Sponsorer

Norsk Topphockey AS søker kommersiell direktør

Norsk Topphockey AS ser etter en ny leder som vil få ansvaret for å utvikle Norsk Topphockey kommersielt.

jonas - 14.Aug 2017

Stillingsbeskrivelse fra annonse:

Norsk Topphockey AS (NTH) er et kompetansesenter som gjennom tett samarbeid med Norges Ishockeyforbund og klubbene på områdene økonomi, omdømme og sport skal skape vekst og fremgang for norsk ishockey. NTH skal være en nyskapende og innovativ pådriver for å utvikle og samordne nye forretningsmuligheter, herunder utvikle nye, attraktive og lønnsomme produkter og tjenester som kan selges både lokalt og sentralt. Get-ligaen har hatt økt publikumsoppslutning 10 år på rad, og har befestet posisjonen som Norges nest største liga. Med tre flunkende nye og moderne arenaer de neste årene forventes ytterligere vekst og utvikling.

 

Forhandling, oppfølging og utvikling av TV-avtalen ligger også inn under mandatet til kommersiell direktør. Ny TV-avtale skal forhandles ferdig vinteren 2018, og forhandlingene vil gjennomføres i tett samarbeid med eksperter fra selskapet Commercial Sports Media (CSM). Du vil jobbe tett med de ulike klubbene, med forbundet og med eksisterende og nye sponsorer som ser et potensiale i å bygge merkevare gjennom å knytte seg tettere opp til norsk ishockey.

Vi ser etter en relasjonsbygger og en entreprenør. En kommersielt sterk ressurs med godt nettverk blant markedsdirektører, ledere og sponsorsjefer, en som kan bidra til å skape gode relasjonsarenaer og motivere samarbeidspartnere til å investere i hockey i tiden som kommer. Du er sterk på å selge gode opplevelser og det er en fordel om du brenner for ishockey. Vi tror du sitter i en sentral kommersiell eller markedsorientert posisjon i dag, enten i en større klubb, et særforbund, en sponsororganisasjon eller i en markedsorganisasjon som er engasjert i norsk idrett. Vi tror du bor i Oslo eller omegn, men rollen er fleksibel og du kan derfor godt bo et annet sted i landet.

Vi kan love deg en selvstendig, sentral og svært spennende rolle i en organisasjon med store ambisjoner. Engasjement og entusiasme preger klubbene og apparatet rundt, og vi ser derfor etter en inspirerende ressurs som for alvor kan bidra til å sette norsk ishockey på kartet. For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med styreleder Dagfinn Reinertsen – dr@norsktopphockey.no - eller Henrik Sandberg. Vi vil gjerne ha søknaden din via linken på denne siden innen 13. august.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Klikk her for å søke på stillingen.

Da bretter vi opp ermene og gjør oss klare for 2.divisjon!

Status 05.06.2018
Breddestyret jobber nå med å få på plass budsjetter, trenere, spillere mm for å stille et lag i 2 divisjon til høsten. Målet er å rykke opp til 1. divisjon etter kommende sesong, og vi har god tro på at det kan vi klare. Vi har dessverre ikke så veldig mye mer å komme nå, men vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert.

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as