Lørenskog styrker backkorpset

Etter å ha jaktet lenge på rett mann har Kenneth Larsen endelig funnet mannen som skal styrke klubbens defensive rekker. Vi ønsker kanadiske Drew Schiestel (28) velkommen til Lørenskog Ishockeyklubb. 

Jonas Bariås - 17.Aug 2017

Etter at to treningskamper er gjennomført, er det lite å si på innsatsen og gutsen til de unge backene Larsen har hatt til disposisjon.

Men med signeringen av Schiestel, er det ingen tvil om at romerikingenes forsvarskorps får litt etterlengtet rutine ved siden av Martin Vaakanainen (23), Kevin Nilsen Berg (21) og Andreas Røykås Marthinsen (20), samt svært unge Fredrik Pedersen (17).

- Du så det med en gang her på tirsdag, at når Mats var med så blir de andre roligere, så jeg er veldig glad for at vi har fått med Drew. Det er viktig for bredden i laget, og jeg har hørt mye bra om han - både som spiller og person. Så jeg har stor tro på at han blir et veldig godt tilskudd til laget vårt, sier Larsen, som er optimistisk med tanke på utviklingen til laget. 

Schiestel har solid med erfaring fra AHL, og har spilt 240 kamper i den nest øverste ligaen i Nord Amerika. I tillegg har han erfaring fra den tyske toppligaen DEL, østerrikske EBEL, samt Metal Ligaen i Danmark. 

Hamill debuterer mot Asker

I kveld venter en svært tøff test mot Frisk Asker, som tapte NM-finalen mot Stavanger Oilers i våres og ventes å være et av lagene som kjemper helt oppe i toppen også kommende sesong. 

- Det blir en spennende match, og vil gi oss et litt bedre bilde av hvordan vi ligger han. For vår del handler det bare om å gå mye på skøyter og jobbe knallhardt, tørre å gå i duellene, gjøre ting enkelt og holde oss til systemet, sier Larsen. 

Lørenskog-treneren bekrefter samtidig at Zach Hamill vil debutere for Lørenskog i Askerhallen i kveld. 

- Han har vært spillesugen lenge nå, og papirene er endelig i orden så han får vært med. Det blir fint å få han i gang. 

DEBUTERER I KVELD: Kanadiske Zach Hamill spiller sin første kamp for Lørenskog borte mot Frisk Asker i kveld.

Unggutta får skryt av sjefen

Kenneth Larsen er full av lovord om hvordan Andreas Røykås Marthinsen (20) og resten av de lokale ungguttene har taklet presset i seriestarten. I morgen venter en ny test for mannskapet mot Sparta hjemme i Lørenskog ishall. 

Se opphentingen mot Vålerenga

Sesongens første derby mot Vålerenga ble av den elleville sorten. Klikk her for å se alle scoringene fra derbyet i Lørenskog ishall.

En ellevill snuoperasjon

(Lørenskog - Vålerenga 5-4). Etter en blytung start på kampen vartet Lørenskog-gutta opp med en snuoperasjon av de sjeldne på hjemmeis i sesongens første derby. 

Klar for å stoppe Vålerenga

Sebastian Idoff gleder seg enormt til å møte Vålerenga for første gang i hans nye hjemmearena. Torsdagens derby mot iskrigerne fra Oslo droppes i gang klokken 18.30

Vi søker nye frivillige!

Norsk ishockey er stadig i utvikling, noe som stadig også krever et større frivillighetskorps. Kunne du tenke deg å bidra under våre hjemmekamper? 

Sponsorer

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968