Hardt arbeid - ferdig snakka!

Foto: Nora Lundqvist

Ordene øverst på siden har lagt grunnlaget for utviklingen til Lørenskog Ishockeyklubb. For 8-10 år siden var det noen som turte å tenke stort, og takket være hardt arbeid, stor frivillig innsats, god dugnadsånd og trofaste sponsorer har vi blitt en av de største ishockeyklubbene i Norge.

Dette er Lørenskog Ishockeyklubb:

Visjon: Lørenskog Ishockeyklubb skal være en drivkraft for norsk ishockey. 

Løfter: Vi skal hevde oss både sportslig og utenomsportslig. Det skal være mulig å bli god i LIK, og alle skal få kjenne på mestringsfølelsen. Vi skal være best på treningskultur!

Verdier: Vi skal være tøffe, men reale. Inkluderende og engasjert. Lærevillig og hardtarbeidende. Ydmyke og stolte.

Mye mer enn elitehockey:

Mangfold og bredde: 

I brakka bak Metrosenteret er flere hundre i aktivitet hver uke, fra helt nede i 4-årsalderen og opp til 80-åra. Mangfoldet har alltid vært en viktig grunnpilar i klubben vår. Her er det plass til alle som vil ha det gøy!

 

 

 

Magiske øyeblikk:

Spillerne fra GET-laget vårt er også med på skøyte- og ishockeyskolen. Lite motiverer de unge mer enn å bli skolert og ha nærkontakt med landets beste spillere, i tillegg til våre fantastiske, frivillige instruktører som har lært barn å stå på skøyter i en mannsalder. 

 

 

Talentfabrikken:

Vi er stolte over å kunne si at vi er en av de aller beste klubbene i Norge når det kommer til spillerutvikling. I sesongen 2015/16 gikk Lørenskog til topps i tre av fire sluttspill for aldersbestemte lag, i tillegg til at vi hadde 20 spillere i aksjon for U-landslag og 10 på Akershus´kretslag. 

 

 

Lokalmiljøets stolthet:

Det er ikke mye som slår følelsen man får av å være en del av noe stort - noe som betyr noe for mange. Lørenskog-familien er tett knyttet sammen og i NM-sluttspillet i 2016 samlet vi "hele bygda" og spilte foran stappfulle tribuner. 

 

 

Profilering - Business - Opplevelser

Et samarbeid med Lørenskog Ishockeyklubb gir deg og din bedrift mange muligheter. Målsetningen vår er at det skal være lønnsomt og givende å være en del av Lørenskog-familien. Et samarbeid med oss kan gi deg god reklame lokal, samt økt merkevarekjennskap og -kunnskap.

Lørenskog ishall er et samlingssted for befolkningen i lokalmiljøet og hver uke er over 3000 mennesker innom dørene våre. Muligheten til å nå nye kundegrupper og knytte nye relasjoner er med andre ord stor - både igjennom profilering og igjennom deltakelse i vårt sponsornettverk.