Sponsorer

Hardt arbeid, ferdig snakka!

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

Knut Ostun - 28.Feb 2018
Foto: Sara Kihl

Foto: Sara Kihl

Gutta fra Romerike levde virkelig opp til slagordet: "Hardt arbeid, ferdig snakka" i gårsdagens kamp mot Stavanger Oilers og tar med seg 2 poeng hjem til Brakka. DNB Arena er som kjent en vond hall å være bortelag i, men Kenneth Larsen's menn hadde kun en ting på agendaen: Seier!
Etter 18 serierunder hadde begge lag en jobb foran seg, etter en tøff start på sesongen. Små glipp som feilpassninger kan være avgjørende i hockey og ingen av lagene tok store sjanser i åpningsminuttene. Det er dessverre vertene får kampens første scoring, 6:49 ut i den første perioden og går opp i ledelse 1-0 ved Magnus Hoff. Zach Hamill svarer derimot på tiltalen drøye 3 minutter før perioden er over, etter å ha tatt seg inn i slottet og fyrt av ett håndleddskudd og utligner til 1-1 noe som også blir sluttresultatet etter 20 minutter.

   

Foto: Sara Kihl

Andre periode preges av utvisninger, ikke mindre enn 5 stk 2 minuttere deles ut av hoveddommere Robin André Berg og Tommy Søstumoen . Oilers fikk muligheten i 5 mot 3 etter at både Sebastian Johansen og Kaptein Mats Trygg måtte sone hver sin 2 minutter. Takket være godt forsvarspill returnerer både Johansen og Trygg til isen uten at vertene får uttelling. Begge lags keepere, Henrik Holm og Sebastian Idoff gjør en god jobb foran nettmaskene og perioden ender målløs.


Med 20 minutter igjen av ordniær tid er det mildt sagt høy puls i DNB Arena. Perioden starter der andre slapp men også på utvisningsfronten. Det går ikke lang tid før nok ett undertall står for tur. Martin Vaakanainen, med sine 193cm er en stor back og en viktig brikke i Lørenskogs forsvar. Martin treffer litt feil på en takling og må sone 2 + 10 i åpningsminuttene av tredje periode.
Eirik Saltsten benytter muligheten i overtall og sørger for at vertene går opp i 2-1 ledelse. Lørenskog har fortsatt en del av den offensive garden på skadelisten, men Kaptein Mats Trygg som spiller sin 5 sesong for Lørenskog, viser at en ikke trenger å være angrepspiller for å kunne score mål. Zach Hamill serverer en flott passning som Trygg får fulltreffer på og banker pucken inn i nettmaskene bak Oilerskeeper Henrik Holm. Med 6 minutter igjen av perioden kom den etterlengtede utligningen gutta hadde jobbet hardt for. Det blir ikke flere scoringer og 3 periode ender 2-2 som betyr at kampen går til Sudden Death.

    

I sudden death spilles det 3 mot 3 og reglen er enkel, første mål vinner. Hvis ingen lag scorer, går kampen til straffeslagkonkurranse. Lørenskog hadde flere sjanser tidligere i powerplay tidligere i kampen men klarte ikke å overliste Henrik Holm. Gutta fikk en ny mulighet i sudden death, ettersom Mats Larsen Mostue fikk en 2 minutter i slutten av 3 periode. Da det ikke er lov med mindre enn 3 mann på isen i hockey, startet Lørenskog overtidsperioden med 4 mann på isen, en av disse var den 24 år gamle kanadieren, David Friedmann. Mannen som avgjorde kampen på overtid, hjemme mot Stjernen den 29 Oktober, har flere ganger vist at han har ett øye for små åpninger og ett godt skudd. Kanadieren gjør som han har gjort tidligere og 38 sekunder ut i sudden avgjør han kampen i det pucken treffer nettmaskene bak Holm som er sjanseløs. Lørenskog sikrer seg 2 nye poeng samtidig rykker de opp til 8.plass og passerer Stjernen på tabellen med en kamp mere spilt. 

Visste du forresten at Lørenskog er det laget som har tatt med seg flest poeng fra DNB Arena av alle lagene i GET-ligaen?

Historisk kamp i DNB Arena!

Stavangers Superlag og Team Unified samlet! Foto: Robert Butteberg

Før kampen mellom Lørenskog og Oilers var det derimot en mye viktigere kamp som ble spilt i DNB Arena. Vårt kjære Team Unified hadde tatt turen helt fra Romerike for å spille kamp mot Stavangers Superlag. Ett fantastisk tiltak som er til stor glede for funksjonsfrie barn.

LES OGSÅ: Sebastian Johansen dedikerer Rookie of the year pengene til Team Unified!

Team Unified trener som regel en gang i uken og stort sett er alltid noen av A-lags gutta med på treningene. Det å kunne dra til Stavanger og spille en kamp mot Superlaget til Stavanger er til stor stas for alle innvolverte rundt arrangementet, ikke minst alle barna som alt dette er sentrert rundt. Etter en oppvarming tidligere på dagen spilte lagene kamp kl.13:00. Mange hadde tatt turen til DNB noen timer før for å kunne se denne historiske kampen mellom de to flotte lagene! Lagene kjempet fra første dropp og endte til slutt 10-10! Både Superlaget og Team Unified fikk også se oppgjøret mellom Oilers og Lørenskog og alle på Team Unified var ikke skuffet over at A-laget sikret seg poeng

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som har vært med å bidra til ett flott arrangement som dette!

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as