Sponsorer

Sebastian Idoff klar for Lørenskog

Lørenskog-trener Kenneth Larsen har sikret seg signaturen til den svenske målvakten Sebastian Idoff (26). Dermed er sommerens aller første nysignering på plass!

Jonas Bariås - 22.May 2017
Foto: Per Eliasson

- Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av Lørenskog. Det blir veldig kult å få bli værende i Norge, og jeg har inntrykket av at klubben passer perfekt for meg og utviklingen min, sier Idoff, som i forrige sesong voktet buret for Manglerud Star. 

Der imponerte svensken stort, og han spilte en viktig rolle i Manglerud-laget som lenge knivet om den siste sluttspillsplassen mot Sparta. Målvakten viste ved flere anledninger at han virkelig kan stjele hockeykamper - også i Lørenskog ishall, da han i sjette serierunde i sesongen 2016/17 stod på hodet og ledet Oslo-laget til seier med sine 36 redninger. 

Les også: Kenneth Larsen om fremtiden

- Jeg hadde en morsom sesong i MS og føler jeg vokste på det. Nå er jeg klar for å starte et nytt kapittel, og jeg er veldig glad for å få muligheten i Lørenskog. Det virker som at klubben går i en litt ny retning, og det motiverer. Jeg har lyst til å være med på å gjøre det til en god reise og dra klubben i riktig retning, sier Idoff.

- Den beste helhetsløsningen

Svensken, som opprinnelig er fra Malmö, er ikke eldre enn 26 år, men har likevel rukket å bli en erfaren sisteskanse. Han spilte juniorhockey i storklubben Frölunda, hvor han også fikk prøve seg i SHL. Han har også 159 kamper i Allsvenskan, og etter en sesong i franske Briancon gikk turen altså videre til Manglerud. 

- Jeg er glad for å kunne bli værende i Norge. Jeg trives godt, og det virket som at Lørenskog kunne gi meg den beste helhetsløsningen, siden jeg kan kombinere hockeyen med jobb. 

I Lørenskog vil han også bli gjenforent med minimum én gammel kjenning. I Södertälje spilte han nemlig sammen med Jonas Djupvik Løvlie. Der var han også lagkamerat med James Sixsmith, som foreløpig ikke har signert ny kontrakt med Lørenskog. 

- Jeg hadde en god dialog med klubben, og jeg snakket en del med Sixsmith. Helheten virket å passe meg perfekt, og jeg har hørt mye godt om miljøet i klubben, så jeg tror det kommer til å bli bra. Det er mulig vi får en større underdogrolle enn Lørenskog har hatt før, men vi vil være med og sloss i toppen, sier Idoff. 

- Spennende keeper

Kenneth Larsen forteller at han er svært fornøyd med å ha sikret seg signaturen til den svenske sisteskansen. 

- Vi så hva han presterte for MS, og jeg tror Sebastian kan ta et steg opp i Lørenskog. Han er en spennende keeper som jeg tror vi kommer til å få mye glede av, og jeg er glad for at han blir med oss videre, sier Larsen. 

I tillegg til Idoff er det foreløpig kun Magnus Brekke Henriksen, Petter Grønstad og Jonas Djupvik Løvlie, samtidig som flere andre signeringer er svært nærliggende. Larsen har tidligere uttalt at klubben blant annet kommer til å satse enda mer på egne, lokale spillere. 

- Jeg stresser ikke meg lagbygget, for jeg vil heller ha de riktige spillertypene enn å gjøre noe forhastet bare fordi en spiller er i ferd med å signere for en annen klubb. Vi klarer ikke matche alle tilbud, men samtidig ønsker vi å bygge et lag som skal være med å kjempe blant de fire beste i ligaen, sier Larsen. 

Da bretter vi opp ermene og gjør oss klare for 2.divisjon!

Status 05.06.2018
Breddestyret jobber nå med å få på plass budsjetter, trenere, spillere mm for å stille et lag i 2 divisjon til høsten. Målet er å rykke opp til 1. divisjon etter kommende sesong, og vi har god tro på at det kan vi klare. Vi har dessverre ikke så veldig mye mer å komme nå, men vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert.

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as