Sponsorer

Klar for å stoppe Vålerenga

Sebastian Idoff gleder seg enormt til å møte Vålerenga for første gang i hans nye hjemmearena. Torsdagens derby mot iskrigerne fra Oslo droppes i gang klokken 18.30

Lørenskog Ishockeyklubb - 13.Sep 2017

Lørdag åpnet Lørenskog-gutta sesongen med 3-2-seier og tre poeng på borteis mot Kongsvinger, takket være scoringer av Magnus Brekke Henriksen, Eirik Solbrekken Lavik og Peter Steinbø Andersen. 

Torsdag kveld venter første hjemmekamp i GET-ligaen for Kenneth Larsens menn, som er heltente på å sanke tre nye poeng når Vålerenga kommet på besøk. 

KJØP BILLETTER TIL KAMPEN HER

Oslo-laget ble hakket for sterke da lagene møttes i sesongoppkjøringen og vant til slutt 6-5 i sudden death, etter at Lørenskog-gutta første på imponerende vis hadde hentet opp vertenes 4-1-ledelse i Furuset Forum. Roy Johansens iskrigere står foreløpig uten poeng i seriespillet, etter å ha tapt åpningskampen mot Storhamar i Fjellhallen på Gjøvik 4-3. 

- Det blir nok en interessant og spennende kamp. Det var mye følelser ute på isen allerede i treningskampen vi spilte, så jeg forventer at det blir høyt tempo, full tenning og mye taklinger, sier Lørenskog-keeper Sebastian Idoff. 

Starttrøbbel

Svensken reddet 24 av de 26 skuddene han fikk i mot seg i seriepremieren mot Kongsvinger, og var godt fornøyd med at lagt til slutt fikk med seg tre poeng fra hedmarsbyen ved Glommas bredde. Men han understreker samtidig at det blir viktig at romerikingene henger med fra start da pucken droppes i morgendagens derby. 

Se også: Høydepunkter fra seriepremieren kan du se her

- Vi kjempet oss bra tilbake og hentet opp Vålerengas ledelse sist, men vi gjorde det litt for lett for dem i starten. Vi fikk litt trøbbel i førsteperioden mot Kongsvinger også, så de fikk kampen dit de ville. 

- En boost for laget

Det gjorde de mye takket være Lørenskogs mange utvisninger i oppgjøret, og tok også ledelsen 1-0 i powerplay. 

- Heldigvis skjerpet vi oss og vokste inn i kampen, så vi til slutt fikk med alle poengene. Det er selvfølgelig planen mot Vålerenga også. Det hadde vært utrolig deilig å slått dem her hjemme, det hadde vært en boost for laget nå i sesongstarten, sier Idoff, som forventer full tenning på isen i minimum 60 minutter. 

- Det blir litt ekstra på grunn av historikken mellom lagene, så vi kan ikke la nervøsiteten påvirke starten vår. Skal vi ha muligheten må vi skate og jobbe hardt hele veien. Vålerenga har et ungt, men slagkraftig lag som er vonde å møte. Men det samme skal gjelde oss, og jeg gleder meg til kampen. 

KJØP BILLETTER TIL KAMPEN HER!

Da bretter vi opp ermene og gjør oss klare for 2.divisjon!

Status 05.06.2018
Breddestyret jobber nå med å få på plass budsjetter, trenere, spillere mm for å stille et lag i 2 divisjon til høsten. Målet er å rykke opp til 1. divisjon etter kommende sesong, og vi har god tro på at det kan vi klare. Vi har dessverre ikke så veldig mye mer å komme nå, men vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert.

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as