkr 120,-
Barn 6-12 år / honnørkr 80,-
Studentkr 100,-

PRISER SESONGKORT SESONGEN 2023-2024

Voksen: 2700 kr
Ungdom/honnør: 1200kr
Skauen: 1800 kr
13 - 18 år: 1500 kr
6-12 år: 700 kr

Billetter, nyheter og annen relevant informasjon rett i lomma!

Copyright © 2024 Alle rettigheter reservert - LIK
Personvern