Skrev ny kontrakt før seriestart

Magnus Brekke Henriksen ladet opp til dagens serieåpning mot Kongsvinger med å signere en ny treårskontrakt for moderklubben. Unggutten er også blitt en del av Lørenskogs kapteinsteam for sesongen 2017/18. 

Lørenskog Ishockeyklubb - 09.Sep 2017
Foto: Knut Ostun

21-åringen tog steget opp til A-laget sommeren 2015, og har siden den gang vist seg tilliten verdig med svært god margin. Den arbeidsvillige og ydmyke centeren har vært en viktig brikke for Lørenskogs suksess de siste to sesongene, og har i samme periode også debutert på A-landslaget. 

Unggutten hadde i utgangspunktet ett år igjen av sin første kontrakt med klubben, men allerede nå er det klart at Brekke Henriksen blir å se i Lørenskog-drakta frem til våren 2020.

- Det er veldig kult at klubben fortsatt har lyst til å satse på meg. Det betyr selvfølgelig mye, for så lenge jeg spiller i Norge er det Lørenskog som gjelder for meg. Jeg ønsker at Lørenskog skal være en toppklubb og har lyst til å være med å bygge ting opp igjen. Vi har mange lokale gutter i laget nå, og alle har samme målsetning. Vi skal gjøre alt vi kan for at Lørenskog blir å regne med fremover, sier Brekke Henriksen til lik.no. 

Inn i kapteinsteamet

Centeren vil få en enda viktigere rolle i den unge Lørenskog-troppen denne sesongen, og understreker at han føler han er klar for å ta enda mer ansvar. Det blir han også nødt til, når han skal spille med A på brystet etter å ha blitt en del av lagets kapteinsteam sammen med Mats Trygg (C) og James Sixsmith (A). 

- Det har vært to veldig morsomme og lærerike år jeg har fått være med på, men nå føler jeg at jeg ikke kan gå under juniorstempelet lenger. Jeg vil bidra enda mer med det jeg kan, og produsere litt mer enn jeg har gjort også. Jeg føler meg mer selvsikker før det starter denne sesongen, sier Brekke. 

- Hva tenker du om dagens kamp mot Kongsvinger? 

- Det blir viktig for oss å få en god start på sesongen. Kongsvinger kommer til å gå ut knallhardt, men det er planen vår også. Vi så mot VIF at når vi blir for avventende så er vi ikke gode. Vi må gå på skøyter, trykke til i duellene og jobbe hardere enn den, så satser vi på å starte sesongen med en trepoenger. 

Kampstart i Kongshallen er 16.00. Kampen kan følges via TV 2 Sumo, Hockeylive på forbundets nettsider eller rb.no. 

IKKE MED I SERIEÅPNINGEN: Drew Schiestel blir ikke å se på isen i lørdagens kamp mot Kongsvinger. Foto: Knut Ostun

Unggutta får skryt av sjefen

Kenneth Larsen er full av lovord om hvordan Andreas Røykås Marthinsen (20) og resten av de lokale ungguttene har taklet presset i seriestarten. I morgen venter en ny test for mannskapet mot Sparta hjemme i Lørenskog ishall. 

Se opphentingen mot Vålerenga

Sesongens første derby mot Vålerenga ble av den elleville sorten. Klikk her for å se alle scoringene fra derbyet i Lørenskog ishall.

En ellevill snuoperasjon

(Lørenskog - Vålerenga 5-4). Etter en blytung start på kampen vartet Lørenskog-gutta opp med en snuoperasjon av de sjeldne på hjemmeis i sesongens første derby. 

Klar for å stoppe Vålerenga

Sebastian Idoff gleder seg enormt til å møte Vålerenga for første gang i hans nye hjemmearena. Torsdagens derby mot iskrigerne fra Oslo droppes i gang klokken 18.30