Lørenskog styrker backkorpset

Etter å ha jaktet lenge på rett mann har Kenneth Larsen endelig funnet mannen som skal styrke klubbens defensive rekker. Vi ønsker kanadiske Drew Schiestel (28) velkommen til Lørenskog Ishockeyklubb. 

Jonas Bariås - 17.Aug 2017

Etter at to treningskamper er gjennomført, er det lite å si på innsatsen og gutsen til de unge backene Larsen har hatt til disposisjon.

Men med signeringen av Schiestel, er det ingen tvil om at romerikingenes forsvarskorps får litt etterlengtet rutine ved siden av Martin Vaakanainen (23), Kevin Nilsen Berg (21) og Andreas Røykås Marthinsen (20), samt svært unge Fredrik Pedersen (17).

- Du så det med en gang her på tirsdag, at når Mats var med så blir de andre roligere, så jeg er veldig glad for at vi har fått med Drew. Det er viktig for bredden i laget, og jeg har hørt mye bra om han - både som spiller og person. Så jeg har stor tro på at han blir et veldig godt tilskudd til laget vårt, sier Larsen, som er optimistisk med tanke på utviklingen til laget. 

Schiestel har solid med erfaring fra AHL, og har spilt 240 kamper i den nest øverste ligaen i Nord Amerika. I tillegg har han erfaring fra den tyske toppligaen DEL, østerrikske EBEL, samt Metal Ligaen i Danmark. 

Hamill debuterer mot Asker

I kveld venter en svært tøff test mot Frisk Asker, som tapte NM-finalen mot Stavanger Oilers i våres og ventes å være et av lagene som kjemper helt oppe i toppen også kommende sesong. 

- Det blir en spennende match, og vil gi oss et litt bedre bilde av hvordan vi ligger han. For vår del handler det bare om å gå mye på skøyter og jobbe knallhardt, tørre å gå i duellene, gjøre ting enkelt og holde oss til systemet, sier Larsen. 

Lørenskog-treneren bekrefter samtidig at Zach Hamill vil debutere for Lørenskog i Askerhallen i kveld. 

- Han har vært spillesugen lenge nå, og papirene er endelig i orden så han får vært med. Det blir fint å få han i gang. 

DEBUTERER I KVELD: Kanadiske Zach Hamill spiller sin første kamp for Lørenskog borte mot Frisk Asker i kveld.

Hockeyfest i Lørenskog ishall

Lørdag ettermiddag blir det hockeyfest både på og utenfor isen når Vålerenga kommer på besøk til Lørenskog ishall. 

Hardt arbeid, ferdig snakka!

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

David Friedmann avgjorde kampen i Sudden Death!

Etter 6 strake tap smakte det godt med seier i kveldens oppgjør mot Stjernen! David Friedmann scoret det avgjørende målet i Sudden Death og sikret Lørenskog 2 poeng!

Schiestel og Grønstad returnerer!

Kenneth Larsen kan nå stryke Drew Schiestel og Petter Grønstad av skadelisten. Både den Canadiske backen og Grønstad er tilbake til kampen mot Stjernen! 

Skadelisten til Lørenskog gjør det tøft for Kenneth Larsen & Co!

Med en lang skadeliste og 9.plass på tabellen etter 13 kamper, har Lørenskog fått en tøff start på sesongen 17/18! 

Sponsorer