Sponsorer

Sesongen over for Lørenskog-gutta

(Lørenskog - Lillehammer 1-2 OT, 3-4 i kamper). Joacim Sundelius og lagkameratene presset og presset, men fikk aldri scoringen de trengte for å sikre seg avansement. Dermed er sesongen over for Lørenskog-gutta.

Knut Ostun - 17.Mar 2017
Foto: Sara Kihl

Vi vil rette en stor takk til alle våre sponsorer, frivillige og supportere som har støttet oss denne sesongen. Gutta våre klarte dessverre ikke følge opp en sterk grunnserie, og vi vil gratulere Lillehammer med semifinaleplassen og ønsker opplendingene lykke til videre i jakten på bøtta.

Slik var kampen:

Datoen var 16 Mars 2017, en dato de fleste ikke glemmer. For det var i dag vi fikk svar på hvem som fikk fortsette kampen om bøtta! Magefølelsen kunne ikke beskrives, vinn eller forsvinn. Blir det Semfinale på gutta med riktig LIK logo, eller skulle Lillehammer kapre plassen?

1 periode:
Matchen er i gang sekundet etter pucken treffer isen, Lørenskog som har måtte se Lillehammer får en tidlig scoring i tidligere kamper var desidert det mest eksplosive laget. Med full gass fra første skøytetak til siste før hver enkelt gikk og byttet.

Krigen på isen var kanskje hakket tøffere enn på tribunen, men med nesten fullsatt hall kan en trygt si at livet på tribunen var med på å støtte de som stod for det som foregikk på isen. Bra trykk fra både hjemme og bortefansen. Lørenskog har overtaket i store deler av perioden, med 15 skudd på mål tilsvarer dette ett skudd pr. 1,33 minutt, noe som er mye når det fordeles på 20 minutter!

Lillehammer med sine 5 skudd skulle en ikke se lett på, 2 av disse var nemlig uhyre nære en scoring. David Morley hadde den største sjansen, alene inn mot Jeff Jakaitis forsøker han å banke pucken mellom beina til Jeff, men nå er det en grunn til at mannen med 35 har fått utallige priser.

Med andre ord, ingen scoring! Olai Sveine Johannessen, en hardtarbeidende spiller gjør seg markert når Lørenskog mot slutten av perioden må spille i undertall. Olai er høyt oppe og bryter 4 av Lillehammers forsøk på å spille pass. Lørenskog rir av utvisningen og perioden ender 0-0!

2 periode:
Andre periode fortsetter der første periode sluttet, ser egentlig ut som om lagene ikke har hatt 18 minutters pause! Det er Lørenskog som øyeblikkelig er oppe i offensiv sone og før det har gått 3 minutter har det allerede blitt fyrt av 4 skudd.

Bengtsberg gjør en god jobb men har fått med seg litt flaks på turen ned. Ingenting å utsette på det fysiske spillet heller, hockey er og forblir en kontaktsport og sluttspillet i GET-ligaen er intet unntak! Lørenskog får ett overtallspill 5 minutter ut i perioden og er nære en ledelse med flere store muligheter. Dessverre er det gjestene som kan juble når Stephan Vigier får pucken forbi Jakaitis.

Men det er ingen i brakka som gir opp av den grunn. 7 nervepirrende minutter med intens hockey fører heldigvis til noe godt. Mats Trygg fyrer av ett slagskudd fra blålinja som går via Mikael Dokken og over Bengtsberg!! Taket løfter seg og det er ikke en munn det ikke ropes JAAA fra i på Supporterfeltet til Lørenskog. Stillingen er nå 1-1 etter litt over halvspilt periode!

Frustrasjon, hardt arbeid og svette beskriver de siste minuttene av perioden. Ingen vil slippe inn det neste målet og ansiktsuttrykket til samtlige spillere beviser nettopp dette! Lagene går til pause uten flere endringer på tavla.

3 periode:
De neste 20 minuttene kan føre til avanse eller sommerferie! Dramatikken fortsetter, men det er vanskelig å forklare hva en står og føler når Lillehammer krysser Lørenskog sin blålinje, på samme måte som en holder pusten i det Ponomarenko og Espeland sender pucken retning nettmaskene bak Bengtsberg.

Lagene kjemper om å få etablert i hverandres sone men til tross for jaging av puck og beundringsverdig pasningsspill har begge målvaktene virkelig levert fra øverste hylle! Etter halvspilt periode er det vanskelig å kunne si hvilket lag som styrer kampen, for det høye tempo utpå banen og at spillet flytter seg fra en ende til den andre gjør det vanskelig for begge lag å etablere.

Mot slutten av perioden derimot er det Lørenskog som får til mest, flere enormt store sjanser men det var ikke meningen at dette skal avgjøres etter 60 minutter. Med skuddstatistikk på 47 - 21 i favør Lørenskog går lagene til pause. Kampen skal avgjøres i Sudden Death!

Sudden Death:
Vinn eller forsvinn, første målet vinner og ett av lagene må se seg nødt til å ta sommerferie. Med full gass på tribunen entrer lagene isen, med en tanke i hodet, score det første målet og sikre avanse. Lillehammer starter sterkest og får tidlig skudd på mål, på avstand så det nesten ut som pucken gikk i mål og ut på baksiden, men heldigvis gikk pucken over, utenfor eller i fanget til Jakaitis.

Gjestene får en utvisning drøye 9 minutter ut i perioden. I Sudden Death spilles det 5 mot 5 og 20 minutter, men når en vet at ett mål avgjør kampen blir det ekstra stort press, både for laget som er i undertall og de med en mann ekstra på isen. Lørenskog fyrer av flere skudd fra både blålinja, skrå vinkel og foran mål. Gutta er så nære men pucken vil ikke inn.

Lillehammer bryter en passning, Brett Cameron tar med seg pucken og skjærer inn i Lørenskog's sone. Alle holder pusten i det pucken forlater køllebladet til Cameron. Pucken krysser mållinja og Lillehammer er videre til Semifinale. Med det er kampen om bøtta avsluttet for Lørenskog.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle sponsorer, supportere, frivillige, Skauen og alle andre som har vært med å bidra i løpet av årets sesong! Takk for i år, vi kommer sterkere tilbake til neste år! God sommer! Banens beste: Alexander Larsson

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

SommerKonsert

Lørenskog Ishockeyklubb Elite, Lørenskog IF og Lørenskog hus har gått sammen om å arrangere Sommerkonserten i Lørenskog til sommeren Lørdag 2. juni.

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as