En ellevill snuoperasjon

(Lørenskog - Vålerenga 5-4). Etter en blytung start på kampen vartet Lørenskog-gutta opp med en snuoperasjon av de sjeldne på hjemmeis i sesongens første derby. 

Lørenskog Ishockeyklubb - 15.Sep 2017
Foto: Sara Kihl

For det som etter de første 20 minuttene så ut til å skulle bli en marerittaften, endte opp med å bli en Lørenskogs mest imponerende snuoperasjoner siden opprykket til GET-ligaen i 2008. 

Vålerenga tok nemlig kommando fra start og ledet hele 3-0 da åpningsperioden bare var litt over halvveis gjennomført, takket være scoringer av Ahlholm, Lindström og Ylven. 

14 minutter ut i kampen reduserte Mats Trygg til 1-3, før Ahlholm igjen fant veien til nettmaskene bak Sebastian Idoff og sørget for at Oslo-laget igjen hadde tre måls pusterom. Med litt over to minutter igjen til pause reduserte Zach Hamill for Lørenskog med en lekker dragning - og scoringen skulle vise seg å bli en voldsom vitamininnsprøytning for rødtrøyene. 

Anført av de lokale gutta

Etter pausen tok det nemlig ikke mer enn tre minutter før Patrik Vaakanainen reduserte til 3-4, og ni minutter ut i andreperioden fyrte Kevin Nilsen Berg av et skudd som gikk via James Sixsmith og inn forbi Steffen Søberg. 

Se også: Høydepunktene fra kampen ser du her

Og drøyt to minutter før pause slo rødtrøyene til nok en gang i powerplay, ved Petter Grønstad, som sendte hjemmelaget i føringen for første gang i kampen. Dermed hadde Kenneth Larsens menn klart å gjøre akkurat som de gjorde i treningskampen mot Vålerenga i Furuset Forum: Å snu 1-4 til 5-4. 

Idoff stengte i siste

Men denne gangen skulle det altså ende annerledes. For det kom aldri noen utlikning fra Vålerenga, selv om Oslo-laget prøvde febrilsk i løpet av de siste 20 minuttene. Lørenskog-spillerne kjempet som helter, og Sebastian Idoff stod fantastisk mellom stengene og vartet opp med flere feberredninger, og var sterkt delaktig i at samtlige tre poeng ble igjen i brakka bak Metrosenteret. 

Ekstra gledelig er det å konstatere at 12 av de 22 som var med på snuoperasjonen er lokale gutter som har vokst opp i Lørenskog ishall!

Nå retter vi blikket mot søndag, hvor en tøff bortekamp mot Storhamar venter.

HERLIGE JUBELSCENER: Patrik Vaakanainen jubler etter å ha redusert til 3-4 tidlig i andre periode. Foto: Sara Kihl

Parkering ved Lørenskog ishall

Metrosenteret har i dag sendt ut ny informasjon vedrørende regulering av parkeringsplassen ved ishallen. Etter reaksjoner fra Lørenskog-familien vil ikke de nye bestemmelsene tre ikraft fra 15. desember. Les mer info her. 

Vi gir oss aldri

Hardt arbeid og solid innsats har ført til poeng i 5 av de 6 siste kampene.

Hockeyfest i Lørenskog ishall

Lørdag ettermiddag blir det hockeyfest både på og utenfor isen når Vålerenga kommer på besøk til Lørenskog ishall. 

Hardt arbeid, ferdig snakka!

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

David Friedmann avgjorde kampen i Sudden Death!

Etter 6 strake tap smakte det godt med seier i kveldens oppgjør mot Stjernen! David Friedmann scoret det avgjørende målet i Sudden Death og sikret Lørenskog 2 poeng!

Sponsorer

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 0