Sponsorer

Alle mann til brakka!

(Lillehammer - Lørenskog 1-3, 1-3 i kamper). Med en sterk borteseier i Kristins hall fredag kveld får Lørenskog-gutta muligheten til å avgjøre hjemme i Lørenskog ishall på søndag.

Knut Ostun - 10.Mar 2017
Foto: Sara Kihl

Etter seier på Onsdag hjemme i Brakka var det duket for nok en tur til Kristins Hall for å spille kvartfinale Nr.4. Lørenskog som ledet 2-1 i kamper var ikke interessert i en reprise av sist tur til OL-byen der vertene scoret 2 tidlige mål.

1 periode:
Lørenskog startet kampen med 2 små endringer, Jonas Djupvik Løvlie var tilbake på isen mens gullhjelmen hadde beveget seg fra hodet til Stefan Espeland til Sixsmith. Kampen starter noe roligere enn på onsdag, men med tidligere kamper friskt i hodet.

Lillehammer får kampens første skudd men spillet kampbildet snur fort i hockey. Lørenskog har ingen planer om å seile rolig gjennom 60 minutter. Lillehammer med 2 store sjanser tidlig i perioden men ingen scoring. Patrick Ulriksen gjør en meget god jobb defensivt, bryter en tversoverpassning og tekker skudd, Larsen har nok gitt klar beskjed om å ikke gi bort bie gratis.

Lillehammer får ett overtallsspill etter en slashing og noe knuffing bak målet til Bengtsberg. Godt boxplay og solide redninger av Jeff Jakaitis sørger for at det står 0-0 etter halvspilt periode.
Lørenskog får sitt første powerplay for kvelden noen minutter senere men har hatt litt problemer med å få kabalen til å gå opp i overtall. Bengtsberg får seg en liten karamell etter en duell foran målet, men kommer seg på beina.

Det er vertene som får kampens første scoring: Troy Rutkowski står langs blålinja, får en passning og skyter på direkte, Jakaitis er med men det harde slagskuddet går i målet og Lillehammer går opp i 1-0 ledelse. Store sjanser for begge lag i det siste spilleminuttet, men det står 1-0 til vertene etter 20 minutter.

2 periode:
Med 8 utvisningsminutter i den første perioden blir det vanskelig å score mål med en mann mindre på isen.

Perioden åpner friskt for Lørenskog som får en tidlig utligning. En mislykket passning av forsvaret til Lillehammer plukkes opp av James Sixsmith som toucher pucken lett og Darcy Zajac drar med seg pucken inn mot mål, ett kjapt pass over til Jason Krog som enkelt smeller pucken inn fra bakre stolpe, 1-1 i Kristins Hall bare minuttet ut i den andre perioden.

Lørenskog's supportere, Skauen gjør seg godt markert inne for de fire veggene etter scoringen til Krog.
Det blir noe knuffing og "bryting" bak målet til Bengtsberg, det deles ut 5 stk 2 minutters utvisning. Rutkowski som scoret for Lillehammer i den første perioden, får 2 minutter for Interferrence, noe som gir Lørenskog en mulighet i Powerplay, men ingen scoring.

David Morley som mistet to tenner i Lørenskog Ishall skaper en stor mulighet for gjestene som har en tendens til å score på tversoverpass. Denne gangen viser Jeff Jakaitis hvorfor han har fått tildelt bestemannspremien flere ganger for Lørenskog. Med en hurtig sideforflyttning stopper han muligheten til Dag Morten Wehn.

Lørenskog svarer med ett enormt press og får flere stor muligheter men hverken Dokken, Ponomarenko eller Sixsmith har flaksen med seg og må isteden sone de siste 2 minuttene av perioden i fryseboksen. Etter 40 minutter står det 1-1 på tavla. 

3 periode:
Til tross for at mål kommer fort i hockey ville kampens neste mål være en viktig faktor. Med kamp annenhver dag er dette en stor påkjenning selv for toppidrettsutøvere.

I åpningsminuttene må vaktmesteren tilkalles mens den kjente Super Mario låta preget hallen, dette grunnet plexi'n på vantet ikke satt ordentlig festet. Sekunder etter at droppen er vunnet av Lillehammer høres ett pling i det pucken treffer stolpen på Lørenskog's mål, vertene var nære en ledelse tidlig i perioden.

Det bygger seg opp mye frustrasjon og aggresjon i løpet av så tette kamper i sluttspillet. Kampen har vært preget av utvisninger siden første dropp sitter det nok en gang en spiller fra hvert lag i utvisningsboksen.
6 minutter er spilt av den tredje perioden og de aller fleste i Kristins Hall holder pusten i det motstanderen er i offensiv sone.

Når skuddet til Stefan Espeland fra blålinja går via køllebladet til Steffen Thoresen ser det lyst ut i det pucken krysser mållinja. Men hoveddommer Owe Lütke blåser av og dømmer 2 minutterfor høy kølle. Lørenskog, nå i undertall må se enda en mann gå i boksen. Lillehammer nå med 5 mot 3 i det kampen går inn i det syvende spilleminuttet.

Heldigvis er Lørenskog gode i undertall og er heller ikke redde for å tekke skudd. Joacim Sundelius får en kjempesjanse i undertall men klarer ikke å dra ut Bengtsberg som redder og blokkerer pucken.
Lillehammer må se seg nødt til å dumpe pucken til icing flere ganger, og med fjerde rekka de ikke kan bytte ut går førsterekka til Lørenskog utpå.

En fantastisk innsats av James Sixsmith som får 2 skuddmuligheter på mål, første stoppes men med en kjapp backhand sitter pucken i nettmaskene og Lørenskog går opp i 1-2 ledelse med 8 minutter igjen av perioden.
Lillehammer gjør en god jobb i offensiv sone og Lillehammer gjør det ikke lettere for seg selv når David Morley pådrar seg en utvisning for interferrence etter å ha hektet Jeff Jakaitis.

Lørenskog tar ingen sjanser og spiller trygge passninger i det klokka på tavla viser 1:48! Bengtsberg forlater isen og det går ikke mer enn 30 sekunder før Jason Krog får en passning av en stupende James Sixsmith. Krog er rutinert og lemper pucken trygt over mållinja! 1-3 til Lørenskog med 1 minutt igjen av perioden!

Kampen ender 1-3 til Lørenskog som nå har fått smaken av avanse, for med seier hjemme i Brakka på Søndag er Lørenskog klare for semifinale. Pucken droppes kl.18:00, vi anbefaler kjøp av billetter via https://lorenskogik.ticketco.no Takk til alle som møtte opp og støttet gutta til nok en seier!

Banens beste for andre kamp på rad: James Sixsmith

Hjelp klubben tilbake på isen

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Oppdatering av bud

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Kampdag førstkommende lørdag.

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Støtt klubben med å ha det gøy

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

SommerKonsert

Lørenskog Ishockeyklubb Elite, Lørenskog IF og Lørenskog hus har gått sammen om å arrangere Sommerkonserten i Lørenskog til sommeren Lørdag 2. juni.

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as