Lørenskog styrker troppen

Lørenskog har hentet inn forsterkninger for å takle den stadig utfordrene skadesituasjonen. Vi ønsker David Friedmann og John Negrin velkommen!

Lørenskog Ishockeyklubb - 21.Oct 2017

Skademarerittet vil ingen ende ta for Kenneth Larsen og Lørenskog Ishockeyklubb. Før torsdagens kamp mot Frisk Asker var allerede seks mann på skadelista og da kampen var over hadde ytterligere tre spillere forlatt isen. 

Først ut var Michael Dokken, som fikk seg en smell i hodet i en duell foran Frisks mål som resulterte i at han blant annet mistet flere tenner.

Deretter måtte Sebastian Idoff gå inn i garderoben på tampen av andreperioden etter en lårskade. Svensken ble sendt rett til Ahus for sjekk, men det er fortsatt uvisst hvor lenge han vil være ute. I tredjeperioden ble situasjonen enda verre, da Petter Grønstad fikk en albuetakling. Ingen av de tre er med i lørdagens kamp mot Sparta.

Les også: Nesten 150.000 til Folkets Bidrag!

- Det er klart det er tungt med den situasjonen. Det går jo ikke en kamp uten at det skjer noe for vår del, men vi må bare gjøre det beste ut av det. Men det har vist seg at det kan være greit for oss å ha større bredde i troppen. Forhåpentligvis vil de to nye gi oss stabiliteten vi trenger, sa Kenneth Larsen til Romerikes Blad etter Asker-kampen på torsdag. 

Friedmann er løper og startet sesongen i HK Nitra i den slovakiske toppligaen. Det ble ti kamper for kanadieren, som også har erfaring fra collegenivå og ECHL i Nord Amerika. John Negrin styrker lagets forsvarskorps og har tilbrakt mesteparten av karrieren i AHL. 

Hockeyfest i Lørenskog ishall

Lørdag ettermiddag blir det hockeyfest både på og utenfor isen når Vålerenga kommer på besøk til Lørenskog ishall. 

Hardt arbeid, ferdig snakka!

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

David Friedmann avgjorde kampen i Sudden Death!

Etter 6 strake tap smakte det godt med seier i kveldens oppgjør mot Stjernen! David Friedmann scoret det avgjørende målet i Sudden Death og sikret Lørenskog 2 poeng!

Schiestel og Grønstad returnerer!

Kenneth Larsen kan nå stryke Drew Schiestel og Petter Grønstad av skadelisten. Både den Canadiske backen og Grønstad er tilbake til kampen mot Stjernen! 

Skadelisten til Lørenskog gjør det tøft for Kenneth Larsen & Co!

Med en lang skadeliste og 9.plass på tabellen etter 13 kamper, har Lørenskog fått en tøff start på sesongen 17/18! 

Sponsorer

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog