Kapteinen fortsetter i Lørenskog

Mats Trygg har vært en av de viktigste brikkene i Lørenskogs forsvarskorps de siste fire sesongene. Nå har kapteinen skrevet under en ny kontrakt med klubben.

Jonas Bariås - 25.May 2017
Foto: Nora Lundqvist

40-åringen er dermed klar for sin 24. (!) sesong på elitenivå, og det er ingen tvil om at Lørenskog-trener Kenneth Larsen har gjort en av sommerens aller viktigste signeringer. 

Larsen har allerede signalisert at klubben kommer til å satse yngre og mer på lokale spillere i sesongen som venter, noe som betyr at Tryggs erfaring og kvaliteter vil bety mer for klubben enn noen gang. 

- Jeg er i hvert fall forberedt på å få en slags bestefarrolle i laget, sier Trygg og ler. 

Lojalitet ble avgjørende

Backveteranen, som er en av de beste spillerne det norske hockeymiljøet har fostret frem igjennom historien, har spilt 194 kamper i Lørenskog-trøya siden han signerte for romeriksklubben i 2013. 

Han forteller at tiden etter sesongslutt har blitt preget av klubbens økonomiske problemer, men understreker at han har vært innstilt på å bli værende i Lørenskog. Kontrakten han har signert gjelder for sesongen 2017/18.

- Jeg kjenner en lojalitet til klubben jeg også, sier Trygg. 

- Jeg har vært her i fire år nå, og da jeg kom så jeg for meg at jeg kom til å avslutte karrieren i Lørenskog. Jeg har blitt veldig glad i klubben og har hatt det fint her, og som kaptein så må jeg si at jeg føler et ansvar. Det er litt tøffere tider, men jeg vil brette opp ermene og være med å bidra. Det har ikke vært en lett situasjon, men jeg er veldig motivert til å fortsette i Lørenskog og gleder meg til sesongen, legger han til. 

Les også: Kevin Berg vender hjem

Og selv om klubben har valgt å gå i en ny retning og satse enda mer lokalt, forsikrer Trygg om at både hans og klubbens ambisjoner er å kjempe mot de beste i GET-ligaen. 

- En viktig grunn til at jeg valgte å fortsette er at klubben fortsatt har høye ambisjoner. Det er fortsatt tidlig å si hvordan ting vil se ut, men jeg tror stallen vil forme seg bra. Vi har jo mange unge og svært lovende spillere. Laget blir nok litt annerledes sammensatt, men det blir en spennende utfordring. Så får jeg prøve å være den hjelpsomme gubben som unggutta kan støtte seg litt på, avslutter Trygg. 

FORTSETTER I RØDT: Mats Trygg er klar for sin 5. sesong i Lørenskog-drakta. Foto: Heidi Fjerdingby

Folkets bidrag - Status 13.07 - 104.730,-

Bidragene til innsamlingsaksjonen fortsetter å strømme på, og i denne uken har vi endelig passert første milepæl på 100.000,-.

Folkets bidrag - Status 05.07

Siden klubben lanserte innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag har det kommet inn hele 89.230,- til klubbkassa. Vi takker ydmykt for alle bidrag!

Folkets bidrag - Status 21.06

På de fem første dagene har innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag generert 46.400,- til klubbkassa. Tusen takk til alle som har bidratt så langt!

Larsson med videre

Alexander Larsson har skrevet under en ny toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb. Kenneth Larsen har også sikret seg signaturen til svenske Conny Strömberg og kanadiske Zach Hamill. 

Folkets bidrag - bli med på lagbygget!

Innsamlingsaksjon for Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Klikk deg inn her for mer info - eller Vipps til 73903!

Sponsorer

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager: