Folkets bidrag - bli med på lagbygget!

Innsamlingsaksjon for Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Klikk deg inn her for mer info - eller Vipps til 73903!

Lørenskog Ishockeyklubb - 21.Jun 2017

Det er ikke til å stikke under en stol at det er tøffe tider for Lørenskog Ishockeyklubb Elite økonomisk sett, men vi er klare for å gjøre jobben som kreves for å kjempe oss til toppen igjen.

Vår store drøm lever videre, og vi ser fremover mot sesongen 2017/18 med optimistiske øyne, der vi skal gjøre alt vi kan for å utfordre de beste lagene med våre mange unge, fremadstormende og lokale spillere.

For å lykkes er vi avhengig av at alle som er glade i klubben er med og bidrar, for klubben har rett og slett ikke økonomiske muskler til å konkurrere med de rikeste klubbene. Derfor starter vi denne innsamlingsaksjonen, der midlene som kommer inn utelukkende går til satsingen mot kommende sesong.

Målet vårt for innsamlingen er å få 1000 personer til å bidra med 500 kroner – en halv million kroner til sammen!

Klarer v det, vil klubbens eiere doble beløpet, så vi håper alle som har mulighet blir med og bidrar så vi får inn mest mulig penger til å styrke laget mot sesongen som venter.  

Bli med på aksjonen, og støtt et av flaggskipene i ditt lokalsamfunn!

#vierlørenskog

Slik støtter du: 
Vipps til 73903 eller sitt inn bidrag på kontonummer: 1286.50.32828. Husk å merke betalingen med navn!

Dette får du:

Navnet ditt på egen side på lik.no

Navn på egen plakat i Lørenskog ishall

Unggutta får skryt av sjefen

Kenneth Larsen er full av lovord om hvordan Andreas Røykås Marthinsen (20) og resten av de lokale ungguttene har taklet presset i seriestarten. I morgen venter en ny test for mannskapet mot Sparta hjemme i Lørenskog ishall. 

Se opphentingen mot Vålerenga

Sesongens første derby mot Vålerenga ble av den elleville sorten. Klikk her for å se alle scoringene fra derbyet i Lørenskog ishall.

En ellevill snuoperasjon

(Lørenskog - Vålerenga 5-4). Etter en blytung start på kampen vartet Lørenskog-gutta opp med en snuoperasjon av de sjeldne på hjemmeis i sesongens første derby. 

Klar for å stoppe Vålerenga

Sebastian Idoff gleder seg enormt til å møte Vålerenga for første gang i hans nye hjemmearena. Torsdagens derby mot iskrigerne fra Oslo droppes i gang klokken 18.30

Vi søker nye frivillige!

Norsk ishockey er stadig i utvikling, noe som stadig også krever et større frivillighetskorps. Kunne du tenke deg å bidra under våre hjemmekamper? 

Sponsorer