Sponsorer

Kevin Berg vender hjem

To sesonger i Manglerud Star har gitt Kevin Nilsen Berg verdifull erfaring på Norges øverste nivå. Nå vender den 20 år gamle backen hjem til moderklubben.

Jonas Bariås - 24.May 2017
Foto: Heidi Fjerdingby

Lagbygget fortsetter - og i dag har vi gleden av å meddele at nok en lokal unggutt vender hjem til moderklubben. 

Kevin Nilsen Berg, som i de siste to årene har spilt under David Livingstons ledelse i Manglerud Star, har nemlig pakket bagen i «Garasjen» for siste gang på en god stund og er klar for å returnere til brakka bak Metrosenteret - ishallen han vokste opp i. 

- Det blir deilig å komme hjem. Det var fryktelig tungt å forlate Lørenskog ishall for et par år siden, så jeg gleder meg veldig til å spille med rød trøye igjen. Bare å sitte i samme garderobe med gutta jeg har vokst opp med og henger med hver eneste dag er noe jeg gleder meg veldig til, sier Berg til lik.no, og understreker at det hele tiden har vært planen å komme tilbake til Lørenskog. 

Les også: «Basse» og «Vaaka» blir med videre

Unggutten og Lørenskog-trener Kenneth Larsen gjorde nemlig en avtale etter sesongen 2014/15. 

HAR VOKST: Kevin Nilsen Berg føler han oppholdet i MS har gitt han verdifull erfaring i GET-ligaen, men innrømmer at det blir godt å komme hjem. Foto: Lisbeth Halvorsen/MS

- Vi bli enige om at det beste for utviklinga mi var å gå til Manglerud og få mest mulig erfaring og spilletid, og at jeg skulle komme hjem igjen etter et par år. Det setter jeg veldig stor pris på med Kenneth, for du får alltid et ærlig svar og han ønsker det beste for spillerne, sier Berg. 

- Godt å få han hjem

- Og føler du at du har vokst på oppholdet i MS? 

- Ja, absolutt. Jeg føler jeg har tatt store steg, kanskje spesielt i det defensive spillet. Tempoet er noe helt annet i GET-ligaen enn i U20-serien, så det har vært bra for meg å spille i en klubb hvor jeg har fått mye tillit hele veien til å vende meg til tempoet, sier Berg, som nå trener for harde livet for å stille best mulig forberedt til sesongstart. 

Kenneth Larsen forteller at han anser Berg som en spiller med stort potensial, som vil passe godt inn i hans filosofi. Samtidig understreker Lørenskog-treneren at signeringen av Berg gjenspeiler klubbens langsiktige strategi om å hente hjem lokale spillere. 

- Det har hele tiden vært planen å hente tilbake Kevin fra MS, og det er selvfølgelig godt å få hjem enda en lokal gutt som har tatt steget og fått erfaring i GET-ligaen. Han fikk være med litt under mitt første år som A-lagstrener, og allerede da viste han at han taklet det. Han kommer til å gå fint inn i gruppa og har et stort potensial. Han er god på skøyter og har et bra førstepass, samtidig som han er høyrefattet. Høyrefattede backer vokser ikke på trær her i Norge, så det er et pluss. 

Les også: Kenneth Larsen deler noen tanker om fremtiden

Da bretter vi opp ermene og gjør oss klare for 2.divisjon!

Status 05.06.2018
Breddestyret jobber nå med å få på plass budsjetter, trenere, spillere mm for å stille et lag i 2 divisjon til høsten. Målet er å rykke opp til 1. divisjon etter kommende sesong, og vi har god tro på at det kan vi klare. Vi har dessverre ikke så veldig mye mer å komme nå, men vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert.

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as