Larsson med videre

Alexander Larsson har skrevet under en ny toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb. Kenneth Larsen har også sikret seg signaturen til svenske Conny Strömberg og kanadiske Zach Hamill. 

Jonas Bariås - 21.Jun 2017
Foto: Knut Ostun

Med tre spennende offensive spillere på plass begynner dermed Lørenskog-stallen å ta form inn mot sesongen 2017/18. Det sportslige apparatet i klubben jobber daglig med lagbygget, og Kenneth Larsen forteller at han er meget glad for å ha med de tre importene. 

- Det var godt å få dem med, så man begynner å se konturene av et lag. Vi har signert mange unggutter frem til nå, foruten Trygg, så mixen med unge og etablerte ser mye bedre med en gang, sier Lørenskog-treneren til lik.no. 

Han understreker at han er spesielt glad for å få med seg Alexander Larsson i to nye år. Svensken har vært en svært viktig bidragsyter siden han kom til klubben for to år siden, og vil sørge for at troppen vil være preget litt mer kontinuitet - til tross for mange exiter. 

- Larsson var en viktig mann å få med videre. Han har vært en ledertype i gruppa siden han kom, og vil bare få en enda sterkere rolle. Han har gjort det veldig bra i Lørenskog og begynner å få en del år i GET-ligaen, og vi vet at det er viktig å ha med spillere som vet hva som kreves og kjenner motstanderne. Han er en bra import, og var vår beste i sluttspillet sist sesong, så vi får håpe han fortsetter der han slapp, sier Larsen.

Har signert en 3-månederskontrakt: Conny Strömberg

Rutinert svenske

Som Romeriks Blad tidligere har meldt har Lørenskog også sikret seg signaturen til rutinerte Conny Strömberg. Den 41 år gamle svensken har spilt nesten 400 serie- og kvalseriekamper i Allsvenskan, samtidig som han har erfaring fra Danmark, Østerrike, England, Tyskland og Finland. Han vil med andre ord tilføye verdifull rutine til et ungt mannskap. 

Larsen forteller at Strömberg i første omgang har skrevet under en 3-månederskontrakt. 

- Vi ble enige om å skrive en kortere kontrakt så vi får se hvordan ting går. Conny har aldri vært i Norge før, og vi vet at spillere må trives for å lykkes. Samtidig har han vært klart på at han er motivert til å bidra, og det blir spennende å se han i Lørenskog-drakta. Jeg tror han kommer til å bli en profil, for han er veldig dedikert til spillet, sier Larsen. 

Tror Hamill blir en favoritt

I tillegg håper han å sikret seg en ny publikumsfavoritt i Zach Hamill, som har skrevet under en ettårskontrakt.

Kanadieren har nesten 400 kampers erfaring fra serie og sluttspill i AHL. I tillegg har kanadieren, som gikk som nummer 8 i NHL-draften i 2007, erfaring fra KHL, finske Liiga, NLA i Sveits, tyske DEL og Allsvenskan. 

- CV-en til Zach taler for seg selv, det er ingen tvil om at det er en spennende signering. Men vi håper samtidig at han kanskje kan finne en ny glød hos oss. Han er nok først og fremst en playmaker, men vi håper han kommer til å bidra med scoringer også. At han er et spennende offensivt tilskudd er det i hvert fall ingen tvil om, og jeg gleder meg til å se han. Jeg har en følelse av at han blir en publikumsfavoritt, sier Larsen. 

SPENNENDE TILSKUDD: Zach Hamill, her i aksjon for Boston Bruins i 2012, forlater svenske Björklöven til fordel for Lørenskog kommende sesong.

Unggutta får skryt av sjefen

Kenneth Larsen er full av lovord om hvordan Andreas Røykås Marthinsen (20) og resten av de lokale ungguttene har taklet presset i seriestarten. I morgen venter en ny test for mannskapet mot Sparta hjemme i Lørenskog ishall. 

Se opphentingen mot Vålerenga

Sesongens første derby mot Vålerenga ble av den elleville sorten. Klikk her for å se alle scoringene fra derbyet i Lørenskog ishall.

En ellevill snuoperasjon

(Lørenskog - Vålerenga 5-4). Etter en blytung start på kampen vartet Lørenskog-gutta opp med en snuoperasjon av de sjeldne på hjemmeis i sesongens første derby. 

Klar for å stoppe Vålerenga

Sebastian Idoff gleder seg enormt til å møte Vålerenga for første gang i hans nye hjemmearena. Torsdagens derby mot iskrigerne fra Oslo droppes i gang klokken 18.30

Vi søker nye frivillige!

Norsk ishockey er stadig i utvikling, noe som stadig også krever et større frivillighetskorps. Kunne du tenke deg å bidra under våre hjemmekamper? 

Sponsorer

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasj