Sponsorer

Unggutta får skryt av sjefen

Kenneth Larsen er full av lovord om hvordan Andreas Røykås Marthinsen (20) og resten av de lokale ungguttene har taklet presset i seriestarten. I morgen venter en ny test for mannskapet mot Sparta hjemme i Lørenskog ishall. 

Lørenskog Ishockeyklubb - 20.Sep 2017
Foto: Knut Ostun

To seire og to tap er fasiten for Lørenskog-gutta etter at fire serierunder er gjennomført. Etter seire mot Kongsvinger og Vålerenga - en snuoperasjon av de sjeldne - har det endt med tap for Storhamar og Frisk, to av ligaens aller største gullfavoritter, på fremmed is. 

Heldigvis ligger nye muligheter rett rundt hjørnet for romerikingene, for allerede i morgen kveld venter en ny strid om tre poeng når Sparta kommer på besøk til brakka bak Metrosenteret. 

Sparta har fått en pangstart på sesongen og ligger bare poenget bak Frisk Asker, som står med full pott etter fire kamper. Senest tirsdag slo Sarpsborg-laget Vålerenga hele 5-0 hjemme i Sparta amfi. 

- De har hatt en solid start og ser bra ut. Sparta gikk litt under radaren til de fleste før sesongstart, men med det mannskapet de har så kommer de til å bli vanskelige å slå. De har noen profiler som har vært der lenge, også virker det som at de har truffet på flere av importene denne sesongen, sier Kenneth Larsen til lik.no. 

Unngå kø - kjøp billetter på nett via TicketCo!

- De fortjener bra oppmøte

Lørenskog-treneren har likevel troen på at mannskapet hans kan komme seg tilbake på vinnersporet torsdag kveld. Laget viste i sesongens første hjemmekamp hva som bor i dem da de hentet opp Vålerengas 4-1-ledelse og snudde til 4-5. 

- Jeg synes gutta har jobbet bra, men vi ble litt for små i de siste to kampene. Men jeg har en god følelse for morgendagen, så lenge alle jobber knallhardt fra første dropp. 

Video: Se den utrolige opphentingen mot Vålerenga her!

Spesielt positiv er Larsen for måten alle de lokale ungguttene har vist seg frem i de første kampene. Conny Strömberg er foreløpig lagets poengkonge med sine fem målgivende pasninger, men flere av klubbens egenproduserte spillere har vært meget toneangivende i sesongens første fire matcher. 

- De har vist hva som bor i dem og gjør seg fortjent til tilliten. Det er selvfølgelig gøy for hele miljøet på Lørenskog at det er så mange som har vokst opp i Lørenskog ishall som gjør det bra. De fortjener alle støtten de kan få, så jeg håper mange tar turen for å støtte dem mot Sparta i morgen. Støtten fra tribunen betyr mye i jevne kamper, det så alle mot Vålerenga, avslutter Larsen. 

Vi anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter til kampen, så vi unngår køproblemer i døra før kampstart. Velkommen til kamp!

Da bretter vi opp ermene og gjør oss klare for 2.divisjon!

Status 05.06.2018
Breddestyret jobber nå med å få på plass budsjetter, trenere, spillere mm for å stille et lag i 2 divisjon til høsten. Målet er å rykke opp til 1. divisjon etter kommende sesong, og vi har god tro på at det kan vi klare. Vi har dessverre ikke så veldig mye mer å komme nå, men vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert.

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as