Unggutta får skryt av sjefen

Kenneth Larsen er full av lovord om hvordan Andreas Røykås Marthinsen (20) og resten av de lokale ungguttene har taklet presset i seriestarten. I morgen venter en ny test for mannskapet mot Sparta hjemme i Lørenskog ishall. 

Lørenskog Ishockeyklubb - 20.Sep 2017
Foto: Knut Ostun

To seire og to tap er fasiten for Lørenskog-gutta etter at fire serierunder er gjennomført. Etter seire mot Kongsvinger og Vålerenga - en snuoperasjon av de sjeldne - har det endt med tap for Storhamar og Frisk, to av ligaens aller største gullfavoritter, på fremmed is. 

Heldigvis ligger nye muligheter rett rundt hjørnet for romerikingene, for allerede i morgen kveld venter en ny strid om tre poeng når Sparta kommer på besøk til brakka bak Metrosenteret. 

Sparta har fått en pangstart på sesongen og ligger bare poenget bak Frisk Asker, som står med full pott etter fire kamper. Senest tirsdag slo Sarpsborg-laget Vålerenga hele 5-0 hjemme i Sparta amfi. 

- De har hatt en solid start og ser bra ut. Sparta gikk litt under radaren til de fleste før sesongstart, men med det mannskapet de har så kommer de til å bli vanskelige å slå. De har noen profiler som har vært der lenge, også virker det som at de har truffet på flere av importene denne sesongen, sier Kenneth Larsen til lik.no. 

Unngå kø - kjøp billetter på nett via TicketCo!

- De fortjener bra oppmøte

Lørenskog-treneren har likevel troen på at mannskapet hans kan komme seg tilbake på vinnersporet torsdag kveld. Laget viste i sesongens første hjemmekamp hva som bor i dem da de hentet opp Vålerengas 4-1-ledelse og snudde til 4-5. 

- Jeg synes gutta har jobbet bra, men vi ble litt for små i de siste to kampene. Men jeg har en god følelse for morgendagen, så lenge alle jobber knallhardt fra første dropp. 

Video: Se den utrolige opphentingen mot Vålerenga her!

Spesielt positiv er Larsen for måten alle de lokale ungguttene har vist seg frem i de første kampene. Conny Strömberg er foreløpig lagets poengkonge med sine fem målgivende pasninger, men flere av klubbens egenproduserte spillere har vært meget toneangivende i sesongens første fire matcher. 

- De har vist hva som bor i dem og gjør seg fortjent til tilliten. Det er selvfølgelig gøy for hele miljøet på Lørenskog at det er så mange som har vokst opp i Lørenskog ishall som gjør det bra. De fortjener alle støtten de kan få, så jeg håper mange tar turen for å støtte dem mot Sparta i morgen. Støtten fra tribunen betyr mye i jevne kamper, det så alle mot Vålerenga, avslutter Larsen. 

Vi anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter til kampen, så vi unngår køproblemer i døra før kampstart. Velkommen til kamp!

Tilbake mot serielederen

Marc Hagel måtte stå over helgens oppgjør mot Storhamar, men er spilleklar med i troppen som tar i mot Frisk Asker klokken 18.30 i kveld. 

Nesten 150.000 til Folkets Bidrag

Innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag har snart brakt inn 150.000 kroner til Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Vi takker ydmykt for alle bidrag vi har mottatt så langt og oppfordrer alle til å fortsette og dele budskapet. 

Storhamar og oktoberfest

Lørdag klokken 16.00 går årets oktoberfestkamp av stabelen. Som vanlig blir det fest og moro for både store og små - mens en beinhard utfordring venter Lørenskog-gutta på isen i brakka bak Metrosenteret. 

Kapteinen endelig kampklar

Lørenskog-kaptein Mats Trygg er meldt kampklar til søndagens oppgjør mot Kongsvinger i Lørenskog ishall. Også Martin Vaakanainen og Petter Grønstad returnerer fra skadeopphold. 

Lillehammer neste for Lørenskog-gutta

En tøff utfordring venter for Marc Hagel og resten av Lørenskog-gutta på hjemmeis torsdag kveld når Lillehammer kommer på besøk til brakka bak Metrosenteret. Billetter kan forhåndskjøpes hos TicketCo

Sponsorer

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørens