Storhamar og oktoberfest

Lørdag klokken 16.00 går årets oktoberfestkamp av stabelen. Som vanlig blir det fest og moro for både store og små - mens en beinhard utfordring venter Lørenskog-gutta på isen i brakka bak Metrosenteret. 

Lørenskog Ishockeyklubb - 13.Oct 2017
Foto: Knut Ostun

Kenneth Larsens menn fikk en alt annen optimal oppladning til kampen med torsdagens 5-1-tap mot Vålerenga i Furuset Forum. Det meste gikk galt for romerikingene i åpningsperioden, som havnet under med tre mål i løpet av de første 20 minuttene - noe som også satt sitt preg på resten av kampen.

- Førsteperioden ødela mye, vi fikk aldri pucka inn dypt samtidig som de forechecket oss litt i senk og jobbet hardere enn oss. Da går det dårlig, vi er nødt til å jobbe tøffere enn motstanderne for å kunne vinne, sier Lørenskogs trener til lik.no. 

I morgen venter en beinhard utfordring på hjemmeis mot Storhamar, som ligger på andreplass i sammendraget.

Hedmarkslaget står med tre strake seire og ligger seks poeng bak Frisk Asker med én kamp til gode. Med seg har de også ligaens suverene poengkonge i Christian Larrivée, som har plukket hele 21 målpoeng på ti kamper. 

- I mine øyne er Storhamar ligaens beste lag. De har utrolig mange strenger å spille på, så vi er nødt til å gjøre arbeidsoppgavene våre skikkelig fra første dropp i morgen. Alle kamper lever sitt eget liv, men det kreves mye av deg i kamper som den vi skal igjennom i morgen. Fokuset vårt blir full innsats, offervilje og knallhardt arbeid, sier Kenneth Larsen. 

Moro for store og små

Tradisjonen tro skjer det også mye utenfor isen når vi arrangerer oktoberfest. Det blir satt opp serveringstelt utenfor hallen, i tillegg til at det blir aktiviteter for barn med både hoppeslott, skuddrampe og tråbilrace. 

Vår samarbeidspartner Bertel O. Steen stiller også med egen bilutstilling! 

Hockeyfest i Lørenskog ishall

Lørdag ettermiddag blir det hockeyfest både på og utenfor isen når Vålerenga kommer på besøk til Lørenskog ishall. 

Hardt arbeid, ferdig snakka!

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

David Friedmann avgjorde kampen i Sudden Death!

Etter 6 strake tap smakte det godt med seier i kveldens oppgjør mot Stjernen! David Friedmann scoret det avgjørende målet i Sudden Death og sikret Lørenskog 2 poeng!

Schiestel og Grønstad returnerer!

Kenneth Larsen kan nå stryke Drew Schiestel og Petter Grønstad av skadelisten. Både den Canadiske backen og Grønstad er tilbake til kampen mot Stjernen! 

Skadelisten til Lørenskog gjør det tøft for Kenneth Larsen & Co!

Med en lang skadeliste og 9.plass på tabellen etter 13 kamper, har Lørenskog fått en tøff start på sesongen 17/18! 

Sponsorer