Sponsorer

Tilbake i føringen

(Lørenskog - Lillehammer 4-3, 2-1 i kamper). Magnus Brekke Henriksen og lagkameratene brettet opp ermene hjemme i brakka og tok tilbake ledelsen i kvartfinalen med en sterk hjemmeopptreden. 

Knut Ostun - 09.Mar 2017
Foto: Elena Fernandez

Etter ett tungt tap i Kristins Hall hvor Lørenskog virkelig viste muskler i siste periode var det duket for kamp Nr.3 i Brakka bak Metrosenteret. Det stod 1-1 i kamper før kveldens oppgjør.

1 periode:
Lillehammer har i de siste tre kampene åpnet kampen med en tidlig scoring. I kveld var rollene snudd, Darcy Zajac, hardingen fra Canada er kanskje mest mest kjent for sitt fysiske spill, men han vet å plukke poeng når det gjelder. Passningen går til Jason Krog, som løfter taket i Brakka når pucken krysser mållinja til Lillehammer, bare 1:19 ut i perioden.

En slik start er noe Lørenskog virkelig trengte! Lillehammer som fikk smake egen medisin blir litt satt ut i åpningsminuttene. De klarer etterhvert å klatre seg inn i offensiv sone. Noen sjanser ser mere farlige ut enn andre, men ett solid forsvarsspill foran Jeff Jakaitis er oppskriften på rent bur.

Som i kvartfinale kamp Nr.2 får Lørenskog flere sjanser i Powerplay men må nøye seg med 1-0 på tavla etter 20 minutter.

2 periode: 
Med friske bein entrer lagene isen klare for mere beinhard hockey. Lillehammer startet perioden i undertall etter en liten episode i sluttsekundene av første periode. Lørenskog har ikke helt klart å knekke koden til laget fra OL-byen og hører speaker'n signalisere over høyttalerene at Lillehammer er fulltallige.

Gjestene får dessverre betalt i overtall, Morley som scoret to mål i forrige kamp sørger for 1-1. Back to scratch for begge lagene. Lørenskog's Nr.9, James Sixsmith er en erfaren spiller og kan mer enn å gå fort på skøyter.

Jason Krog og Mikael Dokken med ett fantastisk pasningsspill før pucken ender opp hos Sixsmith som banker inn 2-1 med drøye minuttet igjen av perioden. Stillingen forblir 2-1 i det lagene finner veien tilbake til garderobene.

3 periode:
Ett måls ledelse er ingen trygghet i hockey, for i hockey kan målene komme fort. Klokka på tavla begynner å telle nedover i det dommer slipper pucken ned på isen. Lørenskog har ikke lagt igjen energien i garderoben og starter perioden med høyt tempo og meget godt forsvarsspill.

Gutta scoret totalt 158 mål på 45 kamper i grunnspillet, selv med blanke ark og høyt nivå på motstanderne finner de alltid åpninger.

Stefan Espeland, mannen med gullhjelmen finner en åpning etter ett pass fra Sixsmith, skuddet går forbi Bengtsberg og dommeren peker på målet, 3-1 til Lørenskog med drøye ti minutter igjen av den tredje perioden.

Det ser veldig lyst ut for hele Romerike i det Darcy Zajac drar med seg pucken inn mot Bengtsberg som biter på dragningen, Zajac er nesten bak mål men klarer å presse pucken inn fra skrå vinkel! 4-1 til Lørenskog, med 3 minutter igjen av perioden.

Gjestene klarer uheldigvis å få to kjappe mål i sluttminuttene, det siste med 1 sekund igjen på tavla. Det holder ikke for gjestene som må reise hjem i snøværet med 4-3 tap i baggen.

Neste kamp er på Fredag i Kristins Hall. Med dagens resultat trenger Lørenskog kun 2 seiere til for å gå videre til Semifinale. Kampen begynner kl.19:00, så her er det bare å ta med matpakke på turen og møte opp for å støtte gutta! Takk til alle som møtte opp og støttet gutta! Banens beste: James Sixsmith.

Da bretter vi opp ermene og gjør oss klare for 2.divisjon!

Status 05.06.2018
Breddestyret jobber nå med å få på plass budsjetter, trenere, spillere mm for å stille et lag i 2 divisjon til høsten. Målet er å rykke opp til 1. divisjon etter kommende sesong, og vi har god tro på at det kan vi klare. Vi har dessverre ikke så veldig mye mer å komme nå, men vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert.

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as