Sponsorer

Tror grepene vil styrke klubben

Kenneth Larsen innrømmer at de månedene etter sesongslutt har vært tøffe. Men Lørenskog-treneren, som har skrevet under en ny toårskonktrakt med klubben, ser mot fremtiden med et optimistisk blikk. 

Jonas Bariås - 23.May 2017
Foto: Nora Lundqvist

Som det står i gårsdagens innlegg - under headingen "En ny start" - har ryktene om Lørenskog Ishockeyklubbs elitesatsing fått røre seg vilt de siste månedene, etter at det ble kjent at spillerne mottok permisjonsvarsel etter kvartfinaleexiten mot Lillehammer. Men la det ikke være noen tvil: Lørenskog satser mot GET-ligaen 2017/18, og noe annet har aldri vært et tema. 

- Vi ønsker å bygge et lag som skal være med å kjempe en plass blant de fire øverste i serien. Det har blitt såpass jevnt nå at tilfeldigheter ofte blir avgjørende om hvem som havner hvor til slutt, skader blir for eksempel veldig utslagsgivende. Men vi vil være med og hevde oss, sier Larsen, som har signert en ny toårskontrakt med Lørenskog. 

- Det har også eierne vært tydelige på hele veien. Vi har hatt en god dialog siden sesongslutt, legger han til.

- Føler sterk lojalitet

41-åringen jobber i disse dager med på bygge laget mot sesongstart i september, og forteller at klubben er i dialog med flere av spillerne som var med i troppen i forrige sesong. Planen er også å fylle opp importkvoten, istedenfor å bruke fem spillere med utenlandsk pass som i forrige sesong. 

- Vi kommer også til å satse enda mer på lokale gutter, noe som har vært et ønske i lang tid. Unggutta fikk mye tillit i forrige sesong og hadde god utvikling. Dermed har vi muligheten til å gi enda flere sjansen. Samtidig er det viktig å huske på at de unge ikke blir bedre hvis dem ikke har mer etablerte og profesjonelle spillere rundt seg, for det er først og fremst treningshverdagen som er avgjørende for utviklingen deres, sier Larsen. 

Les også: En ny start

Han forteller at utfordringen med å bygge laget mot sesongen 2017/18 var én av de avgjørende årsakene til at han signerte en ny kontrakt med Lørenskog. 

- Jeg føler en sterk lojalitet til klubben fordi det var her jeg fikk muligheten. Samtidig trives jeg veldig godt med teamet som er rundt laget. I tillegg blir klubben drakt i en litt ny retning, som ser veldig spennende ut for fremtiden. Vi må bygge et litt annet lag, men det ser jeg bare på som en spennende utfordring. 

Larsen innrømmer at månedene etter sesongslutt har vært tøffe, men tror samtidig at grepene vil styrke klubben på lang sikt. 

- For oss trenere er usikkerhet en del av hverdagen, men det er ikke hyggelig når kollegaene dine kan miste jobben. Men klubben har vært i en tøff situasjon og har ligget litt med brukket rygg, så det var viktig å gjøre noen grep. Det som er mest populært er ikke alltid det riktige, og det føler jeg stemmer veldig midt oppi akkurat dette. For hadde man ikke gjort noe, er det ikke sikkert at klubben hadde overlevd. Og jeg synes det har hatt effekt allerede, for det er mange som har engasjert seg og vil bidra, sier Larsen. 

Tettere samarbeid med Hasle

Og det er flere ting som gjør at Lørenskog-treneren ser mot fremtiden med et optimistisk blikk. En av de er samarbeidet med 1. divisjonsklubben Hasle-Lørens.

- Vi har jobbet videre med avtalen, og jeg håper at vi kommer til å fortsette og samarbeide enda tettere. Det var en kjempebra start, som begge klubbene fikk mye ut av, men først og fremst gjør vi jo dette for spillerne. Det er vanskelig å ta steget opp fra U20 til GET, så det er verdifullt for unggutta å få erfaring i 1. divisjon.

PS! Senere i kveld presenterer vi sommerens første nysignering! Følg med ...

Da bretter vi opp ermene og gjør oss klare for 2.divisjon!

Status 05.06.2018
Breddestyret jobber nå med å få på plass budsjetter, trenere, spillere mm for å stille et lag i 2 divisjon til høsten. Målet er å rykke opp til 1. divisjon etter kommende sesong, og vi har god tro på at det kan vi klare. Vi har dessverre ikke så veldig mye mer å komme nå, men vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert.

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as