Sponsorer

Nyheter

Her oppdaterer vi budene som de kommer. 

Oppdatering av bud - les hele saken

Ingenting er kaldere enn en svart ishall 

Lørenskog Ishockeyklubb ligger syltynt an økonomisk. De mangler penger, sponsorer, tilskuere og goodwill fra sine nærmeste. Om lyset slukker i hallen, går det utover mange; elitelaget, ishockeyskolen, pensjonistene, Unified og breddeidretten i klubben. Er det virkelig dét vi ønsker? At Nedre Romerike ikke skal ha en medspiller i Get-ligaen?

Hjelp klubben tilbake på isen - les hele saken

Vi skal ha drakt auksjon på samtlige CHL drakter 2016/2017 og GET drakter 2017/2018.

Drakt Auksjon - les hele saken

Vi ønsker alle velkommene i hallen den 10. April kl. 17.00-21.00, hvor vi vil ha bruktsalg av utstyr! 

Bruktsalg av utstyr - les hele saken

Sommerkonserten vil være i rådhusparken den 2. Juni. Med artister som donkeyboy og Morten Abel. Vi håper selvfølgelig på at dette blir sommerens høydepunkt med god stemning, musikk, mat og drikke. 

Støtt klubben med å ha det gøy - les hele saken


4.kvartsfinale spilles på Lørenskog ishall

Foto: Sara kihl

Hei kjære supportere. 
I morgen så håper vi at dere stiller opp for å støtte klubben og laget. Vi er i NM-sluttspill og vi håper på masse støtte fra dere på tribunen. Breddelagene er invitert og vi håper på full brakke og mye lyd! La oss synge Hamarfolket hjem igjen med ett tap i sekken!

Førstkommende lørdag kommer Storhamar på besøk, når den andre kvartfinalekampen skal spilles i Brakka bak Metrosenteret. Billetter til oppgjøret kan kjøpes her

Kampdag førstkommende lørdag. - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb Elite, Lørenskog IF og Lørenskog hus har gått sammen om å arrangere Sommerkonserten i Lørenskog til sommeren Lørdag 2. juni.

SommerKonsert - les hele saken

Metrosenteret har i dag sendt ut ny informasjon vedrørende regulering av parkeringsplassen ved ishallen. Etter reaksjoner fra Lørenskog-familien vil ikke de nye bestemmelsene tre ikraft fra 15. desember. Les mer info her. 

Parkering ved Lørenskog ishall - les hele saken


Hardt arbeid og solid innsats har ført til poeng i 5 av de 6 siste kampene.

Vi gir oss aldri - les hele saken

Steinar Amundsen (51) er en av mange frivillige i Lørenskog som har sterke meninger om klubb og lag. Men det viktigste er tilhørigheten.

- Ingen stjernenykker her - les hele saken

Lørdag ettermiddag blir det hockeyfest både på og utenfor isen når Vålerenga kommer på besøk til Lørenskog ishall. 

Hockeyfest i Lørenskog ishall - les hele saken

David Friedmann avgjør matchen i Sudden Death og vi tar med oss 2 poeng hjem fra DNB Arena og hjem til Brakka!

Hardt arbeid, ferdig snakka! - les hele saken


Etter 6 strake tap smakte det godt med seier i kveldens oppgjør mot Stjernen! David Friedmann scoret det avgjørende målet i Sudden Death og sikret Lørenskog 2 poeng!

David Friedmann avgjorde kampen i Sudden Death! - les hele saken

Kenneth Larsen kan nå stryke Drew Schiestel og Petter Grønstad av skadelisten. Både den Canadiske backen og Grønstad er tilbake til kampen mot Stjernen! 

Schiestel og Grønstad returnerer! - les hele saken

Med en lang skadeliste og 9.plass på tabellen etter 13 kamper, har Lørenskog fått en tøff start på sesongen 17/18! 

Skadelisten til Lørenskog gjør det tøft for Kenneth Larsen & Co! - les hele saken

Førstkommende Tirsdag får du 1 billett gratis om du kjøper 1 billett i døra. Dette gjelder kun Felt C (free seating). Du kan ta med deg en venn eller ett familiemedlem og den du tar med deg kommer da gratis inn i hallen! Kjøper en billett via TicketCo gjelder altså ikke tilbudet. 

Kjøp 1, få 1 på Tirsdagens kamp mot Manglerud Star! - les hele saken


Lørenskog har hentet inn forsterkninger for å takle den stadig utfordrene skadesituasjonen. Vi ønsker David Friedmann og John Negrin velkommen!

Lørenskog styrker troppen - les hele saken

Marc Hagel måtte stå over helgens oppgjør mot Storhamar, men er spilleklar med i troppen som tar i mot Frisk Asker klokken 18.30 i kveld. 

Tilbake mot serielederen - les hele saken

Innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag har snart brakt inn 150.000 kroner til Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Vi takker ydmykt for alle bidrag vi har mottatt så langt og oppfordrer alle til å fortsette og dele budskapet. 

Nesten 150.000 til Folkets Bidrag - les hele saken

Lørdag klokken 16.00 går årets oktoberfestkamp av stabelen. Som vanlig blir det fest og moro for både store og små - mens en beinhard utfordring venter Lørenskog-gutta på isen i brakka bak Metrosenteret. 

Storhamar og oktoberfest - les hele saken


Lørenskog-kaptein Mats Trygg er meldt kampklar til søndagens oppgjør mot Kongsvinger i Lørenskog ishall. Også Martin Vaakanainen og Petter Grønstad returnerer fra skadeopphold. 

Kapteinen endelig kampklar - les hele saken

En tøff utfordring venter for Marc Hagel og resten av Lørenskog-gutta på hjemmeis torsdag kveld når Lillehammer kommer på besøk til brakka bak Metrosenteret. Billetter kan forhåndskjøpes hos TicketCo

Lillehammer neste for Lørenskog-gutta - les hele saken

Nå kan du få kjøpt den nye Lørenskog-genseren! De første 100 som bestiller får genseren til introduksjonspris: Kun 499,- med navn. Bestilling sendes på mail til monica@xide.no.

Ny Lørenskog-genser til salgs - les hele saken

Kenneth Larsen er full av lovord om hvordan Andreas Røykås Marthinsen (20) og resten av de lokale ungguttene har taklet presset i seriestarten. I morgen venter en ny test for mannskapet mot Sparta hjemme i Lørenskog ishall. 

Unggutta får skryt av sjefen - les hele saken


Sesongens første derby mot Vålerenga ble av den elleville sorten. Klikk her for å se alle scoringene fra derbyet i Lørenskog ishall.

Gå inn på TV2.no

(Lørenskog - Vålerenga 5-4). Etter en blytung start på kampen vartet Lørenskog-gutta opp med en snuoperasjon av de sjeldne på hjemmeis i sesongens første derby. 

En ellevill snuoperasjon - les hele saken

Sebastian Idoff gleder seg enormt til å møte Vålerenga for første gang i hans nye hjemmearena. Torsdagens derby mot iskrigerne fra Oslo droppes i gang klokken 18.30

Klar for å stoppe Vålerenga - les hele saken

Norsk ishockey er stadig i utvikling, noe som stadig også krever et større frivillighetskorps. Kunne du tenke deg å bidra under våre hjemmekamper? 

Vi søker nye frivillige! - les hele saken


Magnus Brekke Henriksen, Eirik Lavik og Peter Steinbø Andersen scoret målene som sikret Lørenskog-gutta seieren i seriepremieren mot Kongsvinger. Se høydepunktene fra oppgjøret i Kongshallen her

Se målene på TV2.no

Kenneth Larsen har styrket Lørenskog-troppen før seriestart og har sikret seg signaturene til kanadiske Marc Hagel og Raymond Sørensen, som melder overgang fra Hasle Løren. 

To nye forsterkninger før seriepremieren - les hele saken

Magnus Brekke Henriksen ladet opp til dagens serieåpning mot Kongsvinger med å signere en ny treårskontrakt for moderklubben. Unggutten er også blitt en del av Lørenskogs kapteinsteam for sesongen 2017/18. 

Skrev ny kontrakt før seriestart - les hele saken

Første dropp i GET-ligaen 2017/18 nærmer seg med stormskritt. Olai Sveine Johannessen åpner på borteis mot Kongsvinger førstekommende lørdag klokken 16.00. Sjekk hele serieoppsettet til Lørenskog-gutta her!

Sjekk serieoppsettet her - les hele saken


Førstkommende lørdag, inviterer vi hele Lørenskog-familien til hockeyfest i brakka bak Metrosenteret, med spillerpresentasjoner, derby mot Vålerenga og servering. 

Velkommen til kick-off! - les hele saken

Etter å ha jaktet lenge på rett mann har Kenneth Larsen endelig funnet mannen som skal styrke klubbens defensive rekker. Vi ønsker kanadiske Drew Schiestel (28) velkommen til Lørenskog Ishockeyklubb. 

Lørenskog styrker backkorpset - les hele saken

Vi mottar stadig nye bidrag til innsamlingsaksjonen vår og har nå passert 125.000 med god margin. Det betyr at vi er over 1/4 på vei mot hovedmålsetningen. 

Folkets bidrag - Status 14.08 - 128.330,- - les hele saken

Mikael Dokken og Lørenskog-gutta fikk det tøft mot Stjernen i sommerens første treningskamp. 18.30 tirsdag kveld venter en ny test mot samme mannskap hjemme i brakka bak Metrosenteret. 

Første test på hjemmeis - les hele saken


Norsk Topphockey AS ser etter en ny leder som vil få ansvaret for å utvikle Norsk Topphockey kommersielt.

Norsk Topphockey AS søker kommersiell direktør - les hele saken

Bidragene til innsamlingsaksjonen fortsetter å strømme på, og i denne uken har vi endelig passert første milepæl på 100.000,-.

Folkets bidrag - Status 13.07 - 104.730,- - les hele saken

Lørenskog styrker offensiven og har sikret seg signaturene til James Sixsmith, Olai Sveine Johannessen og Magnus Lindahl for kommende sesong. 

Viktige signeringer i boks - les hele saken

Siden klubben lanserte innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag har det kommet inn hele 89.230,- til klubbkassa. Vi takker ydmykt for alle bidrag!

Folkets bidrag - Status 05.07 - les hele saken


På de fem første dagene har innsamlingsaksjonen Folkets Bidrag generert 46.400,- til klubbkassa. Tusen takk til alle som har bidratt så langt!

Folkets bidrag - Status 21.06 - les hele saken

Alexander Larsson har skrevet under en ny toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb. Kenneth Larsen har også sikret seg signaturen til svenske Conny Strömberg og kanadiske Zach Hamill. 

Larsson med videre - les hele saken

Innsamlingsaksjon for Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Klikk deg inn her for mer info - eller Vipps til 122720!

Folkets bidrag - bli med på lagbygget! - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb AS er begjært konkurs av Skatt Øst. Styreleder i klubben, Stig Atle Johnsen, understreker at kravet vil bli gjort opp innenfor fristen og at satsingen mot kommende sesong ikke påvirkes. 

Pressemelding fra Lørenskog Ishockeyklubb AS - les hele saken


Om bare to måneder starter Lørenskog-gutta sesongoppkjøringa, og 10. august skal mannskapet testes i kamp for første gang. Se full oversikt over sommerens treningskamper her. 

Slik blir sesongoppkjøringa - les hele saken

Lørenskog-gutta Andreas Røykås Marthinsen og Martin Vaakanainen vender hjem fra henholdsvis Djurgården og IFK Arboga og er klare for moderklubben. 

Styrker defensiven med lokale gutter - les hele saken

Er du klar for flere magiske øyeblikk i brakka bak Metrosenteret sammen med Lørenskog-gutta? Kjøp sesongkort og sikre deg ditt favorittsete allerede i dag!

Sesongkortsalget er igang - les hele saken

Mats Trygg har vært en av de viktigste brikkene i Lørenskogs forsvarskorps de siste fire sesongene. Nå har kapteinen skrevet under en ny kontrakt med klubben.

Kapteinen fortsetter i Lørenskog - les hele saken


To sesonger i Manglerud Star har gitt Kevin Nilsen Berg verdifull erfaring på Norges øverste nivå. Nå vender den 20 år gamle backen hjem til moderklubben.

Kevin Berg vender hjem - les hele saken

Sebastian Johansen, som ble kåret til GET-ligaens Rookie of the Year forrige sesong, er klar for to nye år i Lørenskog-drakta. Også Patrik Vaakanainen har signert en ny toårskontrakt med moderklubben.

«Basse» og «Vaaka» blir med videre - les hele saken

Lørenskog-trener Kenneth Larsen har sikret seg signaturen til den svenske målvakten Sebastian Idoff (26). Dermed er sommerens aller første nysignering på plass!

Sebastian Idoff klar for Lørenskog - les hele saken

Kenneth Larsen innrømmer at de månedene etter sesongslutt har vært tøffe. Men Lørenskog-treneren, som har skrevet under en ny toårskonktrakt med klubben, ser mot fremtiden med et optimistisk blikk. 

Tror grepene vil styrke klubben - les hele saken


Mye har blitt sagt, og mye har blitt skrevet om Lørenskog Ishockeyklubbs elitesatsing de siste ukene. Uten konkret informasjon fra klubben har ryktene florert vilt, og det har vært en tøff periode for alle som er virkelig glad i LIK. Men er slutten her? Selvsagt ikke.

En ny start - les hele saken

Er du på jakt etter nytt hockeyutstyr? På lørdag åpner vi utstyrsboden i Lørenskog ishall og selger unna brukt hockeyutstyr og kampbrukte drakter fra både GET-ligaen og CHL.

Bruktsalg i brakka - les hele saken

Grunnet sviktende inntekter ser ledelsen i Lørenskog Ishockeyklubb Elite seg nødt til å permittere spillergruppa, trenere og øvrig støtteapparat. 

Lørenskog IK Elite informerer - les hele saken

Lørdag 1. april åpner vi dørene til brakka én siste gang denne våren og inviterer hele Lørenskog-familien til et sosial arrangement med god mat og drikke for å sette punktum for sesongen 2016/17. 

Sosial sammenkomst - les hele saken


Etter kvartfinaleexiten i forrige uke retter vi nå blikket mot sesongen 2017/18. I den sammenheng søker vi etter flere personer som ønsker å bidra som frivillig for klubben!

Vil du bli med i vårt frivillighetskorps? - les hele saken

Årsmøte i Lørenskog Ishockeyklubb Elite vil bli avholdt mandag 27. mars klokken 12.00 i Lørenskog ishall. 

(Lørenskog - Lillehammer 1-2 OT, 3-4 i kamper). Joacim Sundelius og lagkameratene presset og presset, men fikk aldri scoringen de trengte for å sikre seg avansement. Dermed er sesongen over for Lørenskog-gutta.

Sesongen over for Lørenskog-gutta - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 6-2, 3-3 i kamper). Lørenskog-gutta fikk det tungt i Kristins hall tirsdag kveld. Dermed blir det et syvende og avgjørende oppgjør i Lørenskog ishall førstkommende torsdag!

Duket for syvende og avgjørende - les hele saken


(Lørenskog - Lillehammer 2-3, 3-2 i kamper). Med scoring kun 28 sekunder før full tid spolerte Lillehammer festen for Lørenskog-gutta i brakka søndag kveld. 

Lillehammer slo tilbake - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 1-3, 1-3 i kamper). Med en sterk borteseier i Kristins hall fredag kveld får Lørenskog-gutta muligheten til å avgjøre hjemme i Lørenskog ishall på søndag.

Alle mann til brakka! - les hele saken

(Lørenskog - Lillahammer 4-3, 2-1 i kamper). Darcy Zajac ble helten for Lørenskog-gutta i tredje kvartfinale med en skikkelig frekkis. Se scoringene fra matchen her!

Høydepunktene ser du på TV2.no

(Lørenskog - Lillehammer 4-3, 2-1 i kamper). Magnus Brekke Henriksen og lagkameratene brettet opp ermene hjemme i brakka og tok tilbake ledelsen i kvartfinalen med en sterk hjemmeopptreden. 

Tilbake i føringen - les hele saken


Lørenskog og Lillehammer står med én seier hver etter to tøffe kvartfinaler. Klokken 19.00 i kveld fortsetter lagene krigen på isen i Lørenskog ishall. Billetter til kampen finner du her.

Klikk her for å kjøpe billetter!

(Lillehammer - Lørenskog 4-2, 1-1 i kamper). Lillehammer slo tilbake på egen is, noe som betyr at lagene er like langt i jakten på semifinalebilletten. Neste oppgjør spilles i Lørenskog ishall på onsdag. 

Like langt etter to - les hele saken

Lørenskog-gutta stakk av med seieren i første kvartfinale mot Lillehammer. I kveld er det duket for en ny beintøff match mellom lagene i Kristins hall. 

I kveld fortsetter krigen - les hele saken

(Lørenskog - Lillehammer 3-1, 1-0 i kamper). Jason Krog, Stefan Espeland og James Sixsmith scoret målene som sikret Lørenskog-gutta seieren i første kvartfinale mot Lillehammer. Se scoringene på TV 2s nettsider!

Klikk her for å komme til TV2.no


(Lørenskog - Lillehammer 3-1, 1-0 i kamper). Etter 60 intense minutter var det til slutt Lørenskog-gutta som kunne strekke armene i været og juble for seier i første kvartfinale. Les kampreferat på rb.no her!

Les mer om kampen hos Romerikes Blad

En intens og spennende grunnserie er unnagjort, og hele hockey-Norges øyne er nå rettet mot sluttspillet. Startskuddet for kampen om bøtta går i Lørenskog ishall klokken 18.00 i kveld!

Endelig starter sluttspillet! - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 3-4 OT). Etter å ha avsluttet GET-ligaen med overtidstap mot Stjernen retter Lørenskog-gutta blikket mot sluttspillet. I kvartfinalen venter en tøff best av syv-serie mot Lillehammer.

Møter Lillehammer i kvartfinalen - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 6-2). Etter en blytung kveld i Kristins hall er kampen om seriegullet avgjort i Stavanger Oilers´favør. Les vårt kampreferat fra nederlaget mot Lillehammer her!

- Synd vi ikke klarte å levere - les hele saken


(Lørenskog - MS 9-1). Lørenskog-gutta fyrte på alle sylindrene i torsdagens oppgjør mot Manglerud Star og knuste til slutt Oslo-laget med åtte mål. Her er vårt kampreferat fra målshowet!

Målshow mot Manglerud Star - les hele saken

LIK har inngått et samarbeid med Hockeyguru, en leverandør av treningsutstyr spesielt designet for hockeyspillere. Sjekk ut video fra da Jason Krog fikk teste et utvalg av produktene her!

Krog fikk testet treffsikkerheten av Hockeyguru - les hele saken

(Sparta - Lørenskog 2-3 OT). En frekkis av Alexander Larsson sørget for at Lørenskog-gutta fikk med seg to meget viktige poeng fra Sparta amfi i helgen. Her er vårt kampreferat!

Viktig borteseier i Sarpsborg - les hele saken

To intenste oppgjør har resultert i én seier og ett tap for Lørenskog-gutta denne uken. I morgen venter en ny krig for Alexander Larsson og lagkameratene i Sparta amfi. 

- Skikkelig sluttspillstemning - les hele saken


(Lørenskog - Frisk Asker 1-4). Gjestene ble hakket for sterke i et intenst oppgjør i Lørenskog ishall torsdag kveld. Her er vårt kampreferat!

Frisk Asker ble for sterke - les hele saken

Nok en beintøff kamp venter for Joacim Sundelius og Lørenskog-gutta på hjemmeis torsdag, når Frisk Asker gjester brakka bak Metrosenteret. 

Klart for ny rysare i brakka - les hele saken

Stefan Espeland har hatt en ny, forrykende sesong i Lørenskog-drakta og har blitt kåret til månedens spiller i januar av TV 2s ekspertpanel. Les mer om saken her!

Les hele saken hos TV 2

(Storhamar - Lørenskog 2-3). Scoringer fra Larsson, Sundelius og kaptein Trygg sørget for at Lørenskog-gutta fikk en pangstart på serieinnspurten. Her er vårt kamprefarat fra bataljen i CC amfi. 

Fem av fem mot Storhamar - les hele saken


Lørenskog-gutta går inn i siste fase av GET-ligaen 2016/17, og skal i denne uken igjennom tre tøffe kamper på kun fem dager, mot Storhamar, Frisk Asker og Sparta.  

Hektisk uke i vente - les hele saken

Ligaens beste hjemmelag får besøk av ligaens beste bortelag. Laget som har scoret mest møter laget som slipper inn minst. Alt ligger med andre ord til rette for nok et fyrverkeri av en hockeykamp mellom fjorårets finalemotstandere.

Duket for ny hockeyfest i Lørenskog-brakka - les hele saken

Kronekampen ble en stor opptur for Lørenskog Ishockeyklubb - både sportslig og økonomisk. Nå er det dags for å rette blikket mot lørdagens toppkamp mot serieleder Stavanger Oilers. 

300 000,- til klubbkassa - nå venter Oilers - les hele saken

Lørenskog-gutta håper på stinn brakke og fullt trøkk på tribunen under torsdagens gratiskamp mot tabelltreer Lillehammer. 

Håper på stinn brakke - les hele saken


Takket være en innsamlingsaksjon fra Skauen Supporterklubb har Lørenskog Ishockeyklubb fått inn midler til å styrke stallen før sluttspillet. Vi er stolte av å presentere «Skauen-spilleren» Cato Cocozza. 

Her er «Skauen-spilleren» - les hele saken

Det er duket for en heidundranes hockeyuke på Lørenskog, og vi starter med gratis inngang til toppkampen mot Lillehammer torsdag kveld i brakka bak Metrosenteret. Her får du all praktisk informasjon du trenger til kronekampen. 

Er du klar for hockeyfest? - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 0-1). Jeff Jakaitis og Lørenskog-gutta leverte en bunnsolid lagopptreden i DNB Arena på lørdag og puster nå serielederne fra Rogaland i nakken. 

Opp i ryggen på serielederen - les hele saken

(Stjernen - Lørenskog 1-3). Patrik Vaakanainen scoret et av målene da Lørenskog-gutta tok en viktig borteseier i Stjernehallen. Dermed er det kun fire poeng som skiller rødtrøyene og serieleder Stavanger før helgens toppkamp. 

Sterk borteseier i Fredrikstad - les hele saken


Torsdag 2. februar arrangerer vi kronekamp i Lørenskog ishall, der flere av våre sponsorer og lokale bedrifter støtter klubben med et kronebeløp per tilskuer. Det betyr gratis inngang - og forhåpentligvis stinn brakke - når Lørenskog-gutta skal ut i krigen mot Lillehammer. 

Velkommen til kronekampen! - les hele saken

Etter at Stefan Espeland og lagkameratene gikk på en smell mot MS på torsdag rettes blikket videre mot lørdagens kamp mot Kongsvinger hjemme i Lørenskog Ishall. Billetter kan forhåndskjøpes her

Topp mot bunn i Lørenskog-brakka - les hele saken

(MS - Lørenskog 4-3 e.str). Lørenskog-gutta fikk kun ett poeng med seg mot formsterke Manglerud Star etter en spennende og intens kamp som trengte straffeslag for og avgjøres. 

Straffetap i Manglerudhallen - les hele saken

Jonas Djupvik Løvlie og resten av Lørenskog-gutta kan ikke se på tabellen når de i kveld skal inn til Oslo for å møte Manglerud-Star i den 34. runden av Get-ligaen.

Klare for bataljen mot MS - les hele saken


James Sixsmith mener Sebastian Johansen og resten av ungguttene i Lørenskog-troppen skal ha mye av æren for lagets prestasjoner så langt denne sesongen. 

- Ungguttene er katalysatoren i laget - les hele saken

Med en sterk hjemmeopptreden mot Sparta på lørdag kom Lørenskog-gutta seg tilbake på vinnersporet og tok ytterligere innpå serieleder Stavanger Oilers. Her gir Kenneth Larsen deg sin vurdering av forrige ukes kamper, i tillegg til at han retter blikket mot bataljene som venter. 

- Vi fikk oss en liten vekker - les hele saken

Etter tap på bortebane mot Frisk Asker på torsdag var gutta fra Romerike sultne på 3poeng på hjemmeis. Sparta og William's Caravan stilte opp for gjestene, med buss og billetter til supporterne. Støynivået i hallen var allerede over hundre desibel da pucken ble droppet.

Kampreferat: Lørenskog - Sparta - les hele saken

I dag er det klart for kamp her i Lørenskog Ishall. Vi har tatt en prat med Alexander Larsson om torsdagens kamp mot Frisk Asker og litt om forventninger til dagens kamp mot Sparta.

Før kampen med Alexander Larsson - les hele saken


Etter en meget spennende kamp mot Storhamar i brakka i forrige uke var det duket for bortekamp mot Frisk Asker i Askerhallen. Patrick Ulrisen og Mikael Dokken var tilbake i kjente omgivelser og vi skulle også møte en gammel kjenning, Henrik Ødegaard. 

Kampreferat: Frisk Asker - Lørenskog - les hele saken

Ta deg tid til å svare på et par spørsmål for å hjelpe Stefan Espeland, Maksims Ponomarenko og klubben.

SPØRREUNDERSØKELSE - les hele saken

Etter to strake seiere mot Vålerenga i romjulen var det duket for en tur til Hedmark for å møte Kongsvinger Knights. Lørenskog har vunnet de tidligere oppgjørene, men i hockey er ingenting sikkert, annet enn at gutta fra Romerike var sultne på tre nye poeng. 

Kampreferat: Kongsvinger - Lørenskog - les hele saken

Kun to dager etter Lørenskog vant på straffer på Jordal, var det gutta fra Romerike som var verter når Vålerenga kom på besøk i brakka bak Metro Senter. Vålerenga var minst like sultne som Lørenskog på tre poeng. Med fullsatt hall etret lagene isen. 

Kampreferat: Lørenskog - Vålerenga - les hele saken


Lagene møtes to ganger i løpet av romjulen og etter en liten juleferie var det klart for derby mellom erkerivalene. Gutta fra Lørenskog tok turen til Jordal Amfi, for aller siste gang. Et nesten fullsatt Jordal Amfi ventet spent!

Kampreferat: Vålerenga - Lørenskog - les hele saken

I dag er er en veldig spesiell dag for oss i Lørenskog Ishokcey Elite. Spillerne har hatt en visjon om en ny tradisjon sammen med Akershus Universitetssykehus. Og i dag gjennomførte gutta det de har gledet seg til lenge!

Julebesøk på Akershus Unviseritetssykehus - les hele saken

Noen timer etter at første luke i Lørenskogs julekalender ble åpnet var det duket for en ny runde i Get-ligaen. Gutta satt kursen mot Sparta Amfi og jakten på sin tolvte strake seier.

Kampreferat: Sparta - Lørenskog - les hele saken

Det var nerver på tribunene da kampen utviklet seg til å bli litt vel spennende. Men gutta gir seg ikke og sikrer seg sin ellevte strake seier!

Kampreferat: Lørenskog - Frisk Asker - les hele saken


De to lagene som starter sesongen litt tungt har nå vist styrke, Storhamar med fem strake seire og Lørenskog med ni! Dette skulle bli en spennende kamp med to lag som virkelig har funnet flyten!

Kampreferat: Lørenskog - Storhamar - les hele saken

Med et mål for øyet dro gutta fra Lørenskog til Jordal Amfi, ingenting så ut til å stoppe de!

Kampreferat: Vålerenga - Lørenskog - les hele saken

Har du lyst på kampbrukt drakt fra fjorårets sesong? 

Sølvdraktene selges! - les hele saken

Ønsker du å holde deg i form og er glad i hockey? Da har vi et knalltilbud til deg!

Supertilbud fra Condis! - les hele saken


Skauen Support er godt merkbare som vanlig. Styrer tribunelivet. Før dagens oppgjør ligger Stjernen 2 poeng over Lørenskog på tabellen. #29 var nå tilbake på is, men med navnet Zajac på ryggen. Darcy Zajac var klar for sin aller første match iført Lørenskogdrakta!

Kampreferat: Stjernen - Lørenskog - les hele saken

Etter landslagspausen var det full runde i Get-ligaen. Lørenskog tok turen til Kristins Hall for å møte Lillehammer, som før denne runden lå på 2.plass bak Stavanger Oilers. Ingen store endringer etter landslagspausen, men Lørenskog kunne glede seg over at Peter Messa var tilbake på is. Krog med sine 16 poeng hadde overtatt gullhjelmen etter Djupvik.

Kampreferat: Lillehammer - Lørenskog - les hele saken

Lørenskog-gutta er i vinden og har vunnet fire av deres fem siste kamper. I kveld venter en tøff kamp hjemme i brakka bak Metrosenteret mot Sparta fra Sarpsborg. 

Sparta neste for Lørenskog-gutta - les hele saken

Etter 3-1 seier over Vålerenga på lørdag var det bare for gutta å nullstille seg og forberede seg på en tøff uke. Tre bortekamper, mot tre lag, som alltid er tøffe å møte! 

Tøff uke i vente! - les hele saken


Dagen etter den spennende kampen mot Stavanger Oilers ble det klart at Robin Dahlstrøm har signert for AIK. Forrige sesongs toppscorer forlater dermed Lørenskog for denne gang.

Robin Dahlstrøm forlater Lørenskog - les hele saken

(Lørenskog - MS 2-3). Lørenskog-gutta ble kriget i senk av Manglerud Star torsdag kveld, men allerede på lørdag venter nye muligheter mot Lillehammer hjemme i brakka bak Metrosenteret. Les mer om torsdagens kamp hos Romerikes Blad (RB+)

Les mer om kampen hos Romerikes Blad

(Sparta - Lørenskog 3-1). Mikael Dokken og lagkameratene fikk det tøft i Sarpsborg i kveld og gikk poengløse av banen for første gang denne sesongen. Les mer om kampen hos Romerikes Blad (RB+)

Les mer om saken hos Romerikes Blad (RB+)

Torsdag venter en ny tøff utfordring for Kenneth Larsens menn hjemme i brakka bak Metrosenteret. Er du klar for ny hockeykveld på Lørenskog? 

Bli med på mobiliseringen! - les hele saken


(Lørenskog - Storhamar 2-1 OT). Robin Dahlstrøm var storfornøyd etter Lørenskog-guttas overtidsseier mot Storhamar. Følg denne linken for å lese mer om kampen hos Romerikes Blad (RB+).

Les mer om saken hos Romerikes Blad

Etter torsdagens derbytap på Jordal venter nye muligheter for Lørenskog-gutta på hjemmeis lørdag kveld. Klokken 18.00 skal Jeff Jakaitis ut i krigen mot Storhamar. 

Nye muligheter hjemme i brakka - les hele saken

Da Lørenskog-gutta serieåpnet mot Kongsvinger på søndag spilte Olai Sveine Johannessen sin 200. GET-ligakamp for romerikslaget. I kveld håper 24-åringen å feire milepælen på best mulig måte. 

200 kamper for Sveine Johannessen - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb er på jakt etter en 3-roms leilighet å leie til en av våre spillere ut sesongen.

Vi er på jakt etter en leilighet - les hele saken


(Lørenskog - Kongsvinger 6-1). Lørenskog-gutta, anført av tremålsscorer Jonas Djupvik Løvlie og et svært effektivt powerplay, stakk velfortjent av med alle poengene fra seriepremieren. 

Full pott i seriepremieren - les hele saken

Søndag ettermiddag klokken 17.00 starter den nye sesongen for Lørenskog-gutta hjemme i brakka bak Metrosenteret. For tredje år på rad er Kongsvinger første hinder på veien. 

Endelig tid for seriestart! - les hele saken

(Lørenskog - TPS 0-6). Lørenskog-gutta fikk en blytung avslutning på CHL mot et intensivt og effektivt TPS. Nå er det dags for å rette blikket mot søndagens seriepremiere mot Kongsvinger. Billetter til kampen kan du forhåndskjøpe her!

Klikk her for å kjøpe billetter!

Lørenskog-guttas arbeidsinnsats og offervilje har gitt dem stempelet som bråkmakerne fra Norge i CHL. I kveld skal James Sixsmith og lagkameratene ut i krigen for siste gang før GET-ligaen braker løs. 

- Vi skal være et krigelag - les hele saken


Kenneth Larsen henter Hasle-Lørens Raymond Sørensen inn i Lørenskog-troppen foran fredagens avsluttende CHL-kamp mot finske TPS.

Sørensen inn i CHL-troppen - les hele saken

11. september er det duket for seriestart, og Lørenskog-guttas GET-ligapremiere setter punktum for en skikkelig hockeyuke på Lørenskog. Har du bestilt sesongkort og lurer på hvilket sete du har fått tildelt? Se full oversikt her!

Info alle som har bestilt sesongkort - les hele saken

Joacim Sundelius har vært som en irriterende veps for Lørenskog-guttas motstandere i Champions Hockey League. Kenneth Larsen er svært glad for å se at 25-åringen nærmer seg toppformen igjen. 

Nærmer seg toppformen - les hele saken

(Lørenskog - Bili Tygri Liberec: 1-2). Sisteskansen gjorde nok en glimrende opptreden mellom stengene i CHL, men Lørenskog-gutta maktet ikke å stjele poeng fra mesterne fra Tsjekkia igjen. 

Jakaitis storspilte igjen - les hele saken


Er du klar for nye magiske opplevelser sammen med Lørenskog-gutta i brakka bak Metrosenteret? Denne uken har du tre muligheter til å se laget i aksjon på hjemmeis.

Hockeyuke på Lørenskog! - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb Elite har inngått et samarbeid med førstedivisjonslaget Hasle-Løren. Sammen skal klubbene jobbe for å utvikle og minke frafallet av norske ishockeyspillere. 

Samarbeid med Hasle-Løren - les hele saken

Lørenskog-guttas hjemmekamper i CHL og seriestart mot Kongsvinger er rett rundt hjørnet. Tirsdag 6. inviterer vi alle våre sponsorer til Losby for å starte sesongen. Påmelding gjøres nederst på denne siden!

Sesongkickoff på Losby for sponsorer - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb har inngått et samarbeid med billettselskapet TicketCo. Det betyr at du endelig kan bestille billett med fast seteplass til våre hjemmekamper i CHL og GET-ligaen. Klikk her for å gå direkte til TicketCo

Billettsalget til CHL-kampene har startet! - les hele saken


Ifølge Google Translate betyr setningen over "finnene kan spelle!". Og det skal jeg love deg at de kan! Her er siste reisebrev fra Lørenskog-guttas Europa-tur. 

Reisebrev: Suomalaiset voivat pelata! - les hele saken

Jason Krog er endelig spilleklar og vil få sin debut i Lørenskog-drakta når romerikingene fortsetter CHL-eventyret i morgen. Les deg opp foran det beintøffe oppgjøret mot TPS her!

Før nedslepp: TPS - Lørenskog IK - les hele saken

Dag to av Lørenskog-guttas Europa-tur er over, og for en dag det har vært! Jonas Bariås serverer et nytt reisebrev etter lagets heroiske innsats mot Liberec. 

Reisebrev: Kødder du nå? - les hele saken

(Bili Tygri Liberec - Lørenskog 4-3 OT). Heroisk kollektiv innsats og fantastisk målvaktsspill av Jeff Jakaitis sikret Lørenskog-gutta et knallsterkt bortepoeng i mot de regjerende mesterne fra Tsjekkia.

Kriget seg til poeng i CHL-premieren - les hele saken


Klokken 14.30 starter Lørenskog-guttas CHL-eventyr i Home Credit Arena i Liberec. Laget må klare seg uten kaptein Mats Trygg og nyervervelsen Jason Krog i første kamp. Se Kenneth Larsens laguttak her!

Før nedslepp: Bili Tygri Liberec - Lørenskog IK - les hele saken

Lørenskog-gutta er på plass i Liberec og er klare for CHL-start. Klikk her for å lese hvordan den første dagen av lagets Europa-tur har vært. 

Reisebrev fra Tsjekkia - les hele saken

Om 48 timer droppes Lørenskog-guttas Europa-eventyr i gang. Kampene mot Bili Tygri Liberec og TPS kan streames på nettsidene til Champions Hockey League. 

Slik følger du Lørenskog-gutta i CHL - les hele saken

Det er kun 4 dager til Lørenskog-guttas CHL-premiere! Klikk her for å se portrettbilder av spillerne i den nye drakta. Foto: Nora Lundqvist

Se de nye portrettene her


(Storhamar - Lørenskog 3-1). Etter en tung kamp mot Storhamar er det dags for å heve hodet og rette blikket mot Champions Hockey League for Patrik Vaakanainen og resten av Lørenskog-gutta. 

- En nyttig gjennomkjøring - les hele saken

CHL-premieren nærmer seg med stormskritt for Lørenskog-gutta, og tirsdag kveld fortsetter laget oppkjøringen på borteis mot Storhamar. 

Ny tøff test venter Lørenskog-gutta - les hele saken

(Frisk Asker - Lørenskog 1-5). Patrick Ulriksen vartet opp med to klassescoringer da Lørenskog-gutta gikk seirende ut av søndagens treningskamp mot Frisk Asker.

Ulriksen-dobbel i Lørenskog-debuten - les hele saken

Sommerens første treningskamp nærmer seg for Lørenskog-gutta. Søndag klokken 17.00 gjester romerikingene Askerhallen for å måle krefter mot Sune Bergmans mannskap. 

Frisk Asker første test - les hele saken


Lørenskogs CHL-drakter er blitt tatt godt imot av hockeyfolket. Drakten kan nå kjøpes i den offisielle webshoppen til Champions Hockey League.

- Den fineste Lørenskog-drakta jeg har sett - les hele saken

Her ser du Magnus Brekke Henriksen og Alexander Larsson i draktene Lørenskog-gutta skal bruke i Champions Hockey League. Klikk her for å lese mer om Europa-eventyret som venter.

Her er CHL-draktene - klikk her for mer info om gruppespillet

Unge Magnus Brekke Henriksen fortsetter å imponere. Dagen etter at han ble Lørenskogs Ironman på Olympiatoppen ble han kalt inn til kommende helgs landslagssamling av Petter Thoresen. 

Brekke kalt inn til A-landslaget - les hele saken

Lørenskog-gutta er i full gang med oppkjøringen til Champions Hockey League og GET-ligaen. Hovedtrener Kenneth Larsen er godt fornøyd med arbeidsinnsatsen mannskapet har lagt ned de første dagene. 

- Gutta virker heltente - les hele saken


Ian Andersen er en av sannsynligvis svært få som både har jobbet i NHL og med indisk hockey. Nå ser han frem til å starte et nytt kapittel i trenerkarrieren - som Kenneth Larsens assistent. 

Han er Larsens nye assistent - les hele saken

Stortalentet Petter Grønstad har skrevet under en treårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb. Dermed har Kenneth Larsen fått på plass siste brikke i troppen for sesongen 2016/17.

Petter Grønstad klar for tre nye år i Lørenskog - les hele saken

Jason Krog har en CV ingen tidligere Lørenskog-spillere kan matche og bidro sterkt til at franske Rouen vant både serie og sluttspill forrige sesong. Nå ser han frem til å starte et nytt kapittel med Lørenskog i Norge. 

- Sulten på en ny tittel - les hele saken

Ny serieåpning mot Kongsvinger, oktoberfestkamp mot Lillehammer og dobbelderby mot Vålerenga i romjula. Sjekk ut serieoppsettet som venter for Lørenskog-gutta i GET-ligaen 2016/17 her!

Serieoppsettet er klart - les hele saken


Er du klar for nye magiske øyeblikk i brakka bak Metrosenteret til høsten? Nå kan du enkelt bestille sesongkort rett fra lik.no!

Nå er det enklere å bestille sesongkort! - les hele saken

Lørenskog fortsetter lagbygget og styrker de defensive rekkene med Patrick Ulriksen. 26-åringen, som hadde sin beste sesong i karrieren i 15/16, mener romeriksklubben er riktig sted å være for å fortsette utviklingen. 

- Vil ta nye steg med Lørenskog - les hele saken

Jeff Jakaitis var en viktig brikke for Lørenskog i sesongen 2015/16. Nå er det klart at målvakten blir værende på Romerike. 

Jakaitis forlenger med Lørenskog - les hele saken

Her viser Tan Hellerød, Julian Nylen, Sebastian Johansen og Patrik Vaakanainen frem lagbildet som ble tatt etter at de vant Norway Supercup med Lørenskog  i 2011. Nå er juniorkvartetten klare for å ta nye steg sammen i GET-ligaen.

- En gjeng med stort potensiale - les hele saken


Et nærmest evigvarende skademareritt ødela store deler av Lørenskogs jubelsesong for Peter Messa. Nå kjører den rutinerte backen knallhardt på sammen med lagkameratene for å slå tilbake i 2016/17.

- Motivasjonen er på topp - les hele saken

Etter braksesongen som ga sølv i både serie og sluttspill går Lørenskog Ishockeyklubb nye tider i møte. Vi satser knallhardt også utenfor isen og har styrket klubbens utenomsportslige apparat. I dette innlegget vil du kunne lese mer om tiltakene og våre sportslige ambisjoner.

Veien videre for Lørenskog IK Elite - les hele saken

Magnus Brekke Henriksen er innkalt til informasjonsmøte for landslagskandidater for sesongen 2016/17. Også flere andre Lørenskog-spillere skal delta på samlingen som holdes mandag 13. juni. 

På blokka til den nye landslagssjefen - les hele saken

Lørenskog styrker på løpersiden og signerte i helgen Mikael Dokken, som har over 300 GET-ligakamper for Frisk Asker. Les Dokkens tanker om sesongen som venter og mer om lagbygget her!

Mikael Dokken klar for Lørenskog - les hele saken


For Olai Sveine Johannessen har våren bydd på mer enn et eventyrlig sluttspill. Etter fem tøffe år med formler, x-er og y-er er nemlig mastergraden i matematikk i boks for 24-åringen.

- Man må gå «all in» - les hele saken

Kunne du tenke deg å være med og bidra for utviklingen til CHL og gjøre Lørenskog mer synlig på sosiale medier? Champions Hockey League er nå på jakt etter egne fanambassadører.

#GreatDayAtCHL: Vil du bli vår ambassadør? - les hele saken

De tsjekkiske mesterne fra Liberec og finske TPS Turku blir Lørenskog-guttas motstandere i Gruppe H i Champions Hockey League til høsten. Nå er kampoppsettet klart. 

CHL: Slik blir gruppespillet - les hele saken

Etter seks sesonger i Lørenskog Ishockeyklubb venter nye eventyr for Mats Frøshaug. Kommende sesong skal 27-åringen spille for nyopprykkede Västerviks IK i Allsvenskan. 

Mats Frøshaug til Allsvenskan - les hele saken


Jonas Djupvik Løvlie har skrevet under en ny toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb. Dermed er en meget viktig brikke på plass i troppen foran sesongen 2016/17.

Djupvik Løvlie forlenger med Lørenskog - les hele saken

Mats Trygg spiller i disse dager sitt 18. Hockey-VM for Norge. Veteranen mener nivået kanskje er jevnere og tøffere enn noen gang. 

- Hockey-VM har aldri vært jevnere - les hele saken

I morgen får vi vite hvem som blir Lørenskogs motstandere i Champions Hockey League til høsten. Gruppetrekningen kan sees live på CHLs nettsider.

CHL: La eventyet begynne! - les hele saken

Henrik Ødegaard, Mats Trygg og Robin Dahlstrøm er med i Roy Johansens aller siste VM-tropp. Vi gratulerer Lørenskog-gutta med uttaket!

Tre Lørenskog-spillere til VM - les hele saken


Proshoppen i Lørenskog ishall er åpen under helgens landskamper. Her får du kjøpt både replicadrakter, skjerf, luer og annet diverse supporterutstyr. Kjøp billetter til kampene mot Frankrike her. 

Salg av supporterutstyr - les hele saken

Lørenskogs Robin Dahlstrøm, Stefan Espeland, Mats Trygg og Henrik Ødegaard er med i den stjernespekkede troppen som tar imot Frankrike i Lørenskog ishall denne helgen. Kjøp billetter til kampene her.

Stjernespekket landslagstropp - les hele saken

Førstkommende helg avslutter det norske herrelandslaget VM-oppkjøringen med to kamper mot Frankrike i Lørenskog ishall. Følg denne linken for å kjøpe billetter!

Landslagshockey i Lørenskog ishall - les hele saken

Det endte ikke som vi hadde håpet, men vi har likevel mye å være stolte av. Tusen takk til alle for en fantastisk sesong! 

Tusen takk! - les hele saken


Fredag kveld venter Lørenskogs desidert viktigste kamp på fire år. Steffen Thoresen forteller at Lørenskog-gutta er stinne av selvtillit og har klokketro på at laget skal slå tilbake hjemme i brakka.

- Aldri vært kulere å spille i Lørenskog - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 3-2 OT). Det måtte spilleforlengelse til for å avgjøre den femte finalen i DNB Arena. Der trakk vertene det lengste strået bare sekunder etter en gedigen Lørenskog-sjanse. 

Kniven på strupen - les hele saken

Det har for alvor dratt seg til i kampen om NM-gullet. I kveld venter en svært viktig bortekamp i DNB Arena for Nathan Longpre og resten av Lørenskog-gutta. 

Nå er det best av tre - les hele saken

(Lørenskog - Stavanger 4-1). Med 2420 på plass i Lørenskog-brakka leverte Steffen Thoresen og lagkameratene en bunnsolid opptreden og utlignet til 2-2 i finaleserien. 

Herjet foran stappa tribuner - les hele saken


Skauen Support og resten av klubbens støttespillere har vært med på å gjøre Lørenskog ishall til et fort i sluttspillet. Klokken 19.00 i kveld er det duket for ny hockeyfest i brakka bak Metrosenteret. 

Mandagsfest i Lørenskog-brakka - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 2-0). Vertene var best i den tredje finalen og leder dermed 2-1 i kamper. Etter seks perioder har Lørenskog-gutta fortsatt til gode å score i DNB Arena. 

- Altfor stillestående - les hele saken

Etter to finaler er Lørenskog og Stavanger like langt i gullkampen. Klokken 16.00 i dag møtes lagene igjen i Stavangers storstue. 

Nye muligheter i DNB Arena - les hele saken

Stefan Espelands er tatt ut årets lag i GET-ligaen for hans forrykende innsats i Lørenskog-drakta denne sesongen. Vi gratulerer #17 med nok en utmerkelse!

Espeland på årets lag - les hele saken


(Lørenskog - Stavanger 4-3 OT). Etter 60 nervepirrende minutter dominerte Lørenskog-gutta fullstendig i spilleforlengelsen og utlignet til slutt til 1-1 i finaleserien mot Oilers. 

- Støtten fra tribunen ble avgjørende - les hele saken

Nye muligheter venter Lørenskog-gutta på isen i brakka bak Metrosenteret klokken 19.00 i kveld. Les deg opp foran den andre finalen mot Stavanger Oilers her. 

Klare for nye tak - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 1-0). Til tross for tidvis dominans ville ikke pucken inn for Lørenskog-gutta. Dermed endte en meget nervepirrende åpning på årets finaleserie med knapp seier til vertene.

Fikk aldri uttelling - les hele saken

Både Nathan Longpre, som misset store deler av semifinaleserien mot Vålerenga, og Alexander Larsson er med i troppen som starter kampen om NM-gullet i kveld. 

Larsson og Longpre tilbake - les hele saken


Lørenskog-gutta møter Stavanger Oilers i kampen om bøtta etter at den regjerende mesteren trakk det lengste strået i kamp 7 mot Storhamar lørdag kveld.

Slik blir finaleserien - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 5-2). Med en fantastisk opptreden stemplet Lørenskog-gutta finalebilletten foran stappfulle tribuner. 

Lørenskog-gutta klare for finale! - les hele saken

Vi smir mens jernet er varmt og tjuvstarter salget av sesongkort for ishockeysesongen 2016/17! Sjekk ut info om de forskjellige pakkene og priser her. 

Sesongkortsalget for 16/17 er igang! - les hele saken

Etter fire nervepirrende derbyer får Lørenskog-gutta muligheten til å avgjøre semifinaleserien mot Vålerenga når lagene møtes igjen tirsdag kveld. Billettsalget starter klokken 17.00. 

Alle mann til Lørenskog ishall! - les hele saken


(Vålerenga - Lørenskog 2-3). Mens samtlige 4500 som var tilstede i Jordal amfi forberedte seg på spillerforlengelse bestemte Mats Trygg og lagkameratene seg for at nok er nok. 

Fikk drømmetreff i nest siste sekund - les hele saken

Etter tre beinharde matcher er Lørenskog-gutta i føringen i finalejakten. I ettermiddag venter en ny knokkelkamp på borteis. 

Forventer fullt trøkk - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 3-1). Det var elektrisk stemning i Lørenskog ishall da James Sixsmith og lagkameratene vartet opp med en ny snuoperasjon foran fulle tribuner. 

- Aldri hørt et sånt brøl her - les hele saken

Alt ligger til rette for at det blir et fyrverkeri av en hockeykveld på Lørenskog når den tredje semifinalen mot Vålerenga går av stabelen fredag klokken 19.00.

Er du klar for ny hockeyfest? - les hele saken


(Vålerenga - Lørenskog 3-2). Vålerenga slo tilbake på hjemmeis onsdag kveld og utlignet dermed til 1-1 i semifinaleserien. Lagene møtes igjen i Lørenskog ishall på fredag. 

Like langt etter to - les hele saken

Det ble beintøft og svært jevnt da semifinaleserien mellom Lørenskog og Vålerenga startet mandag. James Sixsmith tror kveldens kamp på borteis blir enda tøffere. 

LIK TV: - Alltid tøft på Jordal - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 3-2). Foran fullstappa tribuner kriget Lørenskog-gutta seg til seier og tok dermed kommandoen i semifinaleserien mot erkerivalen.

En festaften i Lørenskog ishall - les hele saken

Etter en tøff kvartfinaleserie mot Stjernen fortsetter sluttspillet for Lørenskog-gutta i kveld. Praktisk informasjon om billettsalg og andre ting for semifinalene mot Vålerenga finner du her. 

I kveld starter semifinalene - les hele saken


Det er sjeldent mangel på temperatur på isen og tribunene når rivalene fra Lørenskog og Vålerenga møtes. Stefan Espeland gleder seg til semifinaleserien mot sin tidligere klubb. 

Klare for krig - les hele saken

(Stjernen - Lørenskog 3-4 2OT). Robin Sterner ble den store helten da Lørenskog-gutta stempler semifinalebilletten mandag kveld. I neste runde møter romerikingene Vålerenga. 

Møter Vålerenga i semifinalene - les hele saken

En ny knokkelkamp venter Lørenskog-gutta i Fredrikstad i kveld. Les deg opp foran den sjette kvartfinalen her. 

Nye muligheter på borteis - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 2-3). Lørenskog-gutta herjet til tider med motstanderne i den 5. kvartfinalen, men svak åpning kostet vertene dyrt. 

Kom igang for sent - les hele saken


Tidligere denne uken skrev Villiam Strøm under en ny toårskontrakt for Lørenskog. Nå er det også klart at backpartneren hans, unge Maksims Ponomarenko, blir værende i Lørenskog. 

Tre nye år for Ponomarenko - les hele saken

(Sparta - Lørenskog 1-3). Under en uke etter U16-lagets NM-triumf i Stavanger fulgte Lørenskogs U20-gutter opp med et historisk NM-gull. Les om lagets eventyrlige sluttspillsreise her!

U20-NM: Comeback-kongene sikret gullet! - les hele saken

Han har hatt store steg denne sesongen og blitt en meget viktig del av Lørenskogs forsvarskorps. Nå har Villiam Strøm skrevet under en ny toårskontrakt med klubben. 

- Stortrives i Lørenskog - les hele saken

Alt ligger til rette for at det blir en heidundranes hockeykveld på Lørenskog når den femte kvartfinalen mot Stjernen går av stabelen lørdag klokken 16.00.

Er du klar for hockeyfest? - les hele saken


(Stjernen - Lørenskog 0-4). Etter en solid borteopptreden får Lørenskog-gutta muligheten til å avgjøre kvartfinalen på hjemmeis på lørdag. Robin Dahlstrøm har ikke tenkt til å la muligheten gå.

Kan avansere på lørdag - les hele saken

Lørenskog-gutta leder 2-1 i kamper over Stjernen i kvartfinalen og må regne med å få beinhard kamp når lagene møtes igjen i Fredrikstad i kveld. 

Knokkelkamp i vente - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 4-1). Etter søndagens stortap svarte Jeff Jakaitis og lagkameratene med en ny god opptreden på hjemmeis og er dermed tilbake i føringen i jakten på semifinalebilletten. 

Slo kraftig tilbake på hjemmeis - les hele saken

Lørenskog-gutta ble løftet frem av hjemmefansen i den første kvartfinalen. Mats Frøshaug og Jonas Djupvik Løvlie håper det blir like bra trøkk på tribunene i kveld.

- Skauen gjorde en kanonjobb - les hele saken


Etter semifinalethrilleren mot Manglerud Star møter U20-gutta Sparta, som havnet på 6. plass i serien, i finalene. Første kamp spilles i Sarpsborg i kveld. 

U20-gutta klare for finale! - les hele saken

(Stjernen - Lørenskog 7-4). Etter at Lørenskog dominerte den første kvartfinalen slo Stjernen kraftig tilbake på hjemmeis søndag kveld. Dermed er lagene like langt i jakten på semifinalebilletten. 

Stjernen slo tilbake - les hele saken

Lørenskog-gutta vartet opp med festhockey i den første kvartfinalen mot Stjernen. Nathan Longpre mener laget må være forberedt på tøffere motstand i søndagens oppgjør. 

- Vi må nullstille oss - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 7-1). Etter å ha tapt mot Stjernen i nest siste serierunde svarte Lørenskog-gutta med en bunnsolid opptreden i første kvartfinale.

Pangstart på sluttspillet - les hele saken


I kveld klokken 19.00 smeller det i Lørenskog ishall. Kom i riktig stemning før nedslepp med vår nye introvideo og sluttspillspromo! Vi garanterer at gåsehudfaktoren er høy. 

Bli med på moroa! - les hele saken

Lars Erik Spets er overbevist om at Lørenskog-troppen har det som trengs for å nå langt i årets sluttspill, men mener samtidig at laget trenger full støtte fra supporterne for å lykkes. 

Mener støtten fra tribunen kan avgjøre alt - les hele saken

Sitter det langt inne å ofre fredagstacoen? Frykt ikke! Vi åpner dørene til «Klubben» og serverer taco foran morgendagens kvartfinale mellom Lørenskog og Stjernen. 

Ompa inviterer til tacofredag - les hele saken

Lørenskog-gutta dro i land en sterk 5-3-seier mot Stavanger Oilers i siste serierunde. Nå retter mannskapet blikket mot sluttspillet, hvor Stjernen venter i første runde. 

Møter Stjernen i kvartfinalen - les hele saken


Uansett hvordan kveldens kamp i DNB Arena ender har Lørenskog-gutta levert en historisk god grunnserie. Les deg opp foran bataljen mot seriemesterne fra Rogaland her. 

Aldri vært bedre i grunnserien - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 1-4). Alexander Larsson og lagkameratene pepret Stjernen-keeper Brady Hjelle med skudd, men svært lite gikk Lørenskog-guttas vei i den nest siste serierunden.  

Seiersrekken stoppet - les hele saken

Lørdag klokken 16.00 starter Lørenskog-guttas siste hjemmekamp i grunnserien. Forsvarsbauta Henrik Ødegaard venter hardt kamp om poengene. 

Venter tøff motstand i siste hjemmekamp - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 4-5). Takket være en sen scoring og et tigersprang av de sjeldne av Jeff Jakaitis ni sekunder før slutt tok Lørenskog-gutta deres syvende strake trepoenger. 

Reddet gullhåpet ni sekunder før slutt - les hele saken


En ny måned byr på nye muligheter, og etter å ha vunnet seks av seks kamper i februar håper Kenneth Larsens menn å fortsette i samme spor når laget gjester Kristins hall i kveld. 

Lillehammer neste stopp for Lørenskog-gutta - les hele saken

Førstkommende lørdag, 5. mars, åpner vi dørene til "Klubben" og inviterer til hockeyvorspiel før Lørenskog-guttas hjemmekamp mot Stjernen. 

Velkommen til hockeyvorspiel! - les hele saken

Med syv målpoeng på de fire første kampene etter landslagsoppholdet har James Sixsmith nådd en imponerende milepæl i Lørenskog-drakta. 

Har rundet 200 poeng i GET-ligaen - les hele saken

(Lørenskog - Manglerud Star 2-1). Med seks trepoengere av seks mulige i februar måned har Lørenskog-gutta sikret 2. plassen i GET-ligaen. 

Full pott i februar - les hele saken


Joacim Sundelius og Mats Frøshaug er endelig friskmeldt og gjør comeback når Lørenskog-gutta tar imot Manglerud Star på hjemmeis klokken 17.00 i kveld. 

Sundelius og Frøshaug tilbake - les hele saken

Ventetiden for den nye utgaven av Istid er snart over. I uke 10 vil ei rykende fersk blekke, med godt og variert lesestoff, distribueres til 15 000 husstander i Lørenskog Kommune. 

Nytt Istid er på vei! - les hele saken

Med tre målgivende pasninger i gårsdagens match mot Sparta er Stefan Espeland oppe i 32 poeng denne sesongen. Aldri før har en norsk back produsert mer i Lørenskog-drakta i løpet av én sesong. 

Espeland på rekordjakt - les hele saken

(Sparta - Lørenskog 2-5). Lørenskog-gutta var best i torsdagens toppoppgjør i Sparta amfi og tok deres femte strake seier. Dermed har romerikingene ni poengs forsprang på sarpingene i sølvkampen.

Jerngrep om andreplassen - les hele saken


En tøff og svært viktig bortekamp venter Lørenskog-gutta i kveld. Les deg opp foran bataljen mot Sparta Warriors her. 

Møter ligaens beste overtall - les hele saken

Har du lyst til å bli med på Lørenskog Ishockeyklubbs satsing? Vi ønsker å styrke teamet utenfor isen og søker nå etter selgere som skal jobbe opp mot næringslivet på Romerike. 

Vil du bli en del av laget? Vi søker selgere! - les hele saken

(Lørenskog - Frisk Asker 3-1). En ny sterk hjemmeopptreden sikret Lørenskog-gutta sesongens femte seier mot Frisk Asker.

LIK TV: Sterk seier på hjemmeis - les hele saken

Etter en sterk seier mot Storhamar på torsdag venter en ny, tøff utfordring på hjemmefronten for Lørenskog-gutta i dag. Les deg opp foran møtet med Frisk Asker her. 

LIK TV: Frisk Asker neste - les hele saken


(Lørenskog - Storhamar 5-0). Lørenskog-gutta startet serieinnspurten på best mulig måte og feide Storhamar av isen torsdag kveld. 

LIK TV: - Ga dem aldri sjansen - les hele saken

To tøffe hjemmekamper på tre dager venter Lørenskog-gutta denne uken. Torsdag får Nathan Longpre og lagkameratene besøk av Storhamar, før Frisk Asker gjester Lørenskog ishall på lørdag.

To tøffe hjemmekamper i vente - les hele saken

Han fyller 40 år i juni, men holder fortsatt koken - mildt sagt! Møt Lørenskog-kaptein, gullpuckvinner og evighetsmaskingen Mats Trygg i LIK TVs nye spalte.

LIK TV: Møt Mats Trygg - les hele saken

(Vålerenga - Lørenskog 1-2). Takket være iherdig laginnsats, stor offervilje og et snev av sinnssykhet dro Lørenskog-gutta i land en sterk seier mot erkerivalen.

Lørenskog-gutta best på Jordal - les hele saken


Etter å ha tapt de siste to matchene mot Vålerenga er Lørenskog-gutta sugne på å slå tilbake når de to rivalene møtes i Jordal amfi lørdag ettermiddag. 

Klare for derby - les hele saken

(Lørenskog - Kongsvinger 3-2). Med to scoringer i tredjeperioden snudde Lørenskog-gutta til seier og fikk med seg tre meget viktige poeng videre i sammendraget. 

LIK TV: Kamp helt til døra - les hele saken

Kun ni serierunder gjenstår av GET-ligaen 2015/16. I kveld starter Henrik Ødegaard og Lørenskog-gutta serieinnspurten på hjemmeis mot Kongsvinger Knights. 

LIK TV: Klar, ferdig, kjør! - les hele saken

Etter å ha vært ligget rett ut i en uke med influensa er James Sixsmith friskmeldt og klar for ukens kamper mot Kongsvinger og Vålerenga. 

Klar for de siste ni - les hele saken


(Lørenskog - Stavanger 1-3). En svak åpning ble nok en gang skjebnesvanger for Lørenskog-gutta i møte med Stavanger Oilers. 

Startproblemer ødela toppoppgjøret - les hele saken

En steintøff oppgave venter Lørenskog-gutta i den 36. serierunden. Les deg opp foran oppgjøret mot Stavanger Oilers og se intervjuer med Mats Trygg og Kenneth Larsen her. 

LIK TV: - Må opp på max - les hele saken

(Stjernen - Lørenskog 3-5). Lørenskog-gutta er tre poeng rikere etter å ha leverte en sterk borteopptreden i Stjernehallen. Nå flytter laget fokuset mot lørdagens batalje mot serielederen.

Perfekt oppladning til toppoppgjøret - les hele saken

To strake seire har gitt Lørenskog-troppen en etterlengtet selvtillitsboost, men i løpet av de neste dagene venter to beinharde tester på mannskapet til Kenneth Larsen.

LIK TV: Tøffe kamper i vente - les hele saken


(Lørenskog - Lillehammer 3-1). Tre scoringer i løpet av kampens siste ti minutter sørget for at Lørenskog-gutta fikk med seg tre nye og meget viktige poeng videre i sammendraget.

Viktig snuoperasjon på hjemmeis - les hele saken

Alexander Larsson er fit for fight og med i troppen som tar imot Lillehammer i kveld. Les deg opp foran matchen i Lørenskog ishall og se intervjuer her!

Larsson tilbake mot Lillehammer - les hele saken

(MS - Lørenskog 2-5). Steffen Thoresen stod uten tvil for kveldens prestasjon da han klinket inn sin 12. scoring for sesongen og sørget for at Lørenskog-gutta vant 5-2 i Manglerudhallen.

«Slicet» spikeren inn i kista - les hele saken

Manglerud Star har gitt Lørenskog-gutta meget hard kamp om poengene så langt denne sesongen. I kveld skal de to lagene ut i krigen på ny. 

LIK TV: Nye muligheter mot MS - les hele saken


(Lørenskog - Sparta 2-7). Stefan Espeland slaktet den kollektive innsatsen etter at Lørenskog-gutta ble knust i søndagens toppoppgjør mot Sparta.

Sesongverste på hjemmeis - les hele saken

Etter å ha dratt i land en meget sterk trepoenger borte mot Frisk Asker tirsdag venter en ny beintøff utfordring på Lørenskog-gutta på hjemmeis i kveld. 

- Alle må stå frem - les hele saken

Lørenskogs assisterende kaptein, Henrik Ødegaard, utestenges i fem kamper for taklingen på Frisk Askers Christian Kåsastul.

5 kamper karantene for Ødegaard - les hele saken

30. januar inviterer vi hele Lørenskog-familien og tilreisende Stavanger-supportere til «Afterhockey» i Lørenskog ishall!

Velkommen til «Afterhockey» - les hele saken


Lørenskog Ishockeyklubb er på jakt etter en 3-roms leilighet å leie til en av våre spillere ut sesongen. 

Vi er på jakt etter en leilighet - les hele saken

(Frisk Asker - Lørenskog 0-2). To dager etter smellen mot Storhamar slo Lørenskog-gutta tilbake med en solid kollektiv opptreden og tok sesongens fjerde seier mot Frisk Asker.

LIK TV: Svarte med solid lagseier - les hele saken

Villiam Strøm har stor tro på at Lørenskog-gutta slår tilbake når romerikingene gjester Askerhallen klokken 19.00 i kveld. Les deg opp foran oppgjøret her!

LIK TV: Optimistisk før kveldens match - les hele saken

Det er bare å ta av seg hatten for jobben som gjøres i klubbens yngre avdeling: Hele syv Lørenskog-spillere skal representere Norge under Ungdoms-OL i Lillehammer i februar!

7 Lørenskog-spillere til #Lillehammer2016 - les hele saken


Kanadieren Ryan Caldwell, med solid erfaring fra både AHL og toppligaene i Finland og Tyskland, har signert for Lørenskog Ishockeyklubb.

Lørenskog styrker backkorpset - les hele saken

Norges Ishockeyforbund har sluppet sluttspillsdatoene for sesongen 2015/16. Kampen om bøtta starter 11 mars!

Sluttspilldatoene er klare - les hele saken

(Storhamar - Lørenskog 6-2). Etter søndagens nederlag mot Storhamar står Lørenskog-gutta med fem poeng på de siste fem kampene. Stefan Espeland er ikke i tvil om hva som gjelder fremover.

- Skal være vanskeligere å møte - les hele saken

Etter torsdagens 4-1-seier mot Kongsvinger venter en ny utfordring i Hedmark for Lørenskog-gutta. Les deg opp foran dagens match mot Storhamar her. 

Tøff bortematch på agendaen - les hele saken


(Kongsvinger - Lørenskog 1-4). Unge Joachim Svendsen stod en kanonkamp mellom stengene da Lørenskog-gutta sikret årets første trepoenger.

LIK TV: Storspilte i Kongshallen - les hele saken

Robin Dahlstrøm er fit for fight og reiser med resten av Lørenskog-gutta til Kongsvinger for å kjempe om nye poeng i kveld. Les deg opp foran oppgjøret her.

LIK TV: Dahlstrøm tilbake mot Knights - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 1-2). Lørenskog-gutta kom aldri skikkelig igang foran en nesten fullsatt Lørenskog ishall og lot erkerivalene fra Oslo stikke av med poengene i årets første match.

LIK TV: Skuffet mot erkerivalen - les hele saken

Unge Magnus Brekke Henriksen har imponert stort i GET-ligaen denne sesongen. Nå er 19-åringen nominert til prisen GET Rookie of the Year. 

- Minner om Vikingstad på sitt beste - les hele saken


En hektisk uke venter Lørenskog-gutta, som åpner 2016 med fire kamper på åtte dager. I morgen får rødtrøyene besøk av Vålerenga.

LIK TV: Intens start på året - les hele saken

2015 går mot slutten og rett rundt hjørnet venter et nytt år med nye med muligheter. Her er et tilbakeblikk på året som har gått.

Et tilbakeblikk på 2015 - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 7-2). Lørenskog-gutta fikk det svært tøft i onsdagens match mot Stavanger Oilers og går dermed inn i 2016 fire poeng bak serielederne.

- Fortsatt i en god posisjon - les hele saken

Lørenskog-gutten Andreas Røykås Marthinsen (18) er hentet opp til Djurgårdens A-tropp foran onsdagens SHL-kamp mot Brynäs.

Kan få SHL-debut i kveld - les hele saken


I morgen tar Steffen Thoresen og lagkameratene turen til DNB Arena. Vi åpner dørene til «Klubben» og inviterer hele Lørenskog-familien til å se storkampen mot Stavanger Oilers.

Se toppoppgjøret i Lørenskog ishall - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 5-4 OT). Lørenskog-gutta er ett poeng nærmere tabelltoppen etter at Henrik Ødegaard sikret rødtrøyene trakk det lengste strået i mandagens batalje mot Stjernen.

LIK TV: Ødegaard matchvinner i romjulsthriller - les hele saken

Tony Romano og Henrik Ødegaard forteller at kroppen verker etter å komme i gang igjen etter juleferien. Les deg og foran kveldens match i Lørenskog ishall og se intervjuer her. 

LIK TV: Lørenskog-gutta klare for Stjernen - les hele saken

Om under 48 timer er det duket for årets romjulskamp i Lørenskog ishall. Her gir hovedtrener Kenneth Larsen en statusoppdatering foran oppgjøret mot Stjernen.

Spent før romjulskampene - les hele saken


Lørenskogs trenerteam fikk i går en etterlengtet gladnyhet i forbindelse med skadesituasjonen: Peter Messa slipper operasjon og kan begynne og trene på is igjen etter jul.

Gladnyhet for Messa - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 0-5). Jeff Jakaitis og et tynt, men solid Lørenskog-forsvar stengte døra og sikret tre nye poeng i siste kamp før jul. Dermed står Lørenskog-gutta med 14 seire på de siste 17 kampene.

LIK TV: Snørte igjen gavesekken - les hele saken

En tøff bortekamp i OL-byen er Lørenskog-guttas siste utfordring for juleoppholdet. Les deg opp foran oppgjøret mot Lillehammer her.

Jakter tre poeng i Kristins hall - les hele saken

Petter Grønstad, Magnus Brekke Henriksen og flere andre Lørenskog-gutter er klare for det kommende U20-verdensmesterskapet i Østerrike. 

Grønstad og Brekke til VM - les hele saken


(Lørenskog - Manglerud Star 4-3). MS ga nok en gang Lørenskog-gutta kamp til døra, men to scoringer av Joachim Sundelius i midtperioden sørget for at rødtrøyene stakk av med seieren.

LIK TV: Viktig trepoenger mot MS - les hele saken

I kveld er siste sjanse til å se Lørenskog-gutta på hjemmeis før juleoppholdet. Les deg opp foran oppgjøret mot Manglerud Star her.

Siste hjemmekamp før jul - les hele saken

Tony Romano, Robin Sterner og Alexander Larsson har trent for fullt med laget denne uken og meldes klare for kamp. Importtrioen ventes å spille mot Manglerud Star i morgen kveld. 

LIK TV: Klare for match - les hele saken

Robin Dahlstrøm har hatt en forrykende start på Lørenskog-oppholdet. Nå har løperen forlenget kontrakten med romeriksklubben. 

LIK TV: Dahlstrøm forlenger kontrakten - les hele saken


Vi er stolte av å presentere medieteamets aller nyeste prosjekt: Magasinet Istid. 1. utgave har gått i trykken og er snart klar for distribusjon til 30.000 husstander på Romerike.

Spennende nyhet fra medieteamet! - les hele saken

Robin Dahlstrøm skal nok en gang ut i krigen for herrelandslaget, mens en haug med andre Lørenskog-spillere skal representere aldersbestemte landslag i desember. Se full oversikt her!

Dahlstrøm klar for landslagsspill - les hele saken

Alexander Larsson er imponert over måten unggutta har stått frem den siste tiden. Se intervju med svensken og 18 år gamle Sebastian Johansen her. 

LIK TV: Skryter av unggutta - les hele saken

(Sparta - Lørenskog 4-3 OT). Vertene ble til slutt for sterke, men Sebastian Johansen og Lørenskog-gutta viste nok en gang god lagmoral og kriget seg til ett poeng.

- Vi fortjente mer - les hele saken


Lørenskog-gutta møter hjemmesterke Sparta i den 23. serierunden. Les deg opp foran oppgjøret her.

Ny tøff match på borteis - les hele saken

(Frisk Asker - Lørenskog 0-4). James Sixsmith og Lørenskog-gutta er tilbake på vinnersporet etter en solid borteopptreden mot Frisk Asker.

LIK TV: Herjet i toppoppgjøret - les hele saken

(Vålerenga - Lørenskog 4-1). Lørenskog-gutta ble hardt straffet av gamle kjente i tirsdagens match mot Vålerenga og gikk på sesongens første tap mot erkerivalen.

LIK TV: Senket av gamle kjente - les hele saken

Unge Niklas Andresen er tilbake i Lørenskog og er med i troppen som møter Vålerenga i kveld. Les deg opp foran oppgjøret her.

Niklas Andresen vender hjem - les hele saken


(Lørenskog - Storhamar 3-4). Robin Dahlstrøm og Lørenskog-gutta manglet det lille ekstra i lørdagens batalje mot Storhamar og tapte for første gang på halvannen måned. 

LIK TV: Punktum for rekordmarsjen - les hele saken

Under dagens kamp i Lørenskog ishall stiller Hockey Mot Kreft med egen stand for å verve medlemmer og selge effekter. Hele overskuddet vil gå til barna på Ahus.

Hjelp oss å hjelpe! - les hele saken

Etter å ha snudd til seier på dramatisk vis mot Vålerenga på torsdag venter nok en tøff utfordring for Lørenskog-gutta. Les deg opp foran kveldens batalje mot Storhamar her.

Storhamar neste - les hele saken

Både spørsmålene og reaksjonene har vært mange etter gårsdagens kamp mot Vålerenga. Her kommer en statusoppdatering.

Ute på ubestemt tid - les hele saken


(Vålerenga - Lørenskog 1-2 e.str.). På dramatisk vis snudde Lørenskog-gutta til seier i Jordal amfi og inntok tabelltoppen. Men kvelden var ikke bare preget av jubel. 

Tabelltopp for Lørenskog-gutta - les hele saken

En beinhard periode med 5 tøffe matcher på 10 dager venter Lørenskog-gutta. I kveld gjester romerikingene Jordal amfi.

Vi prøver igjen... - les hele saken

Førstkommende lørdag er det hockeyfest i Lørenskog ishall. Storhamar kommer på besøk og klubbens huskokk, Trond "Ompa" Andersen, inviterer hele Lørenskog-familien til juletapas.

Velkommen til juletapas! - les hele saken

Magnus Brekke Henriksen og Petter Grønstad er med i bruttotroppen til U20-landslaget som reiser til Sverige på pre-camp bare noen dager før VM-premieren.

Nærmer seg VM-spill - les hele saken


(Lørenskog - Kongsvinger 5-1). Jonathan Zaar og lagkameratene gjorde jobben mot Kongsvinger og sikret seg tre nye viktige poeng. 

Lørenskog-gutta med tiende strake - les hele saken

Det er duket for ny hockeykveld på Lørenskog! Les deg opp foran søndagens oppgjør mot Kongsvinger Knights her.

Klare for Kongsvinger - les hele saken

(Lørenskog - Stavanger 6-3). Lørenskog-gutta vartet opp med festhockey i tirsdagens toppoppgjør mot Stavanger Oilers og tok deres 9. strake seier.

LIK TV: Tre poeng nærmere toppen - les hele saken

Sist Lørenskog-gutta møtte Stavanger var kampen avgjort etter 20 minutter. Robin Sterner lover at mannskapet skal gjøre hva de kan for å revansjere nederlaget.

LIK TV: Klar for storkamp - les hele saken


Nyheter, sosiale medier, statistikk og LIKTV; last ned appen til Lørenskog Elite og få alt samlet på ett sted!

Nå har vi egen app! - les hele saken

Lørenskog-gutta gjennomførte en solid defensiv opptreden mot Stjernen på lørdag. Magnus Brekke Henriksen håper laget fortsetter i samme spor mot Stavanger i morgen.

LIK TV: - Må tette igjen - les hele saken

(Stjernen - Lørenskog 0-3). En prikkfri opptreden av Jeff Jakaitis og scoringer av Joacim Sundelius, Nathan Longpre og Stefan Espeland sikret Lørenskog-gutta tre nye poeng.

Spikret igjen i plankebyen - les hele saken

Et tøft borteoppgjør står på menyen for Lørenskog-gutta i sesongens 16. serierunde. Les deg opp før bataljen i Stjernehallen her.

Stjernen neste - les hele saken


(Lørenskog - Lillehammer 6-2). Lørenskog-gutta herjet til tider offensivt og fikk endelig revansje mot Lillehammer. Dermed står laget med syv strake seire.

LIK TV: Ny trepoenger på hjemmeis - les hele saken

Klokken 18.30 i kveld kommer Lillehammer på besøk til Lørenskog. Se hva Jonathan Zaar og James Sixsmith, som endelig er tilbake fra skadeoppholdet, tenker om oppgjøret. 

LIK TV: På jakt etter nye poeng - les hele saken

Lyst til å se Stefan Espeland og Robin Dahlstrøm i aksjon under Meca Hockey Games? Vi åpner dørene til "Klubben" og inviterer hele Lørenskog-familien til hockeykveld!

Vi viser landskampene! - les hele saken

Etter seks uker på sidelinjen er James Sixsmith tilbake for fullt. 31-åringen har jobbet knallhardt for å holde på formen under skadeoppholdet. 

LIK TV: - Føler jeg er i kjempeform - les hele saken


Mats Frøshaug må opereres for skaden han pådro seg mot Frisk Asker 24. oktober og er trolig ikke spilleklar før i slutten av februar. 

Ute i minst tre måneder - les hele saken

Visste du at de fire mest effektive spillerne i GET-ligaen er fra Lørenskog? Her er litt statistikk fra sesongen så langt.

Scorer på hvert fjerde skudd - les hele saken

Mens Stefan Espeland og Robin Dahlstrøm skal representere Norge under Meca Hockey Games skal en haug med Lørenskog-spillere ut i aksjon for aldersbestemte landslag denne uken. 

Klare for landslagsspill - les hele saken

(M/S - Lørenskog 2-3 e.str.) På en dag hvor kollektivet leverte noen hakk under pari stod Tony Romano frem og bidro sterkt til at Lørenskog-gutta nå står med seks strake seire.

LIK TV: Romano-magi i Manglerudhallen - les hele saken


Et revansjelystent Lørenskog gjester Manglerudhallen i siste kamp før landslagsoppholdet. Les deg opp før matchen her.

Siste match før landslagspausen - les hele saken

Siden Lørenskog-gutta hadde fri i går kveld tok Jeff Jakaitiv en tur opp til Skedsmo ishall for å gi noen tips og dele litt erfaringer på målvaktstreningen.

LIK TV: Jakaitis på målvaktstrening - les hele saken

Joacim Sundelius har aldri hatt en sterkere sesongåpning. Lørenskog-trener Kenneth Larsen mener arbeidsjernet snart bør inn i landslagsdiskusjonen.

LIK TV: Vil se arbeidsjernet på landslaget - les hele saken

(Lørenskog - Sparta 5-2). Nok en solid prestasjon av kollektivet sørget for at Lørenskog-gutta tok deres femte strake trepoenger.

LIK TV: Ny sterk lagseier - les hele saken


Tempo og disiplin blir avgjørende faktorer i kveldens møte med Sparta, mener Steffen Thoresen. Les deg opp foran oppgjøret her. 

LIK TV: Sparta neste - les hele saken

(Lørenskog - Frisk Asker 6-2). Lørenskog-gutta scoret seks mål og leverte nok en solid opptreden lørdag kveld. Dermed klatret de også forbi Asker-laget på tabellen.

Festhockey mot Frisk Asker - les hele saken

Årets oktoberfest nærmer seg med stormskritt! Her finner du informasjon om arrangementet og program for dagen.

Program for oktoberfesten - les hele saken

Stefan Espeland fortsetter å imponere i Lørenskog-drakta. Og backens forrykende sesongåpning har ikke gått ubemerket hen.

- Kunne ikke fått en bedre start - les hele saken


(Storhamar - Lørenskog 2-3). Herlig lagmoral, solid innsats av Jeff Jakaitis og en frekk styring av Nathan Longpre sikret Lørenskog-gutta en ny trepoenger mot Storhamar.

Ny trepoenger på hedemarken - les hele saken

To tøffe matcher venter Tony Romano og lagkameratene denne uken. Les deg opp før kveldens batalje borte mot Storhamar her.

LIK TV: Storhamar neste - les hele saken

Jeff Jakaitis stoppet alt som kom imot og ble velfortjent kåret til Lørenskogs beste spiller etter derbyseieren mot Vålerenga. Se intervju med sisteskansen her.

LIK TV: I det umulige hjørnet - les hele saken

Stefan Espeland var storfornøyd etter kveldens 4-0-seier mot Vålerenga og mener laget leverte sesongens desidert beste opptreden. Se intervju med backen her.

LIK TV: - En kjempematch - les hele saken


(Lørenskog - Vålerenga 4-0). Med en solid kollektiv opptreden sikret Lørenskog-gutta seg tre svært viktige poeng i søndagens derby mot erkerivalen. 

Lørenskog-gutta med sesongbeste - les hele saken

Henrik Ødegaard er forberedt på krig når Lørenskog-gutta får besøk av Vålerenga klokken 17.00 i dag. Se intervju med Lørenskogs assisterende kaptein her. 

LIK TV: - Det blir en krig - les hele saken

(Kongsvinger - Lørenskog 1-7). Olai Sveine Johannessen takket lagkamerat Petter Grønstad for at han scoret sitt første mål for sesongen da Kongsvinger ble slått 7-1 torsdag kveld. 

LIK TV: - Skal ikke ta æren for den - les hele saken

Kaptein Mats Trygg er én av fire backer som misser kveldens oppgjør mot Kongsvinger på grunn av skade. Les deg opp før møtet med hedmarkslaget her. 

LIK TV: Halve backkorpset ute - les hele saken


TV-kampene for resterende del av 2015 er satt opp. Se hvordan Lørenskog-guttas kampprogram påvirkes her.

Fire nye TV-kamper - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 6-2). Robin Dahlstrøm er ikke i tvil om hva Lørenskog-gutta må jobbe med fremover. Se intervju med 27-åringen etter lørdagens nederlag i DNB Arena her.

LIK TV: - Vi må bli tøffere - les hele saken

Kollektivet må opp på 100% når Lørenskog-gutta gjester DNB Arena lørdag. Les deg opp før det spennende oppgjøret her.

Storkamp i vente - les hele saken

I morgen tar Lørenskog-gutta turen til DNB Arena for å kjempe om nye poeng. Kampen kan du se i «Klubben» i Lørenskog ishall.

Vi viser lørdagens storkamp! - les hele saken


LIK TV tok en prat med Jeff Jakaitis og Jonas Djupvik Løvlie etter torsdagens 4-2-seier mot Stjernen. Hør hva duoen mener de tre poengene betyr for laget her.

LIK TV: - Veldig viktige poeng - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen). Mats Frøshaug scoret sitt 100. GET-ligamål for Lørenskog da rødtrøyene kriget seg til tre poeng mot Stjernen torsdag kveld.

LIK TV: Endelig satt den! - les hele saken

Jonas Djupvik Løvlie og Tony Romano er med i troppen som tar imot Stjernen i Lørenskog ishall i kveld. Les deg opp foran oppgjøret her.

LIK TV: Djupvik og Romano tilbake - les hele saken

Fra i dag kan du nyte fersk pizza og «Ompas» egne hockeyburger i kafeteriaen i Lørenskog ishall.

Utvidet tilbud i kafeteriaen - les hele saken


Ny dato for det avbrutte oppgjøret mellom Vålerenga og Lørenskog er endelig på plass: Kampen spilles tirsdag 1. desember klokken 19.00.

«Tåkekampen» spilles 1. desember - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 3-2 OT). Nathan Longpre og lagkameratene sløste nok en gang med sjansene og gikk på deres tredje strake tap i Kristins hall søndag kveld.

LIK TV: Skuffet etter nytt tap - les hele saken

Etter to skuffende nederlag er det et revansjesugent Lørenskog som gjester Kristins hall i dag. Les deg opp før oppgjøret her.

Nye muligheter i Kristins hall - les hele saken

Tradisjonen lever videre: Lørdag 24. oktober arrangerer vi oktoberfest i Lørenskog ishall i samarbeid med Bertel O. Steen Vare-Last-Buss med moro for både store og små.

Velkommen til oktoberfest! - les hele saken


LIK TV har hatt 50.000 visninger siden satsingen startet denne sommeren. Lørenskogs kommunikasjonssjef, Jonas Bariås, forteller hva klubben har planlagt for å levere et enda bedre produkt.

Ny milepæl nådd for LIK TV - les hele saken

Slik oppsummerer Peter Messa var naturligvis svært skuffet etter torsdagens nederlag mot M/S. Se intervju med den svenske backen her.

LIK TV: - Mye slurv, lite tempo - les hele saken

(Lørenskog - Manglerud Star 1-2). Lørenskog-gutta leverte en svak hjemmeopptreden torsdag kveld og lot Manglerud Star stikke av fra Romerike med alle poengene.

Nytt nederlag for Lørenskog-gutta - les hele saken

18 år gamle Jørgen Grøndahl debuterer for Lørenskogs A-lag hjemme i Lørenskog ishall i kveld. Les deg opp foran oppgjøret mot Manglerud Star her.

Grøndahl debuterer mot M/S - les hele saken


Disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund har gitt Tony Romano to kampers karantene. Lørenskog Ishockeyklubber kommer ikke til å anke vedtaket.

Karantene for Romano - les hele saken

På torsdag er det duket for historiens første duell mellom Mats og Marius Trygg. Lørenskog-kaptein Mats lover at tvillingbroren skal få det tøft da Manglerud Star gjester Lørenskog ishall.

LIK TV: Historisk duell i vente - les hele saken

Drømmer du om å jobbe med markedsføring, som journalist eller i TV-bransjen? Nå får du en ypperlig mulighet til å sikre deg relevant arbeidserfaring.

Medieteamet søker flere bidragsytere - les hele saken

James Sixsmith må belage seg på å tilbringe de neste fem ukene på sidelinjen etter at han brakk tommelen i oppgjøret mot Frisk Asker i forrige uke.

Spilte i 50 minutter med brukket tommel - les hele saken


Lørenskog-gutta var på god vei til å ta deres fjerde strake seier, men i tredjeperioden mot Sparta raknet det fullstendig. Hør hva Steffen Thoresen og lagkaptein Mats Trygg hadde å si etter 4-2-tapet her.

LIK TV: Skuffet over kollapsen - les hele saken

(Lørenskog - Sparta 2-4). Sesongens første nederlag er et faktum for Kenneth Larsen og hans menn etter at Sparta snudde 0-2 til 4-2 i Sarpsborg lørdag.

Raknet i tredjeperioden - les hele saken

Mye mål og høy temperatur har vært en gjenganger i møtene mellom Lørenskog og Sparta de siste årene. Les deg opp før dagens match i Sarpsborg her.

Så vi møtes igjen - les hele saken

Da Henrik Ødegaard sikret Lørenskog-gutta seieren mot Frisk Asker kunne han også juble for sin første scoring som Lørenskog-spiller. Se intervju med matchvinneren her.

LIK TV: - På tide at den kom - les hele saken


(Lørenskog - Frisk Asker 2-1). Lørenskog-gutta måtte grave dypt i torsdagens kamp mot Frisk Asker, men i grevens tid dukket Henrik Ødegaard opp og sikret tre nye poeng for romerikingene.

Sen scoring sikret tre nye poeng - les hele saken

I kveld er det duket for et nytt og spennende oppgjør i Lørenskog ishall. Les deg opp før møte med tabelltoer Frisk Asker her.

Spennende hjemmekamp i vente - les hele saken

I morgen tar Lørenskog-gutta imot Frisk Asker hjemme i Lørenskog ishall. Keeper- og assistenttrener Thomas Tysowsky har ladet opp til matchen på is med Rasta Ishockeyklubb.

LIK TV: - Vi er klare - les hele saken

Jonas Djupvik Løvlie forteller at Lørenskog-gutta jobber hardt for å bygge videre på lørdagens 3-2-seier mot Storhamar. På torsdag gjester Frisk Asker Lørenskog ishall.

LIK TV: - Vi bygger videre - les hele saken


Har du fått med deg TV-serien om 5. divisjonslaget Blaker IL på Sporten.com? Da kommer du garantert til å like dagens innslag på LIK TV!

LIK TV: «Blakern» kommenterer - les hele saken

Gutta var selvsagt storfornøyde med at alle poengene ble hjemme på Lørenskog i kveld. Se intervjuer med matchvinner Stefan Espeland og Robin Dahlstrøm - som startet snuoperasjonen - her. 

LIK TV: - Viser vi har karakter - les hele saken

(Lørenskog - Storhamar 3-2). Etter en svak åpningsperiode plukket Lørenskog-gutta opp hansken og snudde 0-1 til 3-2 mot Storhamar. Les en kort oppsummering av det spennende oppgjøret her.

Kriget seg til tre poeng - les hele saken

Alt ligger til rette for et heidundranes oppgjør i Lørenskog ishall i dag. Les deg opp før sesongens første GET-ligaoppgjør mot Storhamar her.

Tøff motstand i 3. serierunde - les hele saken


Helgen byr på en beintøff utfordring for Lørenskog-gutta, som i morgen før besøk av Storhamar. LIK TV teller ned til oppgjøret sammen med Lars Erik Spets.

LIK TV: Storhamar neste - les hele saken

Norges Ishockeyforbund har vedtatt at torsdagens avbrutte kamp mellom Vålerenga og Lørenskog omberammes og spilles på nytt fra start.

NIHF: Kampen omberammes - les hele saken

VIP-rommet i Lørenskog ishall er omdøpt til «klubben» og er åpent for alle fra og med lørdag 19. september åpen både før, under og etter kamp.

Velkommen til «klubben» - les hele saken

Nei, dette hadde visst ikke Henrik Ødegaard vært med på før. Se hva Lørenskogs assisterende kaptein etter at kveldens derby ble avlyst på grunn av tåke her.

LIK TV: - Aldri vært med på lignende - les hele saken


Torsdagens derby i Jordal amfi ble avlyst på grunn av uforsvarlige spilleforhold. Men hva skjer nå? Les en redegjørelse av saken her.

Derbyet avlyst - hva skjer nå? - les hele saken

To beintøffe kamper venter Lørenskog-gutta de neste dagene. LIK TV lader opp til morgendagens derby på Jordal og lørdagens hjemmekamp mot Storhamar sammen med Magnus Brekke Henriksen.

LIK TV: - Må bare kjøre på - les hele saken

(Lørenskog U20 - Stjernen U20 7-2). Julian Nylen og lagkameratene var best fra første dropp og knuste Stjernen i serieåpningen. Se intervju med U20-trener Thomas Tysowsky her.

LIK TV: U20-gutta herjet i serieåpningen - les hele saken

Er du på utkikk etter en Lørenskog-drakt? Nå har du muligheten! Vi selger draktsettene Lørenskog-gutta brukte i sesongoppkjøringa. 

Nå kan drakta til Trygg bli din! - les hele saken


Etter mandagens treningsøkter ble det spilt inn ny intro til Lørenskogs GET-kamper. LIK TV tar deg med bak kulissene.

LIK TV: Ny intro på vei - les hele saken

Mats Frøshaug retter blikket fremover etter lørdagens storseier mot Kongsvinger. I neste uke venter to beinharde utfordringer. Se intervju med 27-åringen her!

LIK TV: Tøff uke i vente - les hele saken

(Lørenskog - Kongsvinger 13-1). Lørenskog-gutta gikk ut i hundre og holdt koken hele veien inn i lørdagens seriepremiere. Det endte til slutt med tolvmålsseier.

Festhockey i seriepremieren - les hele saken

Sjekk ut hvilke spillere Kenneth Larsen mønstrer i dagens seriepremiere mot Kongsvinger Knights her! Du finner også informasjon om opplegget til kveldens kick-off og utlevering av sesongkort.

Det er tid for å #gåikrigen - les hele saken


Mats Frøshaug forteller at Lørenskog-gutta skal by på festhockey i morgendagens seriepremiere. Se intervju med 27-åringen og kom i kick-offstemning med dagens innslag på LIK TV.

LIK TV: Vil knuse Knights - les hele saken

LIK TV fortsetter nedtellingen til seriestart. Det er under to døgn til det smeller i Lørenskog ishall, og Tony Romano forteller at han håper å se Skauen stille mannsterke opp i premieren.

LIK TV: Seriepremieren nærmer seg - les hele saken

Viktig informasjon: Oppgjøret mellom Lørenskog og Storhamar i tredje serierunde er flyttet til lørdag 19. september klokken 16.00.

Endringer i kampoppsettet - les hele saken

Lei sesongoppkjøring og klar for seriestart? Stefan Espeland legger ikke skjul på at han er det samme. Se intervju med Lørenskog-backen her!

LIK TV: - Lei oppkjøring og treningskamper - les hele saken


Førstkommende lørdag åpner Lørenskog-gutta GET-ligaen på hjemmeis mot Kongsvinger Knights. Steffen Thoresen håper at spillerne og supporterne sammen kan gi klubben en pangstart på sesongen.

LIK TV: Lover show i seriepremieren - les hele saken

Om en uke går er det duket for årets seriepremiere, og som i foregående år arrangerer vi kick-off for hele Lørenskog-familien samme kveld.

Seriestart og kick-off - les hele saken

Fredagens treningskamp mot Lillehammer var den siste av totalt ni oppkjøringskamper for Kenneth Larsens menn. Nå retter hovedtreneren og spillerne blikket mot seriepremieren mot Kongsvinger Knights.

LIK TV: Retter blikket mot seriepremieren - les hele saken

(Lørenskog - Lillehammer 0-1 e.str.) En ypperlig Michal Zajkowski nektet Lørenskog-gutta scoring i fredagens generalprøve. Dermed endte det med nytt tap mot Lillehammer.

Fikk ikke revansje - les hele saken


Kveldens match mot Lillehammer i Lørenskog ishall er den siste i årets sesongoppkjøring. Én av spillerne som mønstres er 18 år gamle Sebastian Johansen.

«Basse» klar for A-lagsdebut - les hele saken

Årets seriepremiere nærmer seg med stormskritt. I den sammenheng søker vi positive, løsningsorienterte og engasjerte personer som kan bidra med kiosksalg og vakthold under sesongen 2015/16. 

Vi søker kiosk- og sikkerhetsvakter - les hele saken

Etter lørdagens seier mot Aalborg tok LIK TV en prat med Mats Frøshaug, som mener laget har tatt store skritt under oppholdet i Danmark. Se intervjuet her.

LIK TV: - Vi er i rute - les hele saken

(Aalborg - Lørenskog 3-7). Lørenskog-gutta avsluttet Danmarks-turen med et fyrverkeri av en tredjeperiode og vant til slutt overlegent i Aalborgs storstue.

Avsluttet med et smell - les hele saken


(Herning - Lørenskog 1-2). Med sin første scoring i Lørenskog-drakta sørget Villiam Strøm for at Lørenskog trakk det lengste strået i fredagens kamp mot Herning. Se intervju med matchvinneren her!

LIK TV: Strøm matchvinner mot Herning - les hele saken

Det er ingen tvil om at forventningene til James Sixsmith er store i hans comeback-sesong i Norge. Nå får også amerikaneren et større ansvar i Lørenskog-garderoben. Se intervju her!

LIK TV: Sixsmith inn i kapteinsteamet - les hele saken

Lørenskogs nye sisteskanse, Jeff Jakaitis, skal vokte buret i kveldens kamp mot Herning Blue Fox. LIK TV tok en prat med amerikaneren etter dagens morgenøkt.

LIK TV: Jakaitis debuterer mot Herning - les hele saken

Joachim Svendsen har levert varene så langt i sesongoppkjøringen og gjorde nok en god kamp mot Fredrikshavn onsdag. LIK TV tok en prat med den unge sisteskansen etter straffeseieren.

LIK TV: Svendsen solid nok en gang - les hele saken


(Fredrikshavn - Lørenskog 4-4). Det måtte straffer til for å kåre en vinner i onsdagens oppgjør i Scanel Arena. Der sørget Tony Romano og Joachim Svendsen for at det endte med Lørenskog-seier.

Romano avgjorde thriller - les hele saken

Lørenskog-gutta er på plass i Danmark og klare for kamp mot Fredrikshavn White Hawks. Kampen kan du følge på rb.no fra klokken 19.00.

Fredrikshavn første hinder - les hele saken

Onsdag morgen tar Lørenskog-gutta til Danmark, hvor tre nye treningskamper venter. Steffen Thoresen gir en statusoppdatering før avreise.

Setter kursen mot Danmark - les hele saken

Eirik Solbrekken Lavik skal i sesongens som venter spille for regjerende NAHL-mester Minnesota Wilderness. LIK TV har tatt en prat med unggutten for å høre om hans forventninger til USA-oppholdet.

LIK TV: Klar for USA-eventyr - les hele saken


Robin Dahlstrøm scoret sitt første mål i Lørenskog-drakta da romerikingene slo Vålerenga 4-2 i Jordal amfi lørdag. Se intervju med 27-åringen og Tony Romano her.

LIK TV: Dahlstrøm åpnet målkontoen - les hele saken

(Vålerenga - Lørenskog 2-4). Etter torsdagens skuffende nederlag på hjemmebane slo et betydelig mer effektivt Lørenskog tilbake mot rivalene fra Oslo lørdag ettermiddag.

Slo tilbake i Jordal amfi - les hele saken

Kim Paulsen fikk skryt av hovedtrener Kenneth Larsen for innsatsen hans i A-lagsdebuten. Selv forteller 16-åringen at det ble en bittersøt aften. 

Debutanten: - Gøy å få sjansen - les hele saken

Tidvis gavmildhet defensivt og ineffektivitet offensivt utgjorde forskjellen i torsdagens derby mot Vålerenga. Hør hva Henrik Ødegaard hadde å si etter kampen her.

LIK TV: - Utnytter ikke sjansene våre - les hele saken


(Lørenskog - Vålerenga 3-4 OT). Det ble som ventet en knokkelkamp, men Joacim Sundelius og lagkameratene måtte til slutt se seg slått i sesongens første møte med Vålerenga.

Vålerenga ble for sterke - les hele saken

(Norge - Østerrike 2-4). Petter Grønstad så lenge ut til å bli matchvinner, men Østerrike grep til slutt seieren i åpningskampen i U20 Super Challenge. Se intervju med Grønstad, Brekke Henriksen og hovedtrener Tor Nilsen her.

LIK TV: Tung start på Super Challenge - les hele saken

Nathan Longpre har hatt en sterk start i Lørenskog-trøya. I morgendagens derby mot Vålerenga håper kanadieren å ta nye steg mot toppformen. 

Klar for sitt første derby - les hele saken

Denne uken venter to treningskamper mot Vålerenga. Helgens oppgjør i Jordal amfi er flyttet fra søndag til lørdag 22. august klokken 15.00.

Helgens treningskamp omberammes - les hele saken


Jeff Jakaitis ble stemt frem som ECHLs mest verdifulle spiller etter forrige sesong. Nå er den amerikanske sisteskansen klar for å fortsette karrieren i Lørenskog.

Jeff Jakaitis klar for Lørenskog - les hele saken

Mats Frøshaug mener det var lite annet enn effektiviteten som skilte Lørenskog og Storhamar i dag. Se intervju med Lørenskog-spilleren og James Sixsmith her.

LIK TV: - Et bra steg opp - les hele saken

(Lørenskog - Storhamar 1-2). Nathan Longpre fant nok en gang veien til nettmaskene, men Lørenskog-gutta måtte til slutt se seg slått av Alexander Smirnovs Storhamar.

Knepen Storhamar-seier - les hele saken

Kenneth Larsen mønstrer fire fulle rekker i dagens treningsmatch mot Storhamar. Vi er klare for sesongens første kamp på egen is.

Fullt lag mot Storhamar - les hele saken


- Tidsvis bra, er Mats Trygg dom etter torsdagens 4-0-seier mot Manglerud Star. Lørdag venter en mye større test i Lørenskog ishall. Se intervju med lagkapteinen her.

LIK TV: Ser frem til Storhamar-kampen - les hele saken

(Manglerud Star - Lørenskog 0-4). Nathan Longpre scoret to av målene da Lørenskog-gutta innkasserte sesongoppkjøringens første seier. 

Longpre-dobbel i debuten - les hele saken

Interessen for Tommy Jakobsens Sommerhockeyskole blir større og større for hvert år. I dagens innslag på LIK TV møter du legenden selv, samt hovedinnstruktør Patrick Kjellberg og Peter Messa. 

LIK TV: Bli med på sommerhockeyskolen - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 4-1). Hør hva Jonas Djupvik Løvlie og Magnus Brekke Henriksen hadde å si etter mandagens nederlag mot Lillehammer.

LIK TV: - For mye slurv - les hele saken


Det er duket for sommerens første treningskamp. Sjekk hvem av Lørenskog-gutta som reiser til Lillehammer og se intervju med Joachim Svendsen og Kenneth Larsen her.

LIK TV: Klare for å vise seg frem - les hele saken

Bli med LIK TV på lørdagens Ironman-konkurranse på Olympiatoppen.

LIK TV: Ironman 2015 - les hele saken

I dagens innslag på LIK TV får du muligheten til å bli bedre kjent med Tony Romano, Nathan Longpre, Alexander Larsson og Jonathan Zaar. 

LIK TV: Møt de nye importene - les hele saken

Jonas Djupvik Løvlie håper å finne tilbake til sitt gamle jeg i Lørenskog. Se intervju med 24-åringen, samt Stefan Espeland, Robin Dahlstrøm og Kenneth Larsen her.

LIK TV: - Deilig å være tilbake i Norge - les hele saken


Lørenskog-gutta er godt i gang med oppkjøringa til hockeysesongen 15/16. I dagens innslag på LIK TV får du høre hvordan første uke har vært for Mats Trygg.

LIK TV: Kapteinen oppsummerer første uke - les hele saken

Gleder du deg til å se Joacim Sundelius, Mats Frøshaug og resten av Lørenskog-gutta i aksjon igjen? Nå kan du endelig sikre deg sesongkort!

Sesongkort 2015/16 - les hele saken

Tre av de største talentene i Lørenskog Ishockeyklubb har startet sesongoppkjøringen med en blytung samling på Hamar med U20-landslaget. 

LIK TV: Beinhard start på sesongen - les hele saken

I et intervju med LIK TV forteller James Sixsmith om den tunge sesongen i Sverige og hvordan det er å være tilbake i Lørenskog. 

LIK TV: Ser frem til å jobbe med Larsen - les hele saken


Sesongoppkjøringen er endelig igang for Lørenskog gutta. Se hva Henrik Ødegaard, Steffen Thoresen og Kenneth Larsen hadde å si om dagens isøkt her.

LIK TV: - Det så ut som et kuslepp - les hele saken

Det er under uke til Lørenskog-gutta går på is. Joacim Sundelius forteller at han gleder seg som et barn til å starte sesongoppkjøringen.

Sesongoppkjøringen nærmer seg - les hele saken

Lørdag 12. september klokken 16.00 starter alvoret for Lørenskog-gutta. Kongsvinger blir nok en gang lagets motstander i første seriekamp. Se hele oppsettet for GET-ligaen 2015/16 her.

Møter Kongsvinger i seriepremieren - les hele saken

Lurer du på hvilket draktnummer Jonas Djupvik Løvlie, James Sixsmith eller noen av de andre nykommerne skal bruke kommende sesong? Her får du svaret. 

Her er nykommernes draktnumre - les hele saken


Tre norske gutter har blitt invitert til IIHFs utviklingscamp for spillere født i år 2000 denne sommeren. Lørenskogs Jepper Meyer er én av dem. 

Skal på internasjonal utviklingscamp - les hele saken

Lørenskog, Skedsmo og Furuset har startet et samarbeid og skal sammen jobbe for å løfte rekrutteringen og begrense frafallet i ishockeyen.

Nye tiltak for spillerutvikling - les hele saken

Lørdag ble det klart at TV 2 fortsetter storsatsingen på norsk ishockey. Lørenskogs kommunikasjonssjef, Jonas Bariås, forteller hva det betyr for klubbene i GET-ligaen.

- Gull verdt for norsk hockey - les hele saken

Ryktene har florert rundt Mats Frøshaug siden sesongslutt. Nå er det klart at 26-åringen blir værende i Lørenskog. 

Mats Frøshaug blir i Lørenskog - les hele saken


Henrik Ødegaard og Nathan Longpre var romkamerater en kort periode under Ødegaards USA-opphold i 2013/14. Nå gjenforenes de to i Lørenskog Ishockeyklubb. 

Gjenforenes med Ødegaard - les hele saken

Stefan Espeland blir Christopher Henriksens erstatter i Lørenskogs backbesetning. 26-åringen har signert en toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb.

Stefan Espeland klar for Lørenskog - les hele saken

Peter Messa har skrevet under en ny toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb. Med svenskens signatur på plass har Lørenskog seks backer i troppen.

Ny defensiv brikke på plass - les hele saken

Det er åtte uker siden Lørenskog-gutta startet barmarksesongen. Nå er gutta inne i fase tre av sommerens treningsprogram.

Godt igang med blodslitet - les hele saken


James Sixsmith har lagt en tung sesong bak seg og er klar for å starte på et nytt kapittel i Norge. Amerikaneren gleder seg til å bli en del av Lørenskog-familien igjen.

- Føles som om jeg skal hjem - les hele saken

Stig Atle Johnsen går inn som daglig leder i Lørenskog Ishockeyklubb.

Endringer i administrasjonen - les hele saken

Nok en gang skal Lørenskog-gutta gjennomføre deler av sesongoppkjøringen i utlandet. I uke 35 venter tre matcher mot dansk motstand. Alt om sommerens planer finner du her. 

Sesongoppkjøringen ferdigspikret - les hele saken

Unge og lovende Joachim Svendsen har signert en ny ettårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb.

«Joa» blir med videre - les hele saken


Lørdag 30. mai er det duket for historiens første Hockey Mot Kreft Open - og du er invitert!

Invitasjon til golfturnering - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb har sikret seg signaturene til landslagsduoen Robin Dahlstrøm og Jonas Djupvik Løvlie, samt den meritterte svensken Alexander Larsson. Klubben har også hentet tilbake James Sixsmith.

Lørenskog styrker offensiven - les hele saken

Fremadstormende Joacim Sundelius har skrevet under en ny toårsavtale med Lørenskog Ishockeyklubb. 

Lørenskogs «Ironman» forlenger kontrakten - les hele saken

Kenneth Larsen gir en statusoppdatering på lagbygge for sesongen 2015/16. 

- Positiv dialog med flere - les hele saken


Lørenskog Ishockeyklubb og Christopher Henriksen har kommet til enighet om å avslutte samarbeidet. 

Henriksen forlater Lørenskog - les hele saken

Steffen Thoresen har signert en ny toårskontrakt med Lørenskog Ishockeyklubb.

To nye år for Thoresen - les hele saken

Lagbygge mot sesongen 2015/16 er for fullt i gang. Nå har amerikanske Tony Romano og svenske Jonathan Zaar signert for Lørenskog. 

Nye spillere inn i troppen - les hele saken

Henrik Ødegaard og Mats Trygg er blant Roy Johansens utvalgte til årets verdensmesterskap i Tsjekkia. Allerede på fredag smeller det for nordmennene. 

To Lørenskog-backer til VM - les hele saken


Vi innkaller med dette til årsmøte i Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Møtet vil bli avholdt i Lørenskog ishall onsdag 27. mai klokken 15.00. 

Årsmøte i LIK Elite 2015 - les hele saken

Mats Frøshaug, Henrik Ødegaard og Mats Trygg blir med herrelandslaget til Hviterussland senere denne uken. 

Nærmer seg VM-spill - les hele saken

- På grunn av få påmeldinger er vi dessverre nødt til å avlyse avslutningsfesten i Lørenskog ishall, forteller kommunikasjonssjef Jonas Bariås. Les mer her. 

Lørenskog informerer: Gallaen avlyses - les hele saken

Da bør du ta turen til Lørenskog ishall! I hele sommer tilbyr Fresh Living stort utvalg av hagemøbler i vårt lokale. Medlemmer av Lørenskog Ishockeyklubb får 20% rabatt på alle ordinære priser ut april måned. 

På utkikk etter nye hagemøbler? - les hele saken


Men opprykksdrømmen ser ut til å være knust allerede etter to kamper for Kim Paulsen og det norske U18-landslaget. 

Solid VM-start av Lørenskog-gutta - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb og Oslo Idrettssenter har inngått et samarbeid som skal gi spillerne i klubben bedre forutsetninger for å lykkes.

Tar sommertreningen til et nytt nivå - les hele saken

Magnus Brekke Henriksen signerte fredag en treårskontrakt med Lørenskogs GET-lag. - Dette er klubben jeg brenner for, sier 18-åringen til lik.no.

Hentes opp til A-stallen - les hele saken

Vi er på utkikk etter bilder og videoer fra spillere, foreldre, supportere og støtteapparat i forbindelse med Lørenskog-gallaen. 

Vi vil ha bildene dine! - les hele saken


Kenneth Larsen fortsetter som hovedtrener i Lørenskog Ishockeyklubb Elite. Også Thomas Tysowsky har kommet til enighet om å fortsette samarbeidet med klubben. 

Trenerduoen forlenger - les hele saken

U18-NM: Trenerduoen Phillippe Juell og Lars Tore Silseth er ikke i tvil om hva som var avgjørende for U18-lagets triumf.

- Hardt arbeid slår talent - les hele saken

U18-NM: (Frisk Asker - Lørenskog 1-3). Med en ny bunnsolid opptreden sikret Lørenskogs U18-lag seg nok en NM-tittel.

Bøtta blir i Lørenskog - les hele saken

U18-NM: (Lørenskog - Frisk Asker 6-2). Takket være en bunnsolid kollektiv opptreden er Lørenskog-gutta én seier unna et nytt NM-gull. 

Overlegne i første finale - les hele saken


U18-NM: (M/S - Lørenskog 4-8). Med en sterk borteseier i avgjørende semifinale er U18-gutta et skritt nærmere gulldrømmen. 

U18-gutta klare for finale - les hele saken

U20-NM: (Lørenskog - Stavanger 1-4). Stavanger var hakket vassere enn Lørenskog i den femte og avgjørende semifinalen. Dermed er sesongen over for U20-gutta. 

Eventyret over - les hele saken

U20-NM: (Stavanger - Lørenskog 8-5). Fem scoringer har holdt til seier hver gang denne sesongen  for Lørenskog-gutta. I torsdagens semifinale i DNB Arena var det ikke engang i nærheten. 

Tung kveld for U20-gutta - les hele saken

U18-NM: (M/S - Lørenskog 1-2). Med en sen scoring sørget Petter Grønstad for at Lørenskog tok første stikk i semifinaleserien mot Manglerud Star. 

U18-gutta i førersetet - les hele saken


U20-NM: (Lørenskog - Stavanger 3-2). Etter en ny seier mot Stavanger har Lørenskog-gutta muligheten til å sikre seg en billett til finalen da lagene møtes igjen på torsdag. 

Torsdag kan de avgjøre - les hele saken

(Lørenskog - Sparta 0-4). Sparta ble for sterke i mandagens skjebnekamp i Lørenskog ishall. Dermed er sesongen over for Lørenskog-gutta.

Sluttspillsdrømmen knust - les hele saken

Klokken 19.00 i kveld skal Lørenskog-gutta kjempe for overlevelse. Kenneth Larsen er ikke i tvil om hva som må til for å tvinge frem en syvende og avgjørende kvartfinale mot Sparta. 

Klar for skjebnekamp - les hele saken

U20-NM: (Stavanger - Lørenskog 1-2 e.f.). To scoringer av Mads Mathisen sørget for at Lørenskog utlignet til 1-1 i kamper i semifinaleserien mot Stavanger. 

Slo tilbake i DNB Arena - les hele saken


U18-NM: Lørenskog var overlegne i den avgjørende kvartfinalen mot Vålerenga. Se alle scoringene i 4-0-seieren her.

Video: Se U18-gutta senke Vålerenga - les hele saken

(Sparta - Lørenskog 4-2). To scoringer av Robin Sterner holdt ikke til ny seier for Lørenskog-gutta. Nå må de vinne mandagens oppgjør i Lørenskog ishall for å holde liv i gulldrømmen. 

Nå er det vinn eller forsvinn - les hele saken

U18-NM: Kim Paulsen åpnet scoringskontoen da U18-gutta slo tilbake mot erkerival Vålerenga i gårsdagens kvartfinale. Se alle scoringene her. 

Video: Slo tilbake mot erkerivalen - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb går nye veier på sosiale medier. I dag lanserer vi en egen konto på Snapchat. 

Nå finner du oss på Snapchat - les hele saken


(Lørenskog - Sparta 2-1 e.f.). Nok en gang trengte Lørenskog og Sparta sudden death for å kåre en vinner. Igjen trakk Lørenskog det lengste strået. 

Frøshaug matchvinner i nytt drama - les hele saken

(Lørenskog - Stavanger 2-5). De mange utvisningsminuttene kostet Lørenskog dyrt i den første semifinalen mot Stavanger.

U20-NM: Hardt straffet i første semi - les hele saken

Skauen mobiliserer foran lørdagens kvartfinale i Sarpsborg. Målet er å fylle to busser. 

Bli med Skauen til Sarpsborg - les hele saken

(Sparta - Lørenskog 5-2). Etter å ha gjort det meste riktig i 35 minutter Lørenskog-kollektivet fullstendig. Gjestene ble til slutt sjanseløse i Sparta amfi. 

Totalkollaps ga Sparta overtaket - les hele saken


Etter å ha knust NTG/Lillehammer i tredje og avgjørende kvartfinale i går ble det klart at Stavanger Oilers blir U20-guttas motstander i semifinalene. 

U20-NM: Stavanger neste hinder - les hele saken

(Lørenskog - Sparta 2-3). Etter den bunnsolide sluttspillspremieren slet Lørenskog-spillerne med å komme opp på samme nivå på egen is. 

Kom til kort i ny thriller - les hele saken

(Storhamar - Lørenskog 0-7). Til uka starter Lørenskogs U18-lag jakten på et nytt NM-gull. Lørdag sørget tre av lagets profiler for at U20-laget ble klare for semifinale.

U20-NM: «Unggutta» ordnet semifinalebillett - les hele saken

Mats Frøshaug mener Lørenskog må opp enda noen hakk om de skal klare å øke forspranget i jakten på semifinaleavansement i morgen. 

Klare for kapittel to - les hele saken


(Sparta - Lørenskog 2-3). Med åtte strake tap på samvittigheten reiste Lørenskog-gutta seg mesterlig og tok første stikk i kvartfinaleserien mot Sparta. 

Bunnsolid sluttspillspremiere - les hele saken

Her finner du all praktisk informasjon du behøver før kvartfinaleserien mot Sparta braker løs.

Info om kvartfinalene - les hele saken

Våre samarbeidspartnere i Vizpro og CoreCom Production har laget ny introfilm som skal vises i Lørenskog ishall under sluttspillet. 

Se vår nye introfilm - les hele saken

(Lørenskog - Storhamar 4-0). Lørenskog gikk rett i strupen på Storhamar og fikk til slutt ingen problemer med å ta første stikk i kvartfinaleserien mot den regjerende mesteren.

U20-NM: Nådeløse fra første sekund - les hele saken


(Lørenskog - Stavanger 1-4). Sparta Warriors, som knep bronsemedaljen i årets GET-liga, blir Lørenskogs motstander i kvartfinalene. 

- Vi har alt å vinne - les hele saken

Lørenskog stiller svekket i kveldens oppgjør mot Stavanger Oilers, men Kenneth Larsen tror laget går inn i NM-sluttspillet med en skadefri tropp. 

Klare til kvartfinalene - les hele saken

U20-NM: Regjerende norgesmester Storhamar blir første hinder i sluttspillet for Mads Mathisen og U20-laget.

Møter Storhamar i kvartfinalen - les hele saken

I morgen får Simon Olsson og lagkameratene besøk av seriemester Stavanger Oilers. Det er lagets siste mulighet til å få en boost før sluttspillet. 

En siste mulighet - les hele saken


(Stjernen - Lørenskog 4-1). Lørenskog-guttas tapsrekke har nådd syv kamper etter at laget nok en gang kom til kort i Stjernehallen. 

- Et skritt i feil retning - les hele saken

Med en positiv innstilling og ydmyk tilnærming er Kenneth Larsen klar for å få Lørenskog-toget tilbake på rett spor. 

Har tro på fremgang - les hele saken

(Lørenskog - Lillehammer 3-5). For første gang siden opprykket i 2008 står Lørenskog med seks strake tap. 

Verste tapsrekke siden opprykket - les hele saken

Kveldens kamp mot Lillehammer blir Jeff LoVecchios første gjensyn med gamle lagkamerater. Les deg opp før oppgjøret i Lørenskog ishall her. 

Møter gamle kjente - les hele saken


Lars Erik Spets er med i troppen som tar imot Lillehammer i Lørenskog ishall i morgen kveld. 

Spets endelig kampklar - les hele saken

(M/S - Lørenskog 2-1 e.str.). 36 redninger av Tyler Plante var ikke nok til å ende Lørenskogs tapsrekke. 

Klarte ikke forhindre nytt tap - les hele saken

(Lørenskog - Stavanger 5-3). Med to seire mot Stavanger denne helgen gjorde Lørenskogs U20-lag krav på seriegullet.

U20-gutta med historisk triumf - les hele saken

Tyler Plante kan være tilbake i aksjon for Lørenskog i ettermiddag. Les deg opp før matchen mot Manglerud Star her. 

Klar til strid - les hele saken


Henrik Ødegaard må sone fire kampers karantene etter at han fikk matchstraff i tirsdagens oppgjør mot Sparta. 

Misser resten av serieinnspurten - les hele saken

Sportslig motgang ble satt i perspektiv da Lørenskog-gutta fredag besøkte barne- og ungdomsklinikken på Ahus. 

- Det er de som er ekte krigere - les hele saken

Pressemelding: Lørenskog Ishockeyklubb har blitt enig med David Laliberté om å avslutte samarbeidet. 

Laliberté ferdig i Lørenskog - les hele saken

(Lørenskog - Sparta 3-6). Mats Frøshaug og lagkameratene falt ned på fjerdeplass på tabellen etter en ny hjemmeopptreden preget av defeniv trøbbel.

Problemet som må løses - les hele saken


Simon Olsson har blitt idømt ytterligere en kamps karantene av NIHF. Les deg opp før kveldens hjemmekamp mot Sparta her. 

Må stå over mot Sparta - les hele saken

Alex Plante er ikke i tvil om at Lørenskog har det som skal til for å snu den dårlige trenden. 

- Kan ikke la motgangen knekke oss - les hele saken

(Frisk Asker - Lørenskog 4-3 e.f.). To unødvendige utvisninger kostet Lørenskog-gutta dyrt i søndagens oppgjør i Askerhallen. 

Rotet bort seieren - les hele saken

Nok en tøff bortematch venter Lørenskog-gutta i den 40. serierunden. Les deg opp foran dagens match mot Frisk Asker her. 

Viktige poeng på spill - les hele saken


(Lørenskog - Vålerenga 6-2). Etter å ha levert et fyrverkeri av en opptreden mot Vålerenga lørdag er Lørenskogs U20-gutter enda et skritt nærmere seriegull. 

U20: Lagmaskineriet slo tilbake - les hele saken

(Storhamar - Lørenskog 7-4). Etter å ha sløst bort en ny mulighet til å ta innpå tabelltoer Storhamar mener Kenneth Larsen at det er på tide å innse den harde realiteten. 

- Ikke gode nok når det gjelder - les hele saken

Lørenskog har mye å revansjere i kveldens oppgjør mot Storhamar. Les deg opp før den 39. serierunden her. 

«Sekspoengsmatch» i OL-amfien - les hele saken

Wacey Rabbit har lagt Vålerenga-fadesen bak seg og er klare for nye utfordringer. Torsdag tar kanadieren og lagkameratene turen til OL-amfien på Hamar.

Ser fremover - les hele saken


Bak enhver hockeyspiller finnes det en hockeymamma. I morsdagens anledning har vi bedt noen av Lørenskog-gutta fortelle hva deres mødre har betydd for dem igjennom livet som hockeyspillere.

- «Muttern» har betydd alt - les hele saken

(Hviterussland - Norge 2-1 e.f.). Petter Grønstad er én av fem Lørenskog-gutter som denne helgen kjemper om en plass i VM-troppen til U18-landslaget.

Kjemper om VM-plass - les hele saken

Med seks serierunder igjen å spille har Lørenskogs U20-gutter fire poengs forsprang til serietoer NTG Lillehammer. 

Fører an i gullkampen - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 3-7). Henrik Ødegaard mener Lørenskog-gutta må ta et kraftig oppgjør med disiplinen i laget etter søndagens nederlag mot Vålerenga. 

- Rett og slett pinlig - les hele saken


I ettermiddag er det duket for sesongens femte møte med Vålerenga. Les deg opp før derbyet i Lørenskog ishall her. 

Velkommen til derby i Lørenskog ishall - les hele saken

Wacey Rabbit (28) er endelig friskmeldt. 

Gjør «comeback» mot VIF - les hele saken

(Kongsvinger - Lørenskog 2-16). Lørenskog-gutta holdt tidenes scoringsshow i torsdagens oppgjør i Kongshallen. 

Har aldri scoret fler - les hele saken

Jeff LoVecchio er spilleklar og er med i troppen som møter Kongsvinger på borteis i kveld. Les deg opp før den 37. serierunden her.

LoVecchio debuterer i kveld - les hele saken


Sommeren 2014 forlot Thomas Tysowsky familie og venner for følge trenerdrømmen på andre siden av jordkloden. Det har han aldri angret på. 

Stortrives i Lørenskog - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 2-1 e.f.). Dommerflause i fokus da Lørenskog-gutta kom til kort mot serieleder Stavanger Oilers.

- Straffes hardt av dårlige avgjørelser - les hele saken

En steintøff utfordring venter Alex Plante og lagkameratene i den 36. serierunden. Her er alt du behøver å vite foran dagens oppgjør mot Stavanger Oilers. 

Klare for kamp i DNB Arena - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 2-1). Lørenskog-gutta økte avstanden til Frisk Asker med torsdagens 2-1-seier i Lørenskog ishall.

Olsson senket Stjernen - les hele saken


Kanadieren er ikke i troppen til dagens match mot Stjernen, men forteller til lik.no at han nærmer seg kampformen. Her er alt du trenger å vite foran den 35. serierunden. 

Rabbit snart matchklar - les hele saken

Er du medlem hos treningssenterkjeden Condis får du gratis inngang til torsdagens kamp i Lørenskog ishall. 

Gratis inngang for Condis-medlemmer - les hele saken

Bortekampen mot Storhamar og hjemmekampen mot Sparta i februar omberammes. 

To TV-kamper i februar - les hele saken

Har du tenkt deg til Stavanger i helgen? Her er informasjon om hockeyvorspiel og felles transport for våre supportere. 

Program for helgens Stavanger-tur - les hele saken


Jeff LoVecchio var blant de aller giftigste spillerne i GET-ligaen forrige sesong. Nå er amerikaneren klar for Lørenskog.

- En målscorer og energispiller - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 0-3). Simon Nielsen kunne ikke fått en bedre start på Lørenskog-oppholdet. 

Stengte døra i debuten - les hele saken

En tøff utfordring i OL-byen venter Lørenskog-gutta i den 34. serierunden. Her er alt du behøver å vite før oppgjøret mot Lillehammer. 

Klare for match i OL-byen - les hele saken

Danske Simon Nielsen (28) har forlatt tyske EC Kassel Huskies for å fortsette sesongen med Lørenskog. 

Lørenskog styrker på keepersiden - les hele saken


(Lørenskog - M/S 6-3). Takket være torsdagens trepoenger er Lørenskog tilbake blant topp tre på GET-tabellen. Det skal Knut Henrik Spets ha mye av æren for. 

Spets-show sikret tre poeng - les hele saken

I kveld går sesongens 33. serierunde av stabelen. Her er alt du behøver å vite foran bataljen mot M/S.

Jakter årets første trepoenger - les hele saken

I morgen tar Lørenskog-gutta imot Manglerud Star for andre gang denne sesongen. Joacim Sundelius og Marius Trygg er klare for å senke moderklubben. 

Full gass mot «Stars» - les hele saken

Kenny Corupe har spilt sin siste kamp i Lørenskog-drakta. I et åpent brev takker han klubbens supportere for støtten de siste årene. 

Takker Lørenskog-fansen - les hele saken


(Sparta - Lørenskog 2-3 e.str.). Robin Sterner brukte ikke lang tid på å finne varmen i Lørenskog-trøya. 

Bunnsolid i debuten - les hele saken

Lars Erik Spets misser dagens kamp mot Sparta, mens Robin Sterner er spilleklar. Her er alt du behøver å vite foran oppgjøret i Sarpsborg. 

Kapteinen ut - Sterner inn - les hele saken

Henrik Ødegaard har sonet ferdig karantenen og er klar for morgendagens kamp mot Sparta.

Ødegaard endelig tilbake - les hele saken

Lørenskog styrker troppen med svenske Robin Sterner (24). Centeren hentes fra Rögle BK. 

Robin Sterner klar for Lørenskog - les hele saken


(Lørenskog - Frisk Asker 4-6). Seks baklengsmål i oppgjøret mot Frisk Asker ga Lørenskog-gutta en ny blytung kveld på egen is. 

Thoresen-trippel ikke nok - les hele saken

Med scoring eller målgivende pasning i kveld vil Lars Erik Spets runde 200 poeng for Lørenskog i GET-ligaen. Her er alt du behøver å vite foran oppgjøret mot Frisk Asker.

Milepæl i sikte for Lørenskog-kapteinen - les hele saken

Det er tre dager siden Lørenskog-guttas skuffende opptreden mot Storhamar. I morgen kveld får Steffen Thoresen og resten av mannskapet muligheten til å reise seg.

Før kampen: Lørenskog - Frisk Asker - les hele saken

Etter å ha tilbrakt nesten tre måneder på sidelinjen er Marius Trygg (38) endelig spilleklar.

Endelig fit for fight - les hele saken


Vi gjentar suksessen og kjører 2 for 1 under torsdagens hjemmekamp mot Frisk Asker. Tilbudet gjelder for alle i Skauen Supporterklubb. 

Ta med en venn på kamp - helt gratis - les hele saken

(Lørenskog - Storhamar 0-4). Alex Plante og de andre Lørenskog-spillerne var svært skuffet over det laget presterte i årets første kamp. 

- På tide og ta tyren ved hornene - les hele saken

Årets første kamp i GET-ligaen starter med besøk av Storhamar Dragons i Lørenskog Ishall. To lag i toppen av ligaen skal kjempe om poengene.

Toppkamp hjemme i ettermiddag - les hele saken

(Lørenskog - Kongsvinger 9-0). Ikke siden 28. desember 2012 har Lørenskog-gutta vært like overlegne som i tirsdagens oppgjør mot Kongsvinger. 

Største seier på over to år - les hele saken


Kongsvinger kommer på besøk i Lørenskog Ishall til årets siste kamp, før sesongen fortsetter i 2015. Hedmarkingene ligger desisdert sist i GET-ligaen, men kjemper videre.

Møter bunnlaget i årets siste kamp - les hele saken

Lørenskogs lege, Anine Nordstrøm, tror ikke Tyler Plante vil være spilleklar før i slutten av februar. 

Kan misse to måneder - les hele saken

(Vålerenga - Lørenskog 5-1). Søndagens derby i Jordal amfi ble en tam affære sett med Lørenskog-øyne. 

Sjanseløse i romjulsderby - les hele saken

(Lørenskog - Stavanger 2-1). Her jubler Mats Frøshaug og Wacey Rabbit for scoringen som reddet julefeiringen til Lørenskog-gutta. 

Scoringen som reddet julen - les hele saken


Lørdag kommer serieleder Stavanger Oilers på besøk til Lørenskog Ishall. De ligger 10 poeng foran Lørenskog som må vinne for å henge med i toppen.

Den viktigste kampen så langt i år - les hele saken

(Stjernen - Lørenskog 7-3). Ansiktsuttrykket til Simon Olsson forteller det meste om hva Lørenskog-gutta opplevde i Stjernehallen torsdag kveld. 

Avkledd og utklasset - les hele saken

Norges Ishockeyforbund har ilagt Lørenskogs Henrik Ødegaard fem kampers karantene etter taklingen han utførte i siste hjemmekamp.

Fem kampers karantene for Ødegaard - les hele saken

(Lørenskog - Lillehammer 5-0). Fryktløsheten til Magnus Brekke Henriksen og de andre unggutta gjør Lørenskog til et mer komplett lag, mener Steffen Thoresen. 

Lite krydder - mye krutt - les hele saken


Søndag ettermiddag er det dags for den årlige innsamlingskampen i Lørenskog ishall. Lars Erik Spets oppfordrer hele Lørenskog-familien til å bidra.

En oppfordring fra kapteinen - les hele saken

Mens Lørenskog fortsetter å vinne kamper, så er søndagens motstander, Lillehammer, frustrerte etter tapet mot VIF i siste serierunde.

Møter et frustrert Lillehammer søndag - les hele saken

Villiam Strøm, her i aksjon for Lillehammer i sesongen 2013/14, har i dag skrevet under en kontrakt som binder han til Lørenskog Ishockeyklubb ut sesongen 2015/16. 

Lørenskog styrker defensiven - les hele saken

(Manglerud Star - Lørenskog 0-3). Olai Sveine Johannessen er klar i sin sak: Tabellsituasjonen hadde vært en helt annen for Lørenskog-gutta om det ikke var for Tyler Plante. 

- Vår klart beste spiller - les hele saken


Stortalentet Petter Grønstad (17) er nominert til prisen GET Rookie of the Year. 

Sammenlignes med Patrick Thoresen - les hele saken

Øyvind Bergstrøm (54) er ansatt som daglig leder i Lørenskog Ishockeyklubb AS. 

Pressemelding: Ny daglig leder ansatt - les hele saken

Når Lørenskog skal reise inn til Oslo på torsdag for ny kamp i GET-ligaen, så møter de et Oslo-lag helt i bunnen av tabellen.

Skal besøke bunnlag torsdag - les hele saken

1. januar 2015 tiltrer Jonas Bariås som kommunikasjonssjef i Lørenskog Ishockeyklubb. 

Lørenskog styrker administrasjonen - les hele saken


(Lørenskog - Sparta 5-3). Wacey Rabbit har brukt mye tid på å studere hva verdensstjernene i NHL gjør når de tar straffer. Det kom godt med i lørdagens oppgjør mot Sparta.

Har lært av verdensstjernene - les hele saken

Det er duket for ny kamp i GET-ligaen når Sparta kommer på besøk i Lørenskog Ishall på lørdag. Bortelaget vil gjøre alt for at det ikke skal bli for stor luke mot toppen av tabellen.

Vil ta innpå Lørenskog lørdag - les hele saken

(Frisk Asker - Lørenskog 1-2). Fredrik Csisars første GET-ligascoring som Lørenskog-spiller kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. 

Matchvinneren: - Vi trengte en opptur - les hele saken

Lørenskog reiser til Asker for å møte Frisk Asker til toppoppgjør i kveldens runde i GET-ligaen. Frisk kommer fra seier over VIF, og er klare for å slå Lørenskog på hjemmebane.

Toppoppgjør i kveld - les hele saken


Lotteri - og stiftelsestilsynet (LS) har foretatt kontroll av flere ishockey - og fotballklubber når det gjelder idrettens egen ordning av momskompensasjonen fra 2012. Lørenskog Ishockeyklubb elite har fått bekreftet (fra LS) at klubben etter kontrollen slipper å tilbakebetale noe.

Informasjon angående kontroll av momskompensasjonen fra 2012 - les hele saken

(Storhamar - Lørenskog 7-2). Lørenskog-gutta svevde høyt etter torsdagens derbyseier. Søndag fikk Henrik Ødegaard og lagkameratene et brutalt møte med hverdagen. 

Ydmyket i OL-amfien - les hele saken

Lørenskog reiser til Hamar på søndag med en sterk seier over Vålerenga i bagen. De møter et Storhamar-lag som herjet med Lillehammer i siste runde.

Møter et selvsikkert Storhamar - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 4-1). Wacey Rabbit var banens beste da Lørenskog-gutta slo erkerival Vålerenga torsdag kveld. Det gir han Lørenskog-fansen æren for. 

- Blir ikke bedre enn dette - les hele saken


Vi tok en prat med Lørenskog-trener Kenneth Larsen i forkant av torsdagens derby mot Vålerenga. Se video her. 

Video: Knokkelkamp i vente - les hele saken

(Kongsvinger - Lørenskog 0-1). Det kokte rundt ørene til Joachim Svendsen i sluttsekundene i søndagens kamp mot Kongsvinger. Men unggutten nektet å slippe pucken forbi seg. 

Holdt hodet kaldt - og buret rent - les hele saken

Etter en sterk borteseier i Stavanger på torsdag er det duket for borteoppgjør mot Kongsvinger søndag. Gutta er klar over at de må være skjerpet for ikke å falle ned i tempo og spill.

-Vi må drive opp tempo mot Kongsvinger - les hele saken

(Stavanger - Lørenskog 2-3). Simon Olsson har vært beinhard mot seg selv de seneste ukene. Torsdag var svensken sterkt involvert i at Lørenskog-gutta satte en stopper for Stavangers elleville seiersrekke. 

Basketaket som snudde alt - les hele saken


En rykende fersk episode av Lørenskog-magasinet er nå ute. Der reflekterer blant annet Lørenskogs avtroppende administrerende direktør, Svein-Erik Edvartsen, på tiden i klubben. Se videoen her.

Video: - Vi har bygget et godt fundament - les hele saken

En vond rygg har satt Marius Trygg ute av spill de seneste ukene. Her kan du høre hva 38-åringen tenker om kampprogrammet frem til jul.

Video: - Må plukke mye poeng - les hele saken

(Lørenskog - Stjernen 5-3). I hans tredje kamp for Lørenskog fant David Laliberté endelig veien til nettmaskene. 

Endelig satt den, Laliberté! - les hele saken

Tirsdag kommer Stjernen til Lørenskog Ishall for ny kamp i GET-ligaen. Det er nummer åtte på tabellen som møter tredjeplassen til runde nummer 17.

Ny kamp i GET-ligaen etter pausen - les hele saken


(Lillehammer - Lørenskog 3-2 e.str.). Beskjeden fra Mats Trygg etter søndagens nederlag i Kristins hall er klinkende klar: Disiplinen i laget må skjerpes betraktelig om de skal klare å henge med i toppen.

- Må slutte å ødelegge for oss selv - les hele saken

Disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund har gitt medhold til Lørenskog. Frisk/Asker-spiller straffes etter taklingen mot Martin L. Ylven.

Medhold til Lørenskog: Frisk/Asker spiller ilegges karantene - les hele saken

(Lørenskog - M/S 2-1 e.f.). Mats Frøshaug var nådeløs mot seg selv etter å ha satt punktum for en ny, horribel kveld for Lørenskog-gutta.

Overtidshelten nådeløs mot seg selv - les hele saken

Lørenskog tar i mot Manglerud/Star til ny kamp i GET-ligaen torsdag. Forrige rundes stortap skal revansjeres.

Vil reise seg mot M/S med debutant på laget - les hele saken


Fransk-kanadieren som har 12 kamper for Philadelphia Flyers i NHL, verdens tøffeste ishockeyliga, kan spille morgendagens kamp mot Manglerud/Star.

David Laliberte er nå spilleklar - les hele saken

(Sparta - Lørenskog 7-1). Lørdagens toppoppgjør i Sparta amfi ble et gigantisk mareritt for Henrik Ødegaard og lagkameratene. 

Ydmyket i Sarpsborg - les hele saken

Lørenskog reiser til Sarpsborg for å møte Sparta til et oppgjør om å stikke fra på tabellen, lørdag ettermiddag.

Tabellnaboer møtes til kamp - les hele saken

(Lørenskog - Frisk Asker 6-1). Christian Söderström har scoret 10 mål på 11 kamper i Lørenskog-drakta. Ingen i GET-ligaen er giftere enn 34-åringen. 

Scorer på hvert tredje skudd - les hele saken


Lørenskog har hentet en målfarlig spiller med erfaring fra NHL.

Ny spiller på plass - les hele saken

Det er Frisk Asker som kommer til Lørenskog Ishall på torsdag. I siste seriekamp mot VIF så satt spillerne mange minutter i utvisningsboksen og tapte 3-0.

Rå motstander på torsdag? - les hele saken

I går kom meldingen om at to av Lørenskogs unge spillere er tatt ut til 4-nasjoners turnering for U-20 lag i Tyskland. Magnus Brekke Henriksen er veldig glad for å få lov til å representere Norge.

Vil vise seg fram på landslaget - les hele saken

U-20 landslaget skal spille 4-nasjoners i Tyskland og Lørenskogs Petter Grønstad og Magnus B. Henriksen er tatt ut.

To Lørenskog-spillere på landslaget - les hele saken


(Lørenskog - Storhamar 2-3). Kenneth Larsen var svært skuffet over det mannskapet hans leverte i lørdagens oppgjør mot Storhamar Dragons. 

- Ikke sånn vi skal fremstå - les hele saken

(Vålerenga - Lørenskog 1-3). Her feirer Steffen Thoresen etter å ha satt spikeren i kista i torsdagens derby mot Vålerenga. Jubelscenene sier alt om hvor mye revansjen mot Oslo-laget betydde. 

Ellevill jubel for derbyseier - les hele saken

Når Lørenskog reiser til Oslo for å møte rivalen Vålerenga torsdag, venter ett oppgjør som ikke blir enkelt. Hjemmelaget tapte siste kampen og er nok tente på å slå tilbake.

Vanskelig oppgjør venter på Jordal - les hele saken

Slutter i jobben som administrerende direktør i Lørenskog Ishockeyklubb AS og starter på heltid innen fotballen 1. desember 2014.

Edvartsen skal jobbe heltid med fotball - les hele saken


(Lørenskog - Kongsvinger 5-2). Joachim Svendsen hadde god grunn til å glise etter at han sesongdebuterte i GET-ligaen søndag. 20-åringen gikk nemlig seirende ut av duellen mot kompisen og tidligere lagkamerat Ole Morten Furseth. 

Svendsen seirende ut av kompisduellen - les hele saken

Det er duket for et oppgjør mellom andreplassen og sisteplassen når Kongsvinger Knights kommer til Lørenskog Ishall søndag.

Topp mot bunn søndag - les hele saken

I den andre utgaven av Lørenskog-magasinet får du muligheten til å bli litt bedre kjent med stortalentet Petter Grønstad. Se video inne i saken. 

Møt stortalentet Petter Grønstad - les hele saken

(Lørenskog - Stavanger 0-1). Kun ett mål greide Stavanger Oilers å presse forbi Tyler Plante i torsdagens toppoppgjør. Mer trengte de ikke for å stjele serieledelsen fra Steffen Thoresen og lagkameratene. 

Tapte krigen - og serieledelsen - les hele saken


Det er duket for en thriller av en hockeykamp når serieleder Lørenskog tar i mot tabelltoer Stavanger Oilers, til toppoppgjør torsdag kveld.

Disiplin skal knuse Stavanger Oilers - les hele saken

Lørenskog topper tabellen i GET-ligaen etter åtte spilte kamper så langt i sesongen. Publikum i Lørenskog og på Romerike må nå møte opp for å se Romerikes hockey-stolthet i aksjon.

Toppoppgjør i Lørenskog Ishall torsdag - les hele saken

Lørdag 18. oktober 2014 arrangeres vår tradisjonelle oktoberfest i forbindelse med kampen mot Storhamar Dragons.

Invitasjon til vår tradisjonelle oktoberfest - les hele saken

(Stjernen - Lørenskog 1-4). Tyler Plante var isens gigant da Lørenskog-gutta satte en stopper for Stjernens seiersrekke hjemme i Fredrikstad. 

Brennhet Plante herjet mot Stjernen - les hele saken


Lørenskog ligger på toppen av tabellen i GET-ligaen etter syv spilte runder. Solid innsats av alle gutta har sikret en god start på denne sesongen. Mats Trygg tror på en morsom sesong og en tøff kamp mot Stjernen.

Vinner kamper på defensive kvaliteter - les hele saken

(Lørenskog - Lillehammer 5-1). Lørenskog har aldri vært mer gjerrig enn hva de har vært i åpningen av sesongen 14/15. Det mener spillerne er grunnen til at de nå befinner seg på toppen av GET-tabellen. 

Har aldri vært tryggere - les hele saken

Petter Grønstad er en av de store talentene i Lørenskog Ishockey som virkelig har fått vist seg fram så langt denne sesongen.

Kult å få tillit - les hele saken

Torsdag er det duket for ny kamp når Lillehammer kommer på besøk til Lørenskog Ishall. Bortelagets trener tror hans mannskap skal gjøre det vanskelig på isen for Lørenskog.

Vil rappe poeng fra Lørenskog - les hele saken


I dag flyttet de ut fra Metrosenteret. Fra og med tirsdag 30. september 2014 er administrasjonen på plass i Lørenskog Ishall.

Administrasjonen har flyttet tilbake til Lørenskog Ishall - les hele saken

(Manglerud Star - Lørenskog 1-5). Med sin andre scoring for sesongen sørget Petter Grønstad for at Lørenskog rager øverst på GET-tabellen etter seks serierunder. Og han trengte ikke en gang å løfte en finger. 

Stortalentet ordnet tabelltopp - les hele saken

Det er spilt fem kamper av årets GET-liga og Lørenskog-trener Kenneth Larsen mener hard jobbing har gitt resultater så langt i sesongen.

Gutta ofrer seg - les hele saken

(Lørenskog - Sparta 3-2 e.str). Løreskog-gutta leverte sesongens soleklart beste opptreden da de torsdag trakk det lengste strået i et dramatisk oppgjør mot høytflyvende Sparta. 

Olsson-show i straffedrama - les hele saken


Ny kamp i GET-ligaen når Sparta kommer på besøk. Publikum må møte opp så laget får ekstra støtte fra tribunen under kveldens kamp i ishallen.

Vi trenger dere i kveld - les hele saken

Alle medlemmer av Skauen og Lørenskog Ishockeyklubb kan ta med seg en person gratis inn på TV-kampen mot Sparta torsdag førstkommende.

"2 for 1" under torsdagens TV-kamp mot Sparta - les hele saken

(Frisk Asker - Lørenskog 1-2). Christian Söderström har fått en pangstart på oppholdet i Lørenskog, men 33-åringen mener det vil ta tid før han får vist hva han virkelig er god for. 

Söderström fikset biffen - les hele saken

Kamp i Askerhallen søndag 21. september 2014.

Møter Frisk/Asker med stor selvtillit - les hele saken


(Storhamar - Lørenskog 4-5 e.f.). Lørenskog-gutta måtte grave dypt for sesongens andre seier. Det mener Simon Olsson passet mannskapet ypperlig. 

- Perfekt for lagmoralen - les hele saken

Eliteserien i håndball har vært kjedelig de siste årene fordi alle «vet» at Larvik vinner det meste. Kan Oilers bli hockeyens svar på Larvik? Og hvorfor tør ikke de som vil bestemme i en klubb å påta seg formelle roller? Det er disse to temaene Svein-Erik Edvartsen skriver om i sin første blogg denne sesongen.

Blir Oilers som Larvik og hvem bestemmer egentlig? - les hele saken

Lørenskog tar turen til Hamar for å møte Storhamar torsdag. Det er duket for et revansjeoppgjør når to lag som tapte i forrige runde skal kjempe om poengene.

Tøff bortekamp mot Storhamar - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 2-4). Skuffelsen var enorm i Lørenskog-leiren etter at sesongens første hjemmekamp endte med tap for erkerivalen.

Marerittdebut på hjemmebane - les hele saken


Lørdag kommer Vålerenga til Lørenskog Ishall med tap i bagen fra første seriekamp. Lørenskog-gutta strutter av selvtillit etter seier over Kongsvinger i serieåpningen. Det kommer til å bli en tøff kamp spår trener Kenneth Larsen.

- Feil vil avgjøre mot VIF - les hele saken

En hjernerystelse gjorde at Carl Christian Tønseth misset store deler av forrige sesong. Premieren på sesongen 2014/15 ble en stor opptur for 22-åringen. 

Pangstart på den nye sesongen - les hele saken

Partene meddeler herved at det er inngått forlik. Les pressemeldingen i sin helhet i denne saken.

Felles pressemelding fra Norges Ishockeyforbund og Lørenskog i "poengtrekksaken" - les hele saken

I første utgave av Lørenskog-magasinet forteller blant annet hovedtrener Kenneth Larsen om målsetningene for sesongen 2014/15. Se video i denne saken. 

Hårete mål for sesongen - les hele saken


Martin Laumann Ylven kan ha spilt sin siste ishockeykamp. 25 åringen er fortsatt ikke frisk etter skaden han pådro seg i nakken i fjor høst.

Karrieren kan være over - les hele saken

Årets oppkjøringstur til Italia ga ikke bare sportslig utbytte. Med i baggen hjem ble det også med en re-signert sponsoravtale med den Italienske fruktprodusenten VOG/South Tyrolean Apples. 

Sponsor fra Italia re-signerte - les hele saken

Meget bra påmelding til årets "kick-off" som avholdes i Lørenskog Hus lørdag 13. september 2014.

171 påmeldte til "kick-off" to dager før fristen uløper - les hele saken

Mats Frøshaug og lagkameratene fikk det tøft mot Sparta i siste treningskamp før seriepremieren mot Kongsvinger Knights. 

Sjanseløse i generalprøven - les hele saken


Alle de frivillige i Lørenskog Ishockeyklubb elite er klare for den kommende hockeysesongen.

Uten disse blir det ingen elitekamper - les hele saken

TV2 har satt opp de fem første TV-kampene for sesongen 2014/2015. Lørenskog har fått tildelt to TV-kamper på det første oppsettet.

De første TV-kampene er berammet - les hele saken

Christian Söderstrøm har signert kontrakt ut denne sesongen og er klar for Lørenskog Ishockeyklubb elite.

Christian Söderström klar for Lørenskog - les hele saken

Glenn Due-Sørensen (41) er engasjert som ny mediesjef i Lørenskog Ishockeyklubb AS. To andre web-journalister er også engasjert i tillegg til tidligere mediesjef Jonas Bariås.

Glenn Due-Sørensen ny mediesjef i Lørenskog - les hele saken


I dag fredag 15. august klokken 18.00 spiller Lørenskog treningskamp mot svenske Karlskoga før laget fortsetter sesongoppkjøringen i Italia og Dolomiten Cup. 

Husk dagens treningskamp mot Karlskoga - les hele saken

(Storhamar - Lørenskog 3-2). Steffen Thoresen og Lørenskog-gutta fikk stryk for deres opptreden mot Storhamar av hovedtrener Kenneth Larsen. 

Kollektiv kollaps i OL-amfien - les hele saken

(HC Ambri-Piotta - Lørenskog 5-2). Bronsemedaljen glapp for Lørenskog-gutta, men Kenneth Larsen er allikevel storfornøyd med lagets prestasjoner under Italia-turen. 

Pallplassen glapp for Larsens menn - les hele saken

(EHC Olten - Lørenskog 1-2 e.str). Motstand fra den sveitsiske toppligaen venter Lørenskog-gutta i bronsefinalen i Dolomiten Cup etter lørdagens straffeseier mot EHC Olten. 

Til bronsefinale etter straffeseier - les hele saken


Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer alle i Lørenskog-familien til kick-off for sesongen 2014/15. 

Invitasjon til årets kick-off - les hele saken

(Ringerike - Lørenskog 2-6). Wacey Rabbit var involvert i det meste da et ungt Lørenskog beseiret Ringerike Panthers på borteis lørdag formiddag. 

Rabbit-show i Schjongshallen - les hele saken

(Lørenskog - Karlskoga 4-3.). Bisarrt scenario ble avgjørende da Lørenskog-gutta trakk det lengste strået i et brennhett oppgjør mot svenske BIK Karlskoga fredag kveld.

Simon Olsson senket gamle lagkamerater - les hele saken

Trenerduoen Kenneth Larsen og Thomas Tysowsky snakker om første uke av sesongoppkjøringen og samarbeidet i mellom de to.

Lørenskog-TV: - Vi har en stor jobb foran oss - les hele saken


Her får du en full oversikt over de forskjellige aktivitetene som venter Lørenskog Ishockeyklubb Elite i sesongen 2014/15. 

Sesongplan og organisasjonskart - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb AS, som nå har driftsansvaret for kafeteriaen i ishallen, har valgt å outsource driften til American Way AS.

Kafeteriadriften outsources til American Way - les hele saken

Startskuddet for Lørenskogs sesongoppkjøring gikk i dag. Her får du reaksjoner fra Simon Olsson, Mats Trygg, Kenneth Larsen og Joachim Svendsen.

Lørenskog-TV: Første istrening - les hele saken

Fredrik Csisar blir det siste tilskuddet i Lørenskog-troppen foran sesongen 2014/15. 

Nå er troppen ferdigspikret - les hele saken


Klokken 16.00 i morgen skal Kenneth Larsen lede sin første istrening som sjef for Lørenskogs elitelag. 

I morgen starter sesongoppkjøringen - les hele saken

Drømmer du om å eie en drakt favorittspilleren din har brukt i aksjon? Nå får du endelig muligheten til å realisere den. 

Årets draktauksjon er igang - les hele saken

Målet med avtalen er enda større engasjement og aktivitet rundt klubbens varemerke og produkt i sosiale medier.

Lørenskog Ishockeyklubb inngår avtale med SocialCee - les hele saken

Nå blir det enda billigere å følge Lørenskog-gutta i den kommende sesongen for medlemmene i Skauen supporterklubb. 

Billigere sesongkort for Skauen - les hele saken


Lørenskog Ishockeyklubb AS ønsker å bidra til at unge mennesker får tidlig arbeidserfaring innen idretten og søker nå etter en juniorkonsulent. 

Medarbeider søkes: Juniorkonsulent - les hele saken

Økt fokus på studier gjør at Jonas Bariås fratrer stillingen som mediesjef i Lørenskog Ishockeyklubb. 

Slutter som mediesjef - les hele saken

Det er beskjeden John Arvid Skistad har til spillerne i Lørenskog-troppen, som fra og med i morgen må stå for sesongforberedelsene på egenhånd. 

- Frem med hammer og spiker - les hele saken

Oslo Tingrett har i dag avsagt kjennelse i poengstraffsaken. Lørenskog vant over forbundet på alle punkter.

Lørenskog vant over forbundet - les hele saken


Norges Ishockeyforbund har offentliggjort serieoppsettet for den kommende sesongen.

Åpner mot Tønsberg - igjen - les hele saken

Peter Messa har hatt en av de mest sentrale rollene i Lørenskog-forsvaret de siste tre sesongene. Nå er det klart at svensken blir med videre - allikevel. 

Peter Messa fortsetter i Lørenskog - les hele saken

Jens Skålbergs BIK Karlskoga er et av lagene Lørenskog-gutta skal møte i sesongoppkjøringen. Her er en full oversikt over treningskampene.

Så vi møtes igjen - les hele saken

Henrik Ødegaard rakk ikke engang å debutere i Lørenskog-drakta før han var tapt for romeriksklubben i fjor. Nå er 26-åringen tilbake.

Nå er han Lørenskog-gutt igjen - les hele saken


Olai Sveine Johannessen anser Lørenskog som en klubb hvor alt ligger til rette for at én dag kan realisere guttedrømmen. Derfor har han skrevet under for tre nye år. 

Klar for å ta nye steg - les hele saken

Kenneth Rågli har i dag takket ja til å gå inn i rollen som videocoach i Lørenskog. Dermed er Kenneth Larsens støtteapparat for sesongen 2014/15 ferdigspikret. 

Den siste brikken er på plass - les hele saken

På bloggen til Svein-Erik Edvartsen finner du nå en statusoppdatering på de forskjellige fagfeltene i Lørenskog. 

En statusoppdatering fra Edvartsen - les hele saken

Den legendariske disco- og popgruppa Boney M vil være hovedattraksjonen på Lørenskogs julebord i november. Alle i Lørenskog-familien er invitert. 

Julebord med Boney M - les hele saken


Tom Nordlie slutter som kommersiell direktør i Lørenskog Ishockeyklubb AS. 

Nordlie slutter som kommersiell direktør - les hele saken

Etter virkelig å ha skapt seg et navn i Hockey-Norge i sesongen 2013/14 ser 19 år gamle Joachim Svendsen frem til å fortsette utviklingen i Lørenskog. 

Han blir Plantes backup - les hele saken

Simon Olsson er navnet på den første forsterkningen Kenneth Larsen henter til Lørenskog. I hjemlandet går 24-åringen under kallenavnet «magikeren».

- En spiller med X-faktor - les hele saken

Unge, ambisiøse Thomas Tysowsky (24) blir Kenneth Larsens høyre hånd i ishockeysesongen 2014/15. 

Larsen har funnet sin assistent - les hele saken


Han har spilt 356 kamper på øverste nivå i Norge. 203 av dem for Lørenskog. Men nå har Jonas Olsson bestemt seg for at det er slutt. 

Velger brus fremfor is - les hele saken

Har du erfaring innen salg og marked og ønsker å bli en del av en spennende og storsatsende bedrift? Da er denne muligheten perfekt for deg. 

Vi søker markedssjef - les hele saken

Emil Frøshaug har blitt rost opp i skyene for det han leverte i sesongen hvor han debuterte i Lørenskog-drakta. Nå er det klart at han skal bære den i minimum to år til.

Stortalentet blir med videre - les hele saken

Slik beskriver Lørenskog-trener Kenneth Larsen Christopher Henriksen, som i dag har signert en kontrakt som binder han til romeriksklubben i en ny sesong. 

- Kreativ, smart og pucksikker - les hele saken


Etter å ha vært igjennom tolv tøffe uker med rehabilitering kan Wacey Rabbit nå endelig starte oppkjøringen mot ishockeysesongen 2014/15 for fullt. 

Rabbit: - Det har vært tøft - les hele saken

Sommeren 2015, 2016 og 2017 vil Fresh Living igjen bli å finne i Lørenskog ishall. 

Fresh Living med i tre nye år - les hele saken

Bredde- og eliteavdelingen i Lørenskog har i dag inngått en ny samarbeidsavtale. Hverken Tore Haugum, styreleder i Lørenskog Ishockeyklubb AIL, eller Svein-Erik Edvartsen, administrerende direktør i Lørenskog Ishockeyklubb AS, kunne vært mer fornøyd med resultatet. 

Ny avtale mellom «elite» og «bredde» i boks - les hele saken

Et skademareritt av de sjeldne var med på å gjøre sesongen 2013/14 til en gedigen skuffelse for Lørenskog. Det har sørget for at det medisinske apparatet i klubben har blitt styrket betraktelig.

Disse skal forhindre et nytt skademareritt - les hele saken


Her står Lørenskog-trener Kenneth Larsen (t.h.) sammen med mannen som skal sørge for at mannskapet hans er bedre fysisk rustet når alvoret starter igjen til høsten.

- Han legger mye ære i jobben - les hele saken

Kanalen bekreftet nemlig på sine egne nettsider i dag at de har blitt enige med CMore om å overta de norske senderettighetene for verdensmesterskapet i Minsk. 

Nå kan du følge Trygg & Co. på TV 2 - les hele saken

Han har tidligere fungert som lagleder for Lørenskogs elitelag i hele ti år. Nå gjør Tommy Uttakleiv comeback og blir en del av Kenneth Larsens støtteapparat. 

Savnet ble for stort: Uttakleiv gjør comeback - les hele saken

Igjennom hele sesongen 2013/14 fulgte Mailand-elevene Nora Lundqvist og Heidi Fjerdingby Lørenskogs iskrigere igjennom deres kameralinser. Nå har de plukket ut bildene de mener er best.

Her er Lørenskog-fotografenes favoritter - les hele saken


Syv år etter han sist representerte Norge i et internasjonalt mesterskap er Steffen Thoresen tatt tilbake inn i landslagsvarmen av Roy Johansen. 

Thoresen klar for VM: Endelig tilbake i varmen - les hele saken

Nå kan du sikre deg sesongkort for 2014/15 til markedets beste priser!

Sesongkortsalget er nå igang - les hele saken

- Dette er et stort skritt i riktig retning for medieavdelingen i Lørenskog, sier mediesjef Jonas Bariås om klubbens nye nettløsning.

Velkommen til nye lik.no - les hele saken

Lørenskogs administrerende direktør, Svein-Erik Edvartsen, har skrevet en blogginnlegg om våre nye nettsider og samarbeidet med Renommé Communications. 

Edvartsen mener: - Vi er stolte av den nye nettsiden - les hele saken


...... Og det i beste kategori. Lørenskog Ishockeyklubb Elite er med andre ord formelt klare for sesongen 2014/15. 

Klubblisenssøknaden innvilget av forbundet - les hele saken

Kenneth Larsen ga et solid førsteinntrykk da han tirsdag ettermiddag møtte mannskapet sitt "for første gang". Foto: Nora Lundqvist

- Har stor tro på han - les hele saken

Med Anine Nordstrøm inn som ny medisinsk ansvarlig mener Svein-Erik Edvartsen at Lørenskog har det beste medisinske støtteapparatet i GET-ligaen. 

Anine Nordstrøm ny medisinsk ansvarlig - les hele saken


Kenneth Larsen er ansatt som ny hovedtrener i Lørenskog Ishockeyklubb elite. Han tiltrer umiddelbart og har signert kontrakt for sesongen 2014/2015.

Kenneth Larsen ny hovedtrener - les hele saken

(Storhamar - Lørenskog 4-2). I løpet av de siste 20 minuttene i den tredje NM-finalen gikk Lørenskog-maskineriet tom for bensin. Da røyk gulldrømmen i samme slengen. 

U20-NM: Fikk gulldrømmen knust - les hele saken

Sesongen 2013/14 har ikke vært noenting annet enn fantastisk for breddeavdelingen i Lørenskog. Nå skal elitespillerne i klubben bidra til at utviklingen fortsetter. Foto: Nora Lundqvist

Nå skal de involveres i talentutviklingen - les hele saken

(Lørenskog - Storhamar 2-3). Etter å ha gått på et nytt finaletap befinner U20-gutta seg i øyeblikket i en stupbratt oppoverbakke. Hvordan de bruker neste timene vil avgjøre om de har muligheten til å komme seg opp eller ikke. Foto: Heidi Fjerdingby

U20-NM: Storspill til ingen nytte - les hele saken


Etter å ha slitt seg igjennom to beinharde uker på beryktede «Camp Roy» har Emil Frøshaug nå fått beskjeden han tidligere bare har turt å drømme om. Foto: Heidi Fjerdingby

- Høydepunktet i karrieren - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb Elite har forlenget avtalen med utstyrsleverandøren Bauer. Foto: Heidi Fjerdingby

Lørenskog forlenger med Bauer - les hele saken

(Storhamar - Lørenskog 6-2) Her gjør Joachim Svendsen en av sine 41 redninger i den første NM-finalen i U20-sluttspillet. Det var langt ifra nok til å stoppe gullfavoritten.

U20-NM: Storspill til ingen nytte - les hele saken

Sist gang Tyler og Alex Plante var på isen samtidig under en kamp var de på forskjellige lag. Nå - for første gang karrieren - er de endelig lagkamerater.

Endelig på samme lag - les hele saken


I morgen kveld starter Simen Nielsen og U20-gutta jakten på NM-gullet. Foto: Nora Lundqvist

U20-NM: Slik spilles finaleserien - les hele saken

Her, i idylliske Syd-Tirol, skal Lørenskog-gutta gjennomføre en del av oppkjøringen foran sesongen 2014/15.

Gjør comeback til «epleland» - les hele saken

Lørenskogs sportssjef Atle Olsen er storfornøyd med at Lars Erik Spets er klar for tre nye år i romeriksklubben. Foto: Nora Lundqvist 

- En av våre aller viktigste - les hele saken

(Frisk Asker - Lørenskog 2-3 e.f.). Her omfavnes Petter Grønstad (t.h.) av lagkamerat Aleksander Selvaag bare sekunder etter å ha avgjort årets NM-finale. Foto: Nora Lundqvist

Finalehelten: - Helt ubeskrivelig! - les hele saken


(Lørenskog - Vålerenga 1-0). Her får Joachim Svendsen en velfortjent klem av Stian Uttakleiv etter å ha sørget for at Lørenskog-gutta snøt erkerivalen for en plass i NM-finalen. Foto: Heidi Fjerdingby

U20-NM: Super-Svendsen stoppet alt - les hele saken

(Lørenskog - Frisk Asker 2-1). På en dag hvor de i store deler var en skygge av seg selv stod Kenneth Larsens menn opp fra de døde akkurat i tide til å ta grepet om finaleserien mot Frisk Asker. Foto: Heidi Fjerdingby

U18-NM: Våknet i grevens tid - les hele saken

Beskjeden fra U18-trener Kenneth Larsen foran finaleserien mot formsterke Frisk Asker er klinkende klar. Foto: Nora Lundqvist

U18-NM: - Vi må være på vårt beste - les hele saken

(Vålerenga - Lørenskog 0-7). Håpet om revansjere fjorårets finaletap lever i beste velgående for U20-gutta etter at de ydmyket Vålerenga i Jordal amfi fredag kveld. Foto: Nora Lundqvist

U20-NM: Herjet i skjebnekampen - les hele saken


I løpet av hans tre sesonger i Lørenskog har Kenny Corupe blitt en av GET-ligaens aller største stjerner. Nå er det klart at han blir i klubben i minst et år til. Foto: Heidi Fjerdingby

- Ikke et alternativ å reise - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 2-4). Det var beskjeden trenerduoen Peter Sundberg og Jarl Eriksen ga sitt mannskap etter at de nok en gang kom til kort mot semifinalemotstander Vålerenga på hjemmeis. Foto: Heidi Fjerdingby

U20-NM: - Opp med tempoet! - les hele saken

(Lørenskog - Lillehammer 7-3). Eirik Solbrekken Lavik og U18-gutta er klare for NM-finalen etter å ha avgjort semifinaleserien mot Lillehammer med en maktdemonstrasjon på hjemmebane. Foto: Nora Lundqvist 

U18-NM: Ett skritt nærmere gulldrømmen - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb elite og David Livingston har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet. 

Livingston ferdig i Lørenskog - les hele saken


(Vålerenga - Lørenskog 3-4). Med en bunnsolid kollektiv opptreden slo Lørenskog-gutta tilbake og utliknet til 1-1 i kamper i semifinaleserien mot Vålerenga. Foto: Heidi Fjerdingby

U20-NM: Kollektivet slo tilbake - les hele saken

(Lillehammer - Lørenskog 4-3). Kenneth Larsens menn misbrukte den første muligheten de hadde til å gjøre krav på en billett til NM-finalen. Dermed er det duket for skjebnekamp i Lørenskog ishall førstkommende tirsdag. Foto: Nora Lundqvist

U18-NM: Duket for skjebnekamp - les hele saken

(Lørenskog - Vålerenga 3-4). De var nådeløse mot seg selv i Lørenskog-leiren etter at de lot Vålerenga stikke av med seieren i den første semifinalen. Foto: Heidi Fjerdingby

U20-NM: - Verdens verste følelse - les hele saken

Her viser Lørenskogs administrerende direktør, Svein-Erik Edvartsen, frem den 40 sider lange klubblisenssøknaden som nå er sendt over til Norges Ishockeyforbund.

Nå er den levert - les hele saken

Lørenskog Ishockeyklubb AS / Lørenskog Ishockeyklubb elite

 

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Lørenskog Ishockeyklubb AS
Lørenskog Ishockeyklubb elite

Postadresse:
Postboks  20
1471 Lørenskog

Besøksadresse:
Solheimveien 91
1473 Lørenskog

Organsisasjonsnummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 995 667 436
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 995 968 959

Kontonummer:
Lørenskog Ishockeyklubb AS: 1286.50.32828
Lørenskog Ishockeyklubb elite: 1503.18.42856

Kontortider:
Mandager - torsdager:
09.00 - 16.00
Fredager:
10.00 - 15.00

Telefon og epost:
+47 994 02 070
mats@lik.no

Utviklet av Imaker as