Sponsorer

Vi gir oss aldri

Hardt arbeid og solid innsats har ført til poeng i 5 av de 6 siste kampene.

Knut Ostun - 13.Mar 2018
Foto: Sara Kihl

Det skulle gå 15 kamper før laget gikk av isen med 3 poeng. En tøff periode for Lørenskog som nå ser ut til å snu. Gutta har trent hardt og jobbet effektiv på forskjellige områder, noe som gjenspeiler seg på isen. 

Den etterlengtede seieren kom mot Lillehammer hjemme i Brakka 03.12, hvor Lørenskog tok over kampen i andre og tredje periode. Kampen endte 4-1 til Lørenskog. Magnus Brekke Henriksen kunne melde om veldig god stemning etter kampen og ble tildelt arbeiderhjelmen av Sebastian Idoff i garderoben etter kampen. 

Deretter tok laget turen til Fredristad der Stjernen også måtte se seg slått av Kenneth Larsen's menn. En spennende kamp med store muligheter for begge lag i andre og tredje periode, det stod 1-2 etter de første 20 minuttene og uten ytterligere scoringer stod resultatet urørt i det tre perioder var spilt.

Både det offensive og defensive har blitt bedre iløpet av de siste kampene. Vår målvakt Sebastian Idoff har hentet seg inn og prestrert bra de siste kampene. Mot Lillehammer hadde han redningsprosent på 96,8 og etter oppgjøret mot Stjernen gikk han i garderoben med 95,8. Den 27 år gamle Svenske målvakten er nå veldig nær 90% på de 20 kampene han har tilbrakt foran nettmaskene til Lørenskog denne sesongen.

Godt målvaktspiller selvfølgelig viktig i hockey, men skal en målvakt klare gjøre jobben sin krever det også godt arbeid av backene foran. Kevin Berg og Andreas Røykås Marthinsen har sammen med resten av den defensive garden vært solide. Røykås Marthinsen utlignet med scoring mot Stjernen og Berg utlignet til 1-1 mot Oilers med en kraftpakke av ett skudd fra blålinjen.

Foto: Knut Ostun / TunkeTunk Photo

James Sixsmith, en viktig spiller for Lørenskog hadde endelig blitt klargjort for spill etter skadeoppholdet siden September. "Six" spilte sin første kamp på Torsdag da Stavanger Oilers var på besøk i Brakka og scoret i overtall 9:31 ut i den andre perioden.

Den 33 år gamle amerikanske angrepspilleren har vært savnet av fans, lagkamerater og trenerapparatet. 
I fjor noterte han seg 43 poeng på 45 kamper, hvor av 16 av disse var mål og 27 var målgivende passninger.

Kenneth Larsen har som kjent hatt en utfordring uten like denne høsten med å få kabelen til å gå opp p.g.a skadefravær, med både Brekke Henriksen og Sixsmith tilbake i lineup samt den positive utviklingen i de siste kampene ser det lyser ut for klubben fra Romerike.

Foto: Knut Ostun / TunkeTunk Photo

Det har blitt noen endringer i lagoppstillingen til Lørenskog, laget som stilte første gang mot Kongsvinger i September har endret seg iløpet av 27 serierunder. Conny Strömberg sin kontrakt gikk ut og han skal nå være en del av Västerviks IK i Sverige i følge EliteProspects. Mikael Dokken spilte sin siste kamp iført  Lørenskogdrakt mot Stjernen og nå er en del av troppen til Storhamar. Zach Hamill sin overgang til HC Dukla Jihlava ble som kjent bekreftet av hans agent etter kampen mot Stavanger Oilers, der han nå skal spille sammen med tidligere Lørenskogfavoritt Wacey Rabbit og den Norske målvakten Lars Volden.

Til tross for at noen spillere har forlatt Brakka har vi gleden av å ønske Maksim Ponomarenko velkommen tilbake. Etter ett opphold hos Svenske Timrå IK har han vendt snuten hjemover til Romerike. Maksim er en teknisk smart og fysisk back som Kenneth Larsen ikke nøler med å gi istid, noe som gav uttelling i oppgjøret mot Stavanger Oilers. Den 20 år gamle backen sikret seg to målgivende passninger og er klar for flere kamper i Lørenskogdrakta.

Har du husket å delta i vår Julekalender? Hver dag frem til jul åpnes en luke på Facebook/Instagram. Gjetter du riktig er du med i trekningen om en spennende premie. Vinneren av dagens luke presenteres samme dag kl.21:00.

Neste motstander for Lørenskog er Frisk Asker, som i dag kommer på besøk til Lørenskog Ishall. Gjestene vant forrige oppgjør i Askerhallen, men det måtte overtid til for å avgjøre kampen. Frisk startet sesongen bra men har hatt noen utfordringer de siste rundene. Mario Lamoureux har forlatt Asker og signert for EHC Winterthur i Sveits, mens fjorårets poengkonge Vinny Saponari har signert ny kontrakt med klubben.

Larsen's menn skal fra start jobbe knallhardt for at Sune Bergman og gjestene forlater Brakka uten poeng. Her blir det en intens kamp fra første dropp, så hold av ettermiddagen, tilbring den andre Søndagen i advent i Lørenskog Ishall og støtt gutta i kampen om tre poeng.

En ting er helt sikker, vi gir oss aldri!

Billetter til kampen kan du kjøpe hos TicketCo. Pucken droppes kl. 17:00!
Visste du at på TicketCo kan du også kjøpe billett til samtlige kamper før nyttår.

Vi er klare, er du?

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as