Viktige signeringer i boks

Lørenskog styrker offensiven og har sikret seg signaturene til James Sixsmith, Olai Sveine Johannessen og Magnus Lindahl for kommende sesong. 

Jonas Bariås - 13.Jul 2017
Foto: Knut Ostun

Amerikanske Sixsmith som, har vært en svært viktig spiller for Lørenskog i lang tid, har skrevet under for to nye år. mens Johannessen - en av de store kontinuitetsbærerne i laget og Lindahl, har skrevet under for ett. Det mangler fortsatt noen brikker før troppen er komplett, men laget til Kenneth Larsen begynner virkelig å ta form med disse signeringene i boks. 

- Jeg ser for meg å avslutte karrieren min i Lørenskog. Jeg hadde andre muligheter, også fra andre ligaer, men jeg klarer ikke se for meg å spille i noen annen drakt enn Lørenskog sin nå. Jeg har sagt det mange ganger: Lørenskog er hjemmet til meg og min familie, sier Sixsmith til lik.no. 

Kommende sesong blir 33-åringens 6. i Lørenskog, og han har så langt på tiden i Norge produsert 248 poeng på 185 GET-ligakamper. I forrige sesong scoret han 16 mål og produserte 43 poeng på 45 kamper. 

- Vi slo bra ifra oss i store deler av forrige sesong, men den endte altfor tidlig. Jeg har fortsatt ikke blitt kvitt den bitre smaken i munnen etter kvartfinaletapet. Klubben er også igjennom en omstillingsprosess nå, og selv om det er litt tøft økonomisk ønsker jeg å bidra med det jeg kan best. Jeg hadde ikke klart å hoppe på noe annet nå som klubben er i en sånn situasjon. Den utveien blir litt enkel, sier Sixsmith. 

Klar for sin 8. sesong

Olai Sveine Johannessen, som nå blir spilleren som har vært i Lørenskog lengst, forteller at han meget fornøyd med å forlenge oppholdet i romeriksklubben. 25-åringen har vært i Lørenskog i 7 år og har spilt 244 kamper på øverste nivå. 

- Det er deilig å ha det avklart, for da er det bare å fokusere 100 prosent på trening og ishockey. Det blir deilig å fortsette i klubben, jeg har funnet meg godt til rette der og alt er kjent. Dermed er det ikke noe utenomsportslig som stjeler fokus og energi. Jeg føler det er riktig sted å være, også siden det er Larsen som er trener. Vi er på bølgelengde, og jeg synes jeg har utviklig meg i riktig retning under han. Så nå gleder jeg meg skikkelig til vi starter opp igjen, sier Johannessen, som nå altså blir lagkamerat med hurtigtoget Magnus Lindahl. 

26-åringen er opprinnelig Manglerud-gutt, men har også spilt i GET-ligaen for Stavanger, Frisk Asker, Sparta, Storhamar og Stjernen. 

– Karrieren hans har vært litt preget av skadet, men jeg håper at det ikke blir et like stort problem nå. Magnus er en veldig spennende spiller. Han har mye fart og kraft i spillet sitt. Han står for mye av det vi har mistet, og vi kommer til å trenge han i sesongen som kommer. Jeg håper han finner seg godt til rette, for hvis han gjør det kan han sette et skikkelig preg på laget, sier hovedtrener Kenneth Larsen.

KONTINUITETSBÆRER: Olai Sveine Johannessen er ikke eldre enn 25 år, men er klar for sin 8. sesong i Lørenskog-drakta. Foto: Knut Ostun

Folkets bidrag - Status 13.07 - 104.730,-

Bidragene til innsamlingsaksjonen fortsetter å strømme på, og i denne uken har vi endelig passert første milepæl på 100.000,-.

Folkets bidrag - Status 05.07

Siden klubben lanserte innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag har det kommet inn hele 89.230,- til klubbkassa. Vi takker ydmykt for alle bidrag!

Folkets bidrag - Status 21.06

På de fem første dagene har innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag generert 46.400,- til klubbkassa. Tusen takk til alle som har bidratt så langt!

Larsson med videre

Alexander Larsson har skrevet under en ny toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb. Kenneth Larsen har også sikret seg signaturen til svenske Conny Strömberg og kanadiske Zach Hamill. 

Folkets bidrag - bli med på lagbygget!

Innsamlingsaksjon for Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Klikk deg inn her for mer info - eller Vipps til 73903!

Sponsorer

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

<