Viktige signeringer i boks

Lørenskog styrker offensiven og har sikret seg signaturene til James Sixsmith, Olai Sveine Johannessen og Magnus Lindahl for kommende sesong. 

Jonas Bariås - 13.Jul 2017
Foto: Knut Ostun

Amerikanske Sixsmith som, har vært en svært viktig spiller for Lørenskog i lang tid, har skrevet under for to nye år. mens Johannessen - en av de store kontinuitetsbærerne i laget og Lindahl, har skrevet under for ett. Det mangler fortsatt noen brikker før troppen er komplett, men laget til Kenneth Larsen begynner virkelig å ta form med disse signeringene i boks. 

- Jeg ser for meg å avslutte karrieren min i Lørenskog. Jeg hadde andre muligheter, også fra andre ligaer, men jeg klarer ikke se for meg å spille i noen annen drakt enn Lørenskog sin nå. Jeg har sagt det mange ganger: Lørenskog er hjemmet til meg og min familie, sier Sixsmith til lik.no. 

Kommende sesong blir 33-åringens 6. i Lørenskog, og han har så langt på tiden i Norge produsert 248 poeng på 185 GET-ligakamper. I forrige sesong scoret han 16 mål og produserte 43 poeng på 45 kamper. 

- Vi slo bra ifra oss i store deler av forrige sesong, men den endte altfor tidlig. Jeg har fortsatt ikke blitt kvitt den bitre smaken i munnen etter kvartfinaletapet. Klubben er også igjennom en omstillingsprosess nå, og selv om det er litt tøft økonomisk ønsker jeg å bidra med det jeg kan best. Jeg hadde ikke klart å hoppe på noe annet nå som klubben er i en sånn situasjon. Den utveien blir litt enkel, sier Sixsmith. 

Klar for sin 8. sesong

Olai Sveine Johannessen, som nå blir spilleren som har vært i Lørenskog lengst, forteller at han meget fornøyd med å forlenge oppholdet i romeriksklubben. 25-åringen har vært i Lørenskog i 7 år og har spilt 244 kamper på øverste nivå. 

- Det er deilig å ha det avklart, for da er det bare å fokusere 100 prosent på trening og ishockey. Det blir deilig å fortsette i klubben, jeg har funnet meg godt til rette der og alt er kjent. Dermed er det ikke noe utenomsportslig som stjeler fokus og energi. Jeg føler det er riktig sted å være, også siden det er Larsen som er trener. Vi er på bølgelengde, og jeg synes jeg har utviklig meg i riktig retning under han. Så nå gleder jeg meg skikkelig til vi starter opp igjen, sier Johannessen, som nå altså blir lagkamerat med hurtigtoget Magnus Lindahl. 

26-åringen er opprinnelig Manglerud-gutt, men har også spilt i GET-ligaen for Stavanger, Frisk Asker, Sparta, Storhamar og Stjernen. 

– Karrieren hans har vært litt preget av skadet, men jeg håper at det ikke blir et like stort problem nå. Magnus er en veldig spennende spiller. Han har mye fart og kraft i spillet sitt. Han står for mye av det vi har mistet, og vi kommer til å trenge han i sesongen som kommer. Jeg håper han finner seg godt til rette, for hvis han gjør det kan han sette et skikkelig preg på laget, sier hovedtrener Kenneth Larsen.

KONTINUITETSBÆRER: Olai Sveine Johannessen er ikke eldre enn 25 år, men er klar for sin 8. sesong i Lørenskog-drakta. Foto: Knut Ostun

Hockeyfest i Lørenskog ishall

Lørdag ettermiddag blir det hockeyfest både på og utenfor isen når Vålerenga kommer på besøk til Lørenskog ishall. 

Hardt arbeid, ferdig snakka!

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

David Friedmann avgjorde kampen i Sudden Death!

Etter 6 strake tap smakte det godt med seier i kveldens oppgjør mot Stjernen! David Friedmann scoret det avgjørende målet i Sudden Death og sikret Lørenskog 2 poeng!

Schiestel og Grønstad returnerer!

Kenneth Larsen kan nå stryke Drew Schiestel og Petter Grønstad av skadelisten. Både den Canadiske backen og Grønstad er tilbake til kampen mot Stjernen! 

Skadelisten til Lørenskog gjør det tøft for Kenneth Larsen & Co!

Med en lang skadeliste og 9.plass på tabellen etter 13 kamper, har Lørenskog fått en tøff start på sesongen 17/18! 

Sponsorer