Kevin Berg vender hjem

To sesonger i Manglerud Star har gitt Kevin Nilsen Berg verdifull erfaring på Norges øverste nivå. Nå vender den 20 år gamle backen hjem til moderklubben.

Jonas Bariås - 24.May 2017
Foto: Heidi Fjerdingby

Lagbygget fortsetter - og i dag har vi gleden av å meddele at nok en lokal unggutt vender hjem til moderklubben. 

Kevin Nilsen Berg, som i de siste to årene har spilt under David Livingstons ledelse i Manglerud Star, har nemlig pakket bagen i «Garasjen» for siste gang på en god stund og er klar for å returnere til brakka bak Metrosenteret - ishallen han vokste opp i. 

- Det blir deilig å komme hjem. Det var fryktelig tungt å forlate Lørenskog ishall for et par år siden, så jeg gleder meg veldig til å spille med rød trøye igjen. Bare å sitte i samme garderobe med gutta jeg har vokst opp med og henger med hver eneste dag er noe jeg gleder meg veldig til, sier Berg til lik.no, og understreker at det hele tiden har vært planen å komme tilbake til Lørenskog. 

Les også: «Basse» og «Vaaka» blir med videre

Unggutten og Lørenskog-trener Kenneth Larsen gjorde nemlig en avtale etter sesongen 2014/15. 

HAR VOKST: Kevin Nilsen Berg føler han oppholdet i MS har gitt han verdifull erfaring i GET-ligaen, men innrømmer at det blir godt å komme hjem. Foto: Lisbeth Halvorsen/MS

- Vi bli enige om at det beste for utviklinga mi var å gå til Manglerud og få mest mulig erfaring og spilletid, og at jeg skulle komme hjem igjen etter et par år. Det setter jeg veldig stor pris på med Kenneth, for du får alltid et ærlig svar og han ønsker det beste for spillerne, sier Berg. 

- Godt å få han hjem

- Og føler du at du har vokst på oppholdet i MS? 

- Ja, absolutt. Jeg føler jeg har tatt store steg, kanskje spesielt i det defensive spillet. Tempoet er noe helt annet i GET-ligaen enn i U20-serien, så det har vært bra for meg å spille i en klubb hvor jeg har fått mye tillit hele veien til å vende meg til tempoet, sier Berg, som nå trener for harde livet for å stille best mulig forberedt til sesongstart. 

Kenneth Larsen forteller at han anser Berg som en spiller med stort potensial, som vil passe godt inn i hans filosofi. Samtidig understreker Lørenskog-treneren at signeringen av Berg gjenspeiler klubbens langsiktige strategi om å hente hjem lokale spillere. 

- Det har hele tiden vært planen å hente tilbake Kevin fra MS, og det er selvfølgelig godt å få hjem enda en lokal gutt som har tatt steget og fått erfaring i GET-ligaen. Han fikk være med litt under mitt første år som A-lagstrener, og allerede da viste han at han taklet det. Han kommer til å gå fint inn i gruppa og har et stort potensial. Han er god på skøyter og har et bra førstepass, samtidig som han er høyrefattet. Høyrefattede backer vokser ikke på trær her i Norge, så det er et pluss. 

Les også: Kenneth Larsen deler noen tanker om fremtiden

Hockeyfest i Lørenskog ishall

Lørdag ettermiddag blir det hockeyfest både på og utenfor isen når Vålerenga kommer på besøk til Lørenskog ishall. 

Hardt arbeid, ferdig snakka!

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

David Friedmann avgjorde kampen i Sudden Death!

Etter 6 strake tap smakte det godt med seier i kveldens oppgjør mot Stjernen! David Friedmann scoret det avgjørende målet i Sudden Death og sikret Lørenskog 2 poeng!